keskiviikko 21. tammikuuta 2015

BP-L001

Toinen Born Pretty Storelta saatu iso laatta sisältää hieman isompia kuvioita kuin edellinen. Tämänkään laatan kanssa ei ollut mitään ongelmaa, leimat pelitti niin kuin piti.


Tässä vielä tarkempi kuva tämän laatan kuvioiden koosta:


Ensimmäiseksi halusin kokeilla tuota jäähilemikälie -leimaa. Pohjalle valitsin vaaleansinisen Ginan lakan Candy Mint ja päälle valkoiset leimat. Nimettömiin lakkasin yhden kerroksen Picture Polishin Stormia.


Tykkään kyllä tosi paljon tästä leimasta. :3


Näistä tuli oikein mieluiset, tällaiset siniset lakat menee tällä hetkellä paremmin kuin hyvin, vaikka muut siniset tökkii. :) Harmikseni tämä lakkaus ei ollut kovin pitkäikäinen, sillä näin vaaleat lakkaukset tummuu mulla tosi nopeasti. Olen huomannut saman aikaisemminkin, mutta näissä kärjet tummui aavistuksen jo seuraavana päivänä ja poistin lakkauksen seuraavana iltana.

Käytetyt lakat:
Gina Tricot Candy Mint, Dashica valkoinen ja Picture Polish Storm
Toisiin lakkauksiin tein oikein hienosti leimadecalit, mutta nepä eivät sitten menneetkään kynsille kuten halusin, joten jouduin ottamaan lakkauksen alusta asti uudelleen... Sitten oli pakko taas mennä sieltä mistä aita on matalin. :D

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä Essencen Over The Rainbow, keskisormessa ja nimettömässä Ginan valkoinen. Essencen lakka on heikosti peittävää, itse laitoin kolme kerrosta ja kärjet ovat silti vaaleammat. Töpöttelin lakkaa myös noiden kukkasien päälle hiukan.


En mä nyt tiedä tuliko näistä ihan onnistuneet töpöttelyt, mutta tulipahan kokeiltua...



Vaikka alunperin epäilin tässä lakassa näkyvän voimakkaasti siveltimenvedot, olin näköjään väärässä. Näkyyhän niitä jonkin verran, mutta ei liian häiritsevästi. :)



Näistä kahdesta lakkauksesta nuo ensimmäiset ovat ehdottomasti enemmän mun mieleen. Harmi kun ne piti poistaa kynsiltä niin pian.  Kumpi teille iskee enemmän? :)

Käytetyt lakat:

Essence Over the Rainbow ja Gina Tricot White

Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja se maksaa 5.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)

30 kommenttia:

  1. Molemmat lakkaukset on kyllä kauniita, mutta tykästyin ensimmäisiin enemmän ^.^
    Ihanan hempeät kynnet ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin ne ekat on enemmän myös mun mieleen. :)

      Poista
  2. Vautsi, molemmat lakkaukset on tosi kauniit! <3 Tykkään hirmuisesti tuon Over the Rainbown sävystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä luulen, että en tule tuota Over the Rainbowta kovinkaan usein käyttämään tuon huonon peittävyyden vuoksi, mutta kaunishan se on! :)

      Poista
  3. Ekoista tykkään väriltänsä ja toisista muuten! :)
    Mua ärsyttää suunnattomasti se, kun leimaan valkoisella niin se heti imasee pohjasta värin itseensä. Selvästikään en anna kuivua pohjan tarpeeksi..oma vika rahikaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Ei mulla kyllä koskaan vedä pohjaväriä valkoiseen, tai en ainakaan ole huomannut. :O Ei kai sen pitäisi sitä edes tehdä jos välissä on pikakuivattajakerros?

      Poista
  4. Upeat leimat molemmissa lakkauksissa. Tuo huurrekuvio on etenkin aika originelli. Meinasi tulla ihan kylmä kun katselin kuvia :). Tämä Essencehän näyttää olevan oikein passeli leimojen maalailuun. Pitääkin kokeilla (aina mä sanon näin enkä koskaan muista) :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mäkin ajattelin kokeilla tuota vielä uudemman kerran maalailuun, mutta en sitten tiedä millon se tapahtuu. :D

      Poista
  5. Mulla värjää kans helposti lakkauksen, varsinkin ratsastushanskoissa! Mutta myös muuten.

    mut tosi kaunis pakkaslakkaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mulla tarttuu vaatteista väriä. Olen yleensä aina mustissa vaatteissa ja monesti ihoa puhdistettaessa siitä lähtee mustanviolettia väriä vähän, joten luulen että se tarttuu myös kynsiin. Ajattelin kokeilla laittaa Poshen päälle vielä jotain toista päällyslakkaa, ehkä uv-top coatia tai jotain. :)

      Kiitos! :)

      Poista
  6. Nättejä molemmat, ekoista tykkään enemmi. :) Tuo jälkimmäisen leima on aika erikoinen, ihanku jonkun myyrä-animaation tai vastaavan kukka :D
    Aika monta nättiä kuvaa kyllä tossa laatassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mulle tuosta alemmasta tulee jokin verhokangas tai pöytäliina mieleen. :D Näissä laatoissa on mun mielestä tosi kivoja kuvioita, piti tilata itselle vielä yksi näiden kolmen lisäksi! :)

      Poista
  7. Hm, ehkä ekat on vähän kivemmat mutta ei toiset paljon niille häviä. Tykkään siis molemmista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikkien suosikki näyttäisi olevan tuo eka lakkaus. :)

      Poista
  8. Toka lakkaus on mun suosikki. Ihanan veikeä leimauskuvio. Tykkäsin myös töpsöttelyn antamasta efektistä. Pitääpä itsekin kokeilla leimojen väristystä nuilla huonosti peittävillä lakoilla. En ois ikuna ite hoksinu, kiitos siis ideasta :D

    Houkuttelevan näköinen toi laatta! Jos saa esittää toiveen, niin näkisin mielelläni puun ja saniaisen kynsille leimattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin ajattelin käydä noita huonosti peittäviä läpi, josko niistä löytyisi uusia ihastuksia leimojen väritykseen. :)

      Tuo laatta on kyllä ihana! Saa tietenkin esittää toiveita. Tykkään tosi paljon tuosta puukuviosta, mutta pitää odottaa vähän pidempiä kynsiä. :D Kyllä nämä leimat varmasti tulee kaikki kynsillä käymään. :)

      Poista
  9. Ei aina tartte olla leadlight-lakka siis :) Oliskohan omissakin laatikoissa jotain tarpeeksi heikosti peittävää jolla vois kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei näköjään. :D Mullakin alkoi oma kokoelma kiinnostamaan eri tavalla nyt... :D

      Poista
  10. Mielettömän UPEITA lakkauksia! <3 Ensimmäisiin mä ihastuin, mutta toisiin sitten taas rakastuin! :D

    VastaaPoista
  11. Eilen kun katsoin näitä, olin sitä mieltä, et ekat iskee enemmän. Mut tänään oon toista mieltä :). Ihania molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Onnea on olla nainen ja muuttaa joka päivä mieltänsä, vai miten se meni!? :D

      Poista
  12. Tosi sieviä lakkauksia kumpikin ♥

    VastaaPoista
  13. Heh, katoin eka, et noi jäähileet on säröjä lasissa. :) Hyvä tietää, et tollanen on olemassa, jos täytyy joskus tehdä vaiks kolarikynnet. ;D
    Just tänään tein lakkatilausta ja mietin tota Stormia. Nyt harmittaa, et jätin sen pois, sehän on tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan ne olla kyllä sitäkin, mä mielsin ne ekana vain jääksi. :D Jos tekee kolarikynnet niin toivottavasti ei joudu siihen kolariin oikeasti! XD
      Se on tosi kiva! Jos en omistaisi tuota niin ostaisin sen Ginan Snow:n kun se näyttää olevan aika lähelle samanlainen. :)

      Poista
    2. Jaiks, ehkä ei siis kannata tehdä kolarikynsiä. :) Hei kiitti vinkistä, miepä tilaan ton Snow:n helpottamaan ahdistusta. :D

      Poista
    3. Joo, mä ainakin jättäisin tekemättä! :D Toivottavasti se Snow auttaa! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)