keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Bling!

Nämäkin kynnet ovat viime viikolta. Kynnet on nyt lyhentyneet ja kaiken kurjuuden lisäksi mun oli pakko tehdä etusormeen geelivahvistus kun kynsi repesi pahasti. Ärrinmurrinpurrin. Onneksi mulla kuitenkin löytyy nuo geelivermeet, olisin muuten varmaan lopettanut koko blogin väliaikaisesti... No nyt vain alkaa taas sitten sen geelin poiskasvatus. Mutta näistä asioista sitten myöhemmissä postauksissa. :)
 
Tämänkertaiseen testiin pääsi China Glazen Hello Gorgeus! Todella helppo levittää, mutta toisaalta kyllä hankala siistittävä. Onneksi näitä ei paljon tarvinut siistiä. ;)
Tein nämä yhtä tiettyä tilaisuutta varten, joten halusin laittaa näihin pelkät leimat. Leimojen täytyi olla suhteellisen neutraalit ja hienot. Siispä päädyin käyttämään jo aiemmin kokeilemaani laattaa BM-314. Leimasinlakkana käytin Konadin helmiäismustaa, koska muut lakat eivät sinä päivänä suostuneet yhteistyöhön. :) 
Tykkäsin tosi paljon näistä. Mukavasti tuo leimaus rauhoittaa hiukan tuota kimaltelua, joten nämä kävivät hyvin myös arkikäyttöön.

12 kommenttia:

 1. Mun mielestä todella kaunis ja tyyliläs lakkaus :) Varmasti käy juhlaan kuin juhlaan. Aivan ihana tuo Hello Gorgeous! Voisipa pistää harkintaan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näillä hyvin se päivä pärjättiin! :D Tämä lakka on kyllä ostamisen arvoinen.

   Poista
 2. Todella hienot! Noi leimaukset sopii tosi hyvin! :))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Mä tykkään tästä kuviosta kans tosi paljon. :)

   Poista
 4. Sä se vaan aina osaat! ♥ Toi lakka on kyllä rakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää on taas näitä ainaisia leimauksia, mutta kun ne tuntuu olevan mun juttu... :D Kiitti! :)

   Poista
 5. Oi, onpa nätti lakka, tosi hienosti sopii tuo leima sen kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Toimii älyttömän hyvin yhdessä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)