torstai 27. joulukuuta 2012

Ei se joulu mennytkään ihan ongelmitta

Ihan pakko joskus vähän valittaa. ;) Olen yleensä aika positiivinen ihminen ja suutun harvoin kunnolla. Lakkaukset näköjään ovat sellainen asia, joka saa mut helposti ärtymään. Tai lähinnä niiden epäonnistuminen. Nämä lakkaukset tein 23. päivä aamulla. Nousin puoli kahdeksalta ylös hyvillä mielin. Ajattelin että on hyvää aikaa lakata jouluksi kynnet. Joopa joo. En saanut yksiäkään kynsiä onnistumaan. Nämä olivat ensimmäiset:


Nämä oli siis pelkät pohjat ja mun oli tarkoitus tehdä näille vielä jotain. Mutta lakkauspäivä olikin sitten mua vastaan. Ruttasin kaksi kynttä kuvienoton jälkeen pahasti ja poistin sitten kaikki lakkaukset kun meni herne nenään. Tämän jälkeen tein kolmet epäonnistuneet kynnet. Siis kolmet. Näiden jälkeen sain aikaiseksi enää tehtyä tällaiset joulupaperikynnet, joihin en ollut sitten yhtään tyytyväinen. Mutta en todellakaan enää jaksanut aloittaa alusta uudelleen.


Näillä kynsillä kuitenkin pakon sanelemana olin vuorokauden. Jouluaattona sitten sain sen verran aikaa itselle, että vaihdoin lakkauksen. Laitoin vain pelkkää lakkaa kynsille, mutta laitoinkin Max Factorin Fantasy Fireä, joka ei mielestäni tarvitse minkäänlaisia koristeluja. :) Vähän helpotti ja nillä selvisin sitten taas vuorokauden eteenpäin. Seuraavana päivänä aloin etsimään joululahjaksi saamaani OPIn The World Is Not Enoughia. 


En löytänyt lakkaa mistään, joten soitin lapsuudenkotiini, että onko lakka jäänyt kenties sinne. Lakkaa ei löytynyt sieltäkään, mutta sitten muistin tiputtaneeni tavaroita pitkin pihaa kun kannoin niitä autolle sieltä lähtiessämme. Äiti kävi tarkistamassa pihan ja tietysti oli tapahtunut pahin mahdollinen... Lakka oli tippunut käsistäni, enkä huomannut etten ollut noukkinut sitä kyytiin ja olimme onnellisesti ajaneet juuri sen päältä. Voitteko kuvitella sitä v*tutuksen määrää kun tämän kuulin? Oletan ettei tätäkään moni ymmärrä, mutta varmasti joku yhtä hullu lakka-addikti kuin minä ymmärtää suunnattoman ärtymykseni... :D Joulu on nyt kuitenkin lusittu, paluu arkeen koitti. Vieläkin harmittaa paljon tuo lakkapullon rikkoutuminen, mutta eihän sille enään mitään voi. 

Asiasta toiseen, huomasin tässä viikolla että blogi täyttää tänään vuoden! :) Niin paljon asioita on mahtunut tähänkin vuoteen ja luulen, että sama jatkuu myös ensi vuonna. Kiitos teille mahtaville lukijoille, jotka jaksatte piristää mua ihanilla kommenteilla! Kiitos myös kanssabloggaajille, jotka puolestanne ilahdutatte mua omilla blogeillanne. :) Valitettavasti en ehtinyt tähän hätään mitään blogin kunniaksi järjestää, mutta jospa tuossa ensi vuoden puolella jotain keksisin. :) 

21 kommenttia:

 1. Voi eiiiiii mikä kohtalo lakalla! Voin vain kuvitella sitä ketutuksen määrää joka noiden kaikkien asioiden summana on syntynyt:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin... Kyllä ärsytti aika reippaasti silloin! Onneksi se ei enää niin haittaa. :)

   Poista
 2. Onnea 1-vuotiaalle !!! =)

  Voi OPI parka !!! Otan osaa. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Jos se lakka olisi ollut joku halvempi kuin OPI niin ei haittaisi niin paljon, mutta se hinta kirpaisee ihan kivasti...

   Poista
 3. Onnea yks vuotiaalle blogille!!

  Onneks me sillon painostettiiiiin... Eikö. :D

  Toivottavaan tulevaan vuoteesi paljon mielekästä kynseilyä. :) Hih*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onneksi painostitta, kyllä tästä on paljon iloa ollut. :) Ja samaa toivon itsekin! ;)

   Poista
 4. Voin vaan kuvitella sitä ärtymyksen ja voimasanojen määrää! Toivotaan ettei noin tapahdu enää ikinä koskaan! :)

  Ja onnea 1-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei tosiaan toiste tällaista katastrofia pääsä käymään! :)

   Kiitos! :)

   Poista
 5. Voi OPI-ressukkaa... Ja tietysti omistajaakin käy sääliksi :/

  Mun mielestä nuo joulupaperikynnet on kivat, koska juuri niiltä ne näyttää ;)

  Ja onnea 1 vuotiaalle blogille, on yksi mun lemppareista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eipä sille mitään voi, itteensä tässä voi vaan syyttää (ja tietysti miestä, joka kantoi vaan auton avaimia ja mulla oli syli täynnä tavaraa :D).

   Noi joulupaperikynnet olis ollu mustakin ihan jees, mutta tuo leimasinkuvio ei lähtenyt tarpeeksi terävänä laatasta irti, joten se on vähän liian suttuinen mun makuun.

   Kiitos! <3 :)

   Poista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! Tässä mietin vain, kuinka noin voi edes tapahtua!!:o mutta ymmärrän kyllä ärsytyksen määrän....
  Kauniit jouluiset kynnet sulla on ollut kaikesta huolimatta <3

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No samaa mäkin ihmettelen miten näin pystyi käymään, yleensä lakkapullot ovat mun silmäteriä jos niitä kaupastakin kotiin kuskaan... :)

   Poista
 7. Voi ei, mikä kohtalo!

  Onnea 1-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 8. Onnea 1-vuotiaalle! Voi lakkapulloa :( Olen kerran tipauttanut lompakkoni pihaan ja ajanut vielä autolla varuuks yli, onneksi oli kurakelit, eli mitään ei mennyt rikki... Vain lompakko itse ja kaikki paperinen kärsi :P En usko, että sekään sapetti yhtä kovin (lisäksi siitä on jo aikaa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Mäkin olen lompakkoni kerran hukannut, paniikki oli suuri ennen kuin se löytyi, mutta ei se missään vaiheessa ärsyttänyt niin paljon kuin tämä lakkapullon hajoaminen! Ihmeellistä kyllä. :D

   Poista
 9. voi ei lakan kohtaloa =( ja tiedän kyl miltä tuntuu ku useampi lakkaus menee pilalle ,palaa hermo =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä koko viikolla lakkaukset eivät ole onnistuneet helposti mitenkään. Toivotaan, että ensi viikko olisi parempi/helpompi lakkausten suhteen!

   Poista
 10. Voi lakkaraukkaa :(( Ehditkö edes kokeilemaan sitä?

  Niin ja tietysti onnea blogin 1-v kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt kokeilla kynsille asti, ainoastaan tikulle swatchasin... :(

   Ja kiitos! :)

   Poista
 11. The first one is so beautiful :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)