keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Viva La Diva Stardust

Olin näitä kynsiä tehdessä edelleen aika kipeä hampaiden poiston vuoksi, joten mua ei huvittanut tehdä kuin nopeat lakkaukset vaan. Yhteen kynteen leimat ja se on siinä. 

Kokeilemattomissa lakoissa lojui Viva La Divan Stardust, joten siitä se ajatus sitten lähti. Stardustin pohjalle lakkasin kerroksen Barry M:n Silver Foilia (joka näköjään unohtui pullokuvasta). Kavereiksi valitsin syksyyn sopivan Essencen Be Berry Now -lakan, joka ei sitten ole tuon sävyinen värinen oikeasti, mutta en saanut väriä säädettyä oikeanlaiseksi. :D Leimat tein Ginan valkoisen päälle tuolla samalla lakalla Holy Shapes -laatasta.


Lopputulos on onnistunut, ehkä lakka saisi olla aavistuksen peittävämpi tällaiseen leimaan, mutta olin kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.


Lakkasin tällä kertaa hopeisen päälle neljä kerrosta tuota glitterlakkaa ja lopputulos on mielestäni parempi kuin kolmella kerroksella. Lakka on siinä mielessä kiva, että se kuivuu todella nopeasti. Mun kynsikään näytä mitenkään paksummalta toisiin kynsiin verrattuna, vaikka siinä on yhteensä viisi kerrosta lakkaa (plus alus- ja päällyslakat). 


Tällaiset kynnet sain aikaiseksi ja olin kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Onneksi särkylääkkeet on keksitty ja kipukin alkoi helpottamaan iltaa kohti. Nyt postauksen ilmestyessä olen pystynyt olemaan jo pari päivää ilman särkylääkkeitä tai kipuja, mitä ei ole tapahtunut tosi moneen kuukauteen! Kyllä ne poistot vaan kannatti, onneksi uskalsin mennä! :)

Käytetyt lakat:


10 kommenttia:

 1. Nää on kivat ja ihana kimallus! Bling-bling :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Viisurinpoisto on siitä kiva, että sitä ei tarvi kokea kuin kerran elämässään, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, onneksi! Kun kaikki neljä on poistettu niin vaiva on iäksi pois. :D

   Poista
 3. Hienot! Tuo leima on jännä, ensin tuli mieleeni, että siihen on tehty pysty- ja vaakaraitoja peittämällä ylimääräinen teipillä, silleen tosi monimutkaisesti. ;D
  Viisurit ovat kyllä inhottavia, miksi ne on edes olemassa? :D Itselläni jäi (onneksi) poisto väliin, kun olisi vahingoittanut jotenkin hammasta ympäröiviä hermoja. Ei olleet vielä kipuilleet, joten ei haittaa! Jos/kun alkaa kipuilla, pitääkin ryhtyä monimutkaisempiin toimenpiteisiin... Siinä vaiheessa toivon että olisi voinut poistaa siltä seisomalta! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, tiedän mitä tarkoitat tuolla, onneksi pääsi helpommalla käyttämällä pelkkää leimaa. :D
   Samaa mäkin mietin, että miksi ne pitää olla olemassa! Mullakin oli nuo viisurit n. 15 vuotta ihan ilman kipuja suussa, mutta sitten ne jostain ärtyivät ja kipu oli loppuajasta tosi paha. Toivottavasti ne ei sulla alakaan kipuilemaan koskaan!

   Poista
 4. oi mikä glitteri <3 tykkään näistä kynsistä muutenkin tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän tuo glitteri kimaltaa! :D Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)