perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun ostosyhteenveto

Syyskuussa mulla oli niin paljon muuta ajateltavaa, että tämä harrastus jäi väkisinkin taka-alalle. Tämä näkyi sitten luonnollisesti mun ostoksissa.

Puolessa välissä kuuta kotiutin Kärkkäiseltä yksinäisen pullon Essencen Sunny London -lakkaa. Käytin tätä lakkaa jo kynsilläkin kun kyselin teiltä, olisiko tämä mahdollisesti dupe OPIn I Cannoli Wear Opi? -lakalle. Kukaan ei oikein osannut sanoa juuta eikä jaata tähän asiaan. :)


Viikkoa myöhemmin pyörin Halpa-Hallin Essence-hyllyllä ja silmiini osui Rock My World! -lakka. Mietin hetken, onko lakka dupe China Glazen Concrete Catwalkille, päätin ottaa riskin ja kotiuttaa lakan. Kyllä kannatti, se ei ole dupe vaan vaaleampi versio tuosta lakasta. Mulla ei ollutkaan ennestään tällaista, joten olin tyytyväinen ostokseeni. :)


Vielä kuukauden viimeisinä päivinä vierailin taas vaihteeksi Oulussa ja kävin Kicksissä pyörähtämässä. Silmiini osui nämä Viva La Divan glitteripommit. Yleensä en olisi tätä merkkiä vilkaissutkaan, mutta nämä kaksi kiinnitti huomioni. Vasemmalla Gold Digger ja oikealla Stardust.Mulla meni aika paljon syyskuussa rahaa hampaisiin. Kävin tarkistuttamassa, kuvauttamassa ja poistattamassa (ja tikkauttamassa) hampaitani. Urakka ei vielä ole ohi, sillä maanantaina mulla on kolmannen viisurin poisto. Jos mun ei olisi tarvinut näitä hampaita poistattaa, olisin sillä rahamäärällä saanut ostettua aika monta (kymmentä) himotusta. Onneksi tässä päässä sen verran vielä järki toimii, että terveys menee edelle. Ei paljon, mutta tarpeeksi. :D 

Että siinäpä ne mun ostokset. Rahaa taisi mennä alle 20 euroa, olen tyytyväinen. Aika halvaksi tuli syykuu, eikö vain? :D Mites teillä meni?

10 kommenttia:

 1. Aika halvalla kyllä pääsit. Toi Rock my world kiinnostaa muakin, pitää katsoa, jos tulee vastaan joku kerta. Mä en tainnut ostaa syyskuussa yhtään lakkaa. :o Sen sijaan sain niitä kyllä lahjaksi sen 25, mutta kuitenkin! Eipäs kun kävin kurkkimassa ja näköjään muutamat Essencet ostin itsekin. Hupsista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin pääsin. :) No ei ihme jos et paljon lakkoja ostanut jos niitä noin paljon sait lahjaksi! :D

   Poista
 2. No mulla meni ihan ranttaliksi :DD uudet Picture Polishit, MoYou laattoja, Hypnotic Polish tilaus, Milvin tarroja...puhumattakaan meikeistä...tosi huono omatunto ja nyt aion siirtää himotuslistalla olevia kevääseen. Joulu pitää elää alta pois etenkään kun ei tule veronpalautuksia oikein mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh, sä oot kyllä laittanut rahaa oikein kunnolla menemään! :D Mulla onneksi tulee vähän palautuksia, ajattelin jotain indielakkoja investoida sitten. :)

   Poista
 3. Täällä meni himpan heikommin mutta noi Viva La Divatt näyttää herkuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo kultainen just kynsillä, se on kyllä aika nätti, mutta tosi heikosti peittävä! :D

   Poista
 4. No mutta siinä on 4 ihanaa lakkaa. <3

  VastaaPoista
 5. Olispa mullakin kuukausia et pääsis näin halvalla kynsijuttujen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kyllä mäki oisin mieluusti laittanut sen rahan lakkoihin, mikä mulla meni hampaisiin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)