sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Uudet tulokkaat ja vihdoin se tikkuprojekti

Mä tein kuitenkin viimeisen lakkatilauksen tälle vuodelle. Facebookissa näitä olenkin jo vilautellut, mutta tässäpä vielä tännekin maistiaisia.



Sain siis samana päivänä (viime keskiviikkona) postilaatikossa lakkatilauksen ja kauan himoitsemani tikut. Tikkujen osaltahan mulle kävi niin, että tilasin ne pariinkin otteeseen ebaysta, eikä niitä alkanut kuulumaan, joten sain rahani takaisin. Tilasin sitten ne kolmannen kerran luottomyyjältäni hieman korkeampaan hintaan. Olisi heti pitänyt maksaa vähän enemmän. Näitä tikkuja tilasin siis ensimmäisen kerran syyskuussa. Miten niin pitkä odotusaika...? :)

Tässä kuitenkin lakkatilaus vielä eriteltynä. Ensimmäisenä Color Clubin First Looks. Jotenki en ollut aiemmin tätä lakkaa bongannut Port-foliota tilatessani kun tämä kuitenkin samaan kokoelmaan kuuluu. Mutta aika mielettömän värinen pullossa! Tietty se ei kynnellä kyllä samaan yllä, mutta on se nätti kynnelläkin. :)



Seuraavaksi onkin sitten vähän glitteriä. Color Clubin Holiday Splendor kuuluu viime vuoden joulukokoelmaan. Ei yhtään häiritsevän vihreä, vaan just perfect! 


Seuraacaksi Color Clubin Jingle Jangle. Glitteriä nyt vain piti saada ja mahdollisimman monta eri väristä. :)


Color Clubin Beyond the Mistletoe. Glitterillä siis jatketaan!


Ja lisää pukkaa. China Glazen Atlantis. Olen jo aiemminkin yrittänyt tilata tämän ihanuuden, mutta se oli juuri loppunut lakkatilausta tehdessäni niin valitsin tämän tilalle toisen. Onneksi sitä nyt oli taas saatavilla!


Color Clubin Hot Like Lava. Jotain erilaista pitää aina olla mukana. Siis mulle erilaista. ;)


China Glazen It's A Trap-eze! Tarviiko tästä sanoa mitään? Mieletön lakka ainakin pullossa!


Lopuksi vielä vaaleansinistä. Vaaleansiniset tuntuvat olevan jotenkin hankalia sävyjä ostaa, varsinkin jos etsii juuri sitä tiettyä. Tämä nyt ei ollut ihan puhdas vaaleansininen, vaan taittaa harmaaseen. Kaunis lakka kuitenkin! Ja nimihän oli China Glaze Kinetic Candy (kiitos Jennalle kun huomautit nimen puuttumisesta!). :)


Tähän vielä loppuun kurkistus mun valmiisiin tikkuihin. Väkersin nämä kahdessa illassa ihan tohkeissani. Tässä ovat siis melkein kaikki lakkani. Jätin huonoimmat pois ja myös sellaiset joita on todella vähän jäljellä.







Joissakin kuvissa näyttää, että mulla löytyy todella paljon saman värisiä lakkoja, mutta se johtuu vain kameran huonoudesta ja kuvaajan taidottomuudesta. Selatessani näitä löysin ainoastaan pari punaista ja sinistä, jotka olivat lähes saman värisiä. :D

21 kommenttia:

  1. Vitsit noi tikut näyttää niin herkulliselta. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää! Mä käynkin aina vähän väliä niitä ihastelemassa. :D

      Poista
  2. ihania ostoksia ja tikut näyttää kivoille

    VastaaPoista
  3. Mä en vain ole saanut tilattua Atlantista, vaikka aina sitä ihailen :D Mutta eilen sain tilattua itsellekin tikut, toivottavasti tulevat ajallaan... Tilailin kans kaikenlaisia koristeita, mutta lakat osasin jättää toistaiseksi rauhaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen sitä tosi kauan katsellut, mutta jättänyt sitten ostamatta. Nyt kun on vähän päällä tämä glitterikausi niin se päätyi sitten ostoskoriin. :) Toivottavasti et joudu oottamaan omia tikkuja yhtä kauan kuin minä.

      Poista
  4. Mikä tuon viimeisen China Glazen nimi mahtaa olla? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt se löytyy sieltä niinkuin pitääkin! Kiitti huomautuksesta! :)

      Poista
  5. Oi että nuo tikut näyttävät ihanilta! Pitäisi varmaan itsekin hankkia tikkuja :)

    Emmi
    emmminn.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tikut on ihania, juuri äskenkin piti käydä ihailemassa niitä. ;)

      Poista
  6. Mistä oot hommanut nuo tikut? Pitäis itsekin saada noita, kun ne näyttää paljon kätevimmiltä kuin kiekot. Eikä mulla ole edes niitä kiekkoja. Tiedätkö millä hakusanalla noita tikkuja löytäisi ebaysta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin omani ebaysta. Nämä on tosiaan paljon kätevämpiä käytössä, varsinkin jos pitää vertailla sävyjä ja kun kokoelmat muuttuu, niin voi lisätä ja poistaa tikkuja. Ainakin jos kirjoittaa nail art display fan niin näitä näyttäisi noilla löytyvän. Löytyy varmaan muillakin hakusanoilla.

      Poista
    2. Selvä. Kiitos paljon. :)

      Poista
  7. Mullakin on tikut tilattuna, jee! Rohkaisevaa kuulla, että sulla meni vaan kaks iltaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Tosiaan en tiedä montako tuntia näihin käytin, mutta taisi olla enemmän kuin 6... :D

      Poista
  8. Pitäs varmaa tulla ennen joulua tutkaileen tota punasta tikku-viuhkaa!!!:)

    VastaaPoista
  9. Help! Tilasin itsekkin noita tikkuja joskus viime vuoden puolella, mutta nyt vasta sain aikaiseks kokeilla niitä.. hieman kesti :D Mutta niin, ne mun tikut sulaa kun niihin laittaa lakkaa! D: Eli tulee sellainen röpelö pinta :( Ottaa kyllä niin päähän, kun ostin vielä monta settiä niitä. Onko sulla käynyt noiden tikkujen kanssa niin? Jos ei, niin muistatko keltä myyjältä ostit nuo sun tikut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :D Mullekin tulee joihinkin sellainen röpelöinen pinta, eli lakka sulattaa osan tikusta. Mutta ei välttämättä kyllä kaikkiin. Mun mielestä tää on ollut ihan yleinen ongelma monella muullakin bloggaajalla. Papu taisi muistaakseni laittaa kaikkiin päällylakat, joten se paransi asiaa hiukan.

      En nyt uskalla kyllä suositella sua ostaan vielä lisää tikkuja, mutta tältä myyjältä mä nämä lopen ostin, (http://www.ebay.co.uk/itm/50x-Clear-False-Nail-Art-Tips-Sticks-Polish-Display-Fan-4-Practice-Salon-Pop-/290684240963?) tuolta olen aina saanut kaiken tilatun kotiin asti. :)

      Poista
  10. Kiitti vastauksesta! :) Ai sullakin jotkut lakat sulattaa tikun, no voi höhheli. Tekeekö sitä esim OPIn, Essien ja Color Clubin cremelakoille? Mulla se röpelöpinta on niin voimakas, että häiritsee ihan hulluna. Ja ei auta alus- eikä päällyslakat. Meinaan tulla hulluksi, kun aina vaan röpelöityy argh :D

    Täytyy kai nyt vielä miettiä mitä teen. Tai sitten tilaan yhden setin tuolta sun linkin kautta tai jostain muualta. Puuuhhh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei väliä onko se laatulakkoja vai halvempi. Cremeissä se näkyy voimakkaammin, sellainen pieni säröily, mutta ei se mun mielestä mikään voimakas ole, luulen, että tää peittyis päällylakalla. Vaikea kuitenkaan mennä sanomaan olisiko tämä sun mielestä liian röpelöinen pinta siihen. :) Monethan ostaa niitä vaaleampia tikkuja ja sanovat niiden kestävän lakkaa paremmin. Näitä tikkuja kun katselee alapuolelta, ne näyttävät ihan sileiltä, joten voisiko niitä lakata alapuolelta että ne näyttäisivät sitten hyvältä päällypuolelta? Tuli vaan mieleen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)