lauantai 8. joulukuuta 2012

Erilaiset tähdet

Facebookin kautta minua seuraavat huomasivatkin eilen muutoksen välilehdissä. Nyt sieltä löytyy uusi välilehti, jossa on vähän tietoa minusta ja tästä harrastuksen alusta. :)
 
Mulla on muutama postaus vielä jemmassa, mutta piti kuitenkin laittaa nämä kynnet tähän väliin. Jouduin lyhentämään kynteni teilattuani KOLME kynnen nurkkaa, joten nämä on taas tosi lyhyet. Kyllä ne taas tästä kasvaa... Joskus.

Tämänkertaiset kynnet tein eiliseen konserttiin, koska näiden piti olla vähän rok. ;) Olin tosi pitkään jo etsinyt rei'itintä, jolla saa tehtyä pieniä tähtiä. Nyt löysinkin sellaisen Seinäjoelta askarteluliikkeestä. Kävimme päiväreissun Seinäjoella ostamassa miehelle uusi sähkökitara, joten samalla piipahdimme myös muissa liikkeissä. Tein jo kerran aiemmin koristelut kuivattamalla lakaa ja leikkaamalla sitä koristeiksi ja halusin kokeilla sitä uudelleen. Levitin pakastuspussin päälle ensin Flormarin 808:aa ja päälle laitoin muutaman tipan Color Clubin Revvvolutionia. Lopputuloksen sekoitin hammastikulla ja tulos näytti tältä:

Annoin tämän kuivua kunnolla ja kun se lähti helposti pois irti pakastuspussista, käytin rei'itintä hyväkseni ja sainkin sieltä oikein kivoja tähtiä irti. Tähtiä tulee tällä versiolla kahden kokoisia, mikä on hyvä kun kynnetkään eivät ole kaikki yhtä isoja.

Mutta takaisin niihin kynsiin. Pohjalle valitsin Color Clubin Wild At Heartin. Tämä vain on niin täydellinen lakka. Peittää yhdellä kerroksella. Sopisi kyllä paljon paremmin hiukan pidempiin kynsiin. :'(




Annoin pohjalakan kuivaa hyvin ja sitten vain painelin tähdet paikalleen. Ne tarttuivat tosi helposti ja pysyivät paikallaan päällylakkaakin laittaessa. Peukaloon laitoin ison ja pienen tähden, pikkurilliin vain pienen ja muissa on isommat tähdet.





Yksinkertaiset, helppo tehdä mutta tykkään hirmuisesti! Siitä nyt en tiedä oliko nämä rok vai not, mutta näillä mentiin! :D Siskollekin tein muuten samanlaiset kynnet. ;)

Seuraavassa muutamassa postauksessa mulla on vielä pidemmät kynnet, mutta tämä on tilanne nyt... Onhan tässä se hyvä puoli, että kun soitan paljon pianoa tässä joulun alla, niin helpompi soittaa lyhyemmillä kynsillä. :)

31 kommenttia:

  1. Nyt minunki kyllä pitää hommata kuviosakset, tuohan on ihan loistava idea! Aivan ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Tää on tosiaan yksinkertainen ja helppo menetelmä. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana!

      Poista
  2. Mahtava idea tuo lakkojen sotkeminen! Oon jo pitkään miettinyt, että tuolleen olisi kiva tehdä, mutta oon pelännyt että jos liimattavat osat on kovin paksuja ja siten kummalliset kynsillä...noi kyllä näyttää ihan sulautuvan kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ei juuri tunnu kohoavan kynneltä, joten ei ne minusta tunnu oudolle. :) Tietystihän se riippuu paljonko lakkaa kuivattaa koristeisiin. Mä laitoin pari kerrosta tota hopeista ja sit muutaman tipan Revvvolutionia. Koristeet kuultaa läpi valoa vasten, mutta kynsillä sitä ei enää huomaa.

      Poista
  3. Hei hyvä idea tolla rei'ittimellä tehdä noita tähden kuvioita, munkin pitää hankkia sellainen! Niin ja ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siitä vain kauppaan ostamaan rei'itin! :)

      Poista
  4. Mahtava idea noi tähdet, pitää itsekkin kokeilla ! ja rakastuin tohon lakkaan, voi apua miten kaunis ♡ Joten tosi kivat kynnet kokonaisuudessaan, simppelit ja silti näyttävät ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tämä lakka on mielettömän kaunis, eihän siitä pääse mihinkään. :)

      Poista
  5. tosi kiva idea ja kauniit

    VastaaPoista
  6. Mielettömän hienot! Pakko kokeilla tuota tekniikkaa joskus, onhan tässä jo n. vuoden verran ollut tarkoitus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Eikö vaan ole jännä että sitä tulee valitettua kun ei ole ideoita, silti näitä tällaisia juttuja on monia mitä pitäisi joskus kokeilla... :D Mullakin nämä on ollut varmaan jo puoli vuotta ollut toteutusjonossa... Tosin nyt vasta löysin sopivan rei'ittimen. :)

      Poista
  7. Vau, hieno ja uniikki idea!

    VastaaPoista
  8. Tämähän on sitä "aitoa" kuivamarmorointia, mitä kynsilakoilla tehdään. Hyvä sinä! Mua vihastuttaa aina kun tyypit selittää tehneensä kuivamarmoroinnin suoraan kynteen. P*skat! Ottaisivat susta opikseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis mikä vika siinä on tehdä suoraan kynnelle? Tai miksi sitä sitten kutsutaan :O Kyllä mä olen koko aika luullut, että sekin on kuivamarmorointia...

      Poista
    2. Juuri tän vuoksi mä en yleensä mainitse mitään tekniikkaa postauksessa tai esim. lakan koostumusta, kun en ole varma että missä rajaa menee milloinkin. Mutta jospa Tiia Minttu lukee tän ja kertoo meille! :)

      Poista
    3. No aivan :D Toivotaan, ettei tästä nyt tule suorastaan mitään sotaa, mutta kyllä mä olen surutta kuivamarmoroinut suoraa kynsille :D

      Poista
  9. Loistava idea tuo kuivamarmorointijuttu! Ja aivan ihanat kynnet myös ♥

    VastaaPoista
  10. Kiitos vielä näistä mun kynsistä! Hyvin näillä rokattiin.. :D

    VastaaPoista
  11. Tosi hienot! Ja haluan ehdottomasti nähdä noita tähtiä myös jollain vaaleammalla pohjalla, ihan cremellä vaikka niin ettei mikään kilpaile huomiosta niiden kanssa :) -Papu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Mäkin mietin että oisin laittanut vähän huomaamattomamman lakan pohjalle, mutta kun piti saada yksi lakka ruksattua pois kokeilemattomien listalta... :D

      Poista
  12. Loistava idea! Pitää varmaan itekki kokeilla, vaikka leimaulussa riittää vähäksi aikaa haastetta, jonka huomaa omista blogipäivityksistäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leimailussa tosiaan meni itselläkin aikaa ennen kuin alkoi luistamaan. Sinnikkäästi vain harjoittelin ja harjoittelin. :) Näissä ei oikeastaan ole suurta mahdollisuutta epäonnistua kuten esim leimailuissa. :D

      Poista
  13. Tää on kyllä ihan loistava idea! Oon jo pitkään halunnu kokeilla tätä tekniikkaa ja vihdoinkin sitä kokeilin :) Sulla on kyllä muutenkin tosi upeita kynsiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi itsekin pitkästä aikaa testata tätä! :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  14. Ja toivottavasti sut sai mainita blogissa, kun sulta tän idean oon löytäny :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)