perjantai 23. lokakuuta 2015

Lakkoja yökylässä

Olemme kaverin kanssa aikaisemminkin tehneet tätä ja nyt oli sen aika jälleen. Molemmilla käyttämättömien lakkojen saldo oli nolla, joten päätimme valita toistemme lakkavalikoimasta kolme lakkaa, jotka pääsevät yökyläilemään toisen luokse. Näin molemmilla säästyy rahaa ja silti saa kynsille jotain sellaista, mitä itseltä ei löydy. :)

Sain lopulta rajattua halutut lakat kolmeen ja tehtiin vaihtokaupat. Molemmat uhkailimme toisiamme väkivallalla, jos lakoille sattuu jotain! :D

Ensimmäisenä on vuorossa A England Dancing With Nureyev. Lakka on ihan mielettömän kaunis, olen monta kertaa aikonut ostaa tämän itselleni, mutta aina se jää jonkin toisen tullessa tilalle. Nyt mä olen ainakin käyttänyt sitä kynsillä. :D


Kokeilin ensimmäistä kertaa lakkauksen pohjalle LivBoxista tullutta Trindin Nail Repairia. En sitten ajatellut asiaa sen enempää, vaan lakkasin A Enkkua kynsille innosta puhkuen. Aluksi ihmettelin lakan kaljuuntumista, eihän A Enkut kaljuunnu?! Sain kuitenkin peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Siihen pikakuivattaja päälle. Odottelin normiajan lakan kuivumista ja yritin laittaa vinyylejä kynsille. Lakka oli ihan pehmeää. :O 

Kysyin kaverilta onko lakka käyttäytynyt hänellä näin ja vastaus oli kielteinen. Sen täytyi johtua tuosta Nail Repairista, se kuivuukin tosi kauan, enkä mä ollut siihen valmistautunut. Keskisormen jouduin ottamaan pariin kertaan uusiksi lakan mennessä ruttuun. Totesin, että annan lakan kuivua rauhassa seuraavaan päivään ja koristelen ne sitten vasta. 

Nimettömiin lakkasin salmiakkikuviota Mi Nailsilta saatujen sabluunoiden avulla. Nena valitteli, että nämä eivät sovi kovin hyvin hänen kaareville kynsilleen. Mulla on kuitenkin paljon lyhemmät kynnet, eikä mulla ollut näiden kanssa mitään ongelmaa. Töpöttelin sabluunan päälle Konadin mustaa leimauslakkaa. Keskisormiin laitoin sabluunan jämistä salmiakkikuviota kynsille. 


Keskisormeen asetetut palaset ovat kyllä juuri sitä mitä voi itseltä odottaa. Ne eivät kyllä ole yhtään symmetrisesti. :D Oikeaan käteen viisastuneena käytin sabluunaa osittain teipattuna, että sain töpöteltyä saman kuvion kuin tuossa vasemman käden kuviossa. 

Käytetyt lakat:


16 kommenttia:

 1. Hyvä idea muuten tämä! Jos ei ole omissa testaamattomissa mitään, niin käydään kaverin hyllyllä. :3
  Kynnet on nätit jälleen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on tosi hyvä idea, kunhan sillä kaverilla vaan on jotain mitä itseltä ei jo löydy! :D Kiitos! <3

   Poista
 2. Oh my, kuin nätit! <3 Toi oliki muuten hitsin hyvä vinkki, että teippaa osan vinyylikuviota, jos haluaa pelkän osan siitä kynnelle, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, mun olisi pitänyt itsekin hoksata se vähän aikaisemmin, mutta näillä mentiin! :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Mulla on Nureyev ja se on niin pirun kaunus. Mulla Trind kuivui eka kokeilulla 45 minuuttia...olen tottunut laittamaan aluslakkaa kaksi paksua kerrosta. Tätä ei kannata laittaa :D mä laitan yhden normi kerroksen, annan kuivua ja lisään sitten toisen kerroksen jotain toista aluslakkaa. Syystä että Trindin päälle ei levity lakka parhaalla mahdollisella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla ei taida aika riittää tuon Trindin kuivumisen odottamiseen. :D En kyllä oikeastaan sitä tarvitse edes kun kynnet on niin hyvässä kunnossa ilmankin. :) Hyvä kuitenkin tietää tuo, että siinä se vika sitten oli! :D

   Poista
 4. Ihanat värit ja salmiakkikuviot! Mäkään en voi käyttää sabluunoita kaarevuuden takia, kun sabluuna menee ruttuun kynnelle, yhyy. Mutta ihastelen näitä sun kynsiä sitten senkin edestä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mäkin testailin juuri eilen yksiä sabluunoita, joihin melkein mun kynnet oli myös liian pitkät. Sain kuitenkin lakkauksen lopulta onnistumaan, mutta ei olisi onnistunut yhtään pidemmillä kynsillä. :D

   Poista
 5. Lakkojen yökyläilytys on fiksua puuhaa! Sitä pitäisi lakkahullujen ehdottomasti tehdä enemmänkin ;D
  Kivat on kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan totta! Kunhan niitä lakkahulluja asuu vaan tarpeeksi lähellä, ettei tarvitse alkaa postitteleen lakkoja. :D Kiitos! :)

   Poista
 6. Kiva idea tosiaan noi vaihturit ja väkivallalla uhkailu :D Nää salmarisabluunat on ihan mun lemmpareita, toimii mainiosti ja saa kivaa jälkeä kuten näissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, väkivallalla uhkailu auttaa varmasti lakkoja pysymään ehjänä! :D Kiitos! :)

   Poista
 7. Täytyisikin piipahtaa kaverin lakkahyllyllä!

  Salmiakkikuvio toimii aina, näissä on hyvä harmonia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se välillä kannattaa! :D

   Salmiakkikuvio tosiaan toimii tilanteessa kuin tilanteessa. :)

   Poista
 8. Blogger ei näköjään taas vaihteeksi anna vastata suoraan. Kiitos Tinkerbell! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)