maanantai 3. joulukuuta 2012

Söpöt

Julkaisin aiemmin jo postauksen, jossa esittelin kahdet kynnet, mutta ne piti poistaa... Eli tästä tulee nyt sitten kaksi erillistä postausta.
 
Sain tällä kertaa Born Pretty Storesta kokeiltavaksi kaksi tuotetta, samettijauheen ja kynsilakan.


Kokeilin ensin tuota kynsilakkaa. Lakka on läpikuultava vaaleanpunainen, joten ajattelin sen sopivan hyvin kuorrutuslakaksi. Kokeilin sitä yksinään, mustan lakan ja vaaleanpunaisen lakan päälle.

Pelkkä lakka, 2 kerrosta

Mustan lakan päällä 1 kerros

Vaaleanpunaisen lakan päällä 1 kerros


Kaikkien päälle nämä tuntuivat sopivan mainiosti, mutta erityisesti tuo ensimmäinen vaihtoehto kiinnosti. Niimpä lakkasin pohjan valkoisella, jonka päälle laitoin kerroksen saatua lakkaa. Tähän koristeluiksi laitoin vain tarrat. Aika söpöt! :) Kuva on otettu oikeasta kädestä, sain rutattua vasemman käden ennen kuvien ottoa, joten oikea sai nyt kerrankin tulla kuvatuksi. Aika söpöt! :)

Tähän loppuun vielä maininta tuosta koodista (DRL91), jota käyttämällä saa 10% alennusta kyseisestä kaupasta. 4 kommenttia:

 1. Ihanan herttaiset nuo vaaleanpunaiset. Ihan minun kynsiin tarkoitettu :).
  Ja nuo sametit! Tosi siistiiä jälkeä ja minua ne vaan kiehtoo koko ajan enemmän. Pakko kai tilata purkki, että voi kokeilla :). Käsien peseminen on juttu, mikä edelleen arveluttaa noiden kanssa, et jääkö nuo karvat kuinka märäksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori vielä kun jouduin poistamaan ne toiset kynnet, mutta ne tulee huomenna sitten postausvuoroon. :) Ja tuosta käsien pesemisestä, ei ne karvat jää märäksi, tosi nopeesti ne kuivu. :D

   Poista
  2. Hih, hyvä, että kommentoit. Joku saattais ihmetellä, et mistä sameteista se hourii :DD.

   Poista
  3. Meinasin aluksi, että jätän koko kommentin julkaisematta, mutta on niin kiva saada kommentteja joten päätin julkaista sen. :) Mun mokahan se oli, kun menin julkaisemaan postauksen liian aikaisten. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)