maanantai 12. lokakuuta 2015

Kahdenlaisia vinyylejä

Mulla teki mieli jotain hempeää kynsille, mietin hetken PP:n Cherishiä, mutta päädyin kuitenkin Graceen. Halusin taas laittaa näihin valkoisella koristelut, mutta en löytänyt mitään kivaa kuviota, joten päädyin vinyyleihin. Olin aika vasta saanut Mi Nailsilta uusia vinyylejä testiin, joten kokeilin kahta niistä. Toisessa on palleroita rivissä ja toisessa taas kuviona quatrefoil. Nämä kun yhdistää samaan lakkaukseen niin lopputulos on aika kiva. Töpöttelin vinyylien päälle Essencen valkoista leimalakkaa, joka osoittautui oikein oivalliseksi tähän tarkoitukseen. 


Käytin kuvioiden päälle NPB:n Digital Flashia, joka on kyllä jo aika paksua, mutta ei sitä enää olekaan kovin moneen lakkaukseen. Eli kyllä senkin pystyy käyttämään loppuun ilman ohentajaa, mutta onhan se helpompi ohentaa loppua kohden. Tämä oli vain tällainen testi. :D Mun täytyisi kyllä ostaa tätä pikakuivattajaa lisää, se kun on ehdoton ykkönen leimauksien päällä. Nyt vain tuo ÜberChic-ennakkomyynti vei kaikki rahani. :D

Lakkaus miellytti itseäni tosi paljon, vaikka se on taas yksinkertainen. Ne vain tuntuvat olevan eniten omaa silmää miellyttäviä, joten miksi tehdä muutakaan? :D

Käytetyt lakat:


13 kommenttia:

 1. Totta! Minäkin teen aika paljon samanlaisia kynsiä mutta pääasia että itse tykkää. Nämäkin on nätit ja sun tyyliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakkohan se on tehdäkin itseä miellyttäviä kynsiä, eihän sitä muuten jaksaisi niitä katsella. :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Nää on tosi kauniit, pitää itekkin laittaa taas vinyylit tositoimiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en oo vähään aikaan muita käyttänytkään kuin vinyylejä. :D

   Poista
 3. Oih, ihanat kynnet ♥
  On se vaan upea lakka toi Grace ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Grace on kyllä ihana hemppislakka.

   Poista
 4. Tosi kauniit kynnet, kivat koristelut ja ihana Grace <3

  VastaaPoista
 5. Ihana lakkaus, ja mun mielestä nää ei kyl mitkään ihan yksinkertaiset kuitenkaa ole, vaikka ymmärrän, mitä hait :) Jännä, että Heidi (SCGW) tuskaili omassa blogissaan pallerovinyylejä ja sun asenne niihin oli ihan eri :D Silleen ne eri lakkaus- ja koristelutyylit vetoaa eri ihmisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle oli heti selvää, miten halusin käyttää noita pallerovinyylejä, ehkä silläkin oli vaikutusta asiaan. :D Musta on kiva että kynsimaailmassakin tunnistaa tietylle bloggaajalle ominaisen tyylin, vaikka samoja juttuja on käytetty koristeluissa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)