sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Whimsy & Dream Girl -11

Toinen Mi Nailsilta saatu testilaatta oli Dream Girl -11. Tässä laatassa on jouluaiheisia kuvioita, mutta myös hyvin talveen sopivia. Talvi näköjään tänä vuonna tulee ja menee viikon välein. Välillä täällä meillä on kovat pakkaset ja sitten taas melkein 10 astetta lämminta. Jos tästä jotain hyvää pitää hakea, niin sähkölasku ei ole ollut niin suuri kuin normaalisti. :D Näitä tehdessä talvi teki jälleen tuloaan, joten mieleni halusi lumihiutaleita kynsille. 


Niitä tässä laatassa on aika paljon erilaisia. Vasemmassa laidassa olevat hiutaleet olivat vähän huonosti onnistuneet, joten niistä ei saanut kunnon leimaa kynnelle. Mutta onneksi nuo muut oli toimivia ja niistä sainkin sitten leimailtua nämä kynnet. :)

Picture Polishin lakoista Whimsy pääsi näille lumihiutalekynsille. Osaan kynsistä sain kahdella kerroksella tarpeeksi peittävän lopputuloksen, mutta lakkasin kuitenkin lopulta kaikkiin kolme kerrosta. Keskisormessa on pohjalla Ginan valkoinen ja nimettömässä Lumenen Sandy Brook. 

Keskisormeen leimasin Konadin vaaleansinisellä pienempiä tähtiä pohjalle, mutta ne ei näy hirvittävän hyvin, pitäisi kokeilla toisella lakalla näkyisikö paremmin. Siihen päälle leimasin China Glazen Passionilla isompia hiutaleita yksitellen. Tässä kuvassa leimat eivät edes hirveästi näy, mutta lähikuvassa vähän paremmin kun se on jätetty vähän tummemmaksi.


Musta tämä kynsi on jotenkin aivan ihana, ihastuin! Nuo siniset hiutaleet onnistuivat näköjään huonommin kuin tuo kultainen hiutale. Mutta eipä se menoa haitannut koska en edes viitsinyt alkaa korjailemaan jälkeä. :)


Onhan tuo Whimsykin erittäin kaunis yksilö, ei siitä pääse mihinkään.


Oon miljoona kertaa aiemminkin jo maininnut asiasta, mutta mainitaan taas. Mä viihdyn tällaisissa lakkauksissa niin paljon paremmin kuin sellaisissa, joissa kaikki kynnet ovat samanlaisia. Näitä tuli vilkaistua vähän väliä ja siitä tietää niiden onnistuneen hyvin. :)

Lopuksi vielä käytetyt lakat. Tästä kuvasta jäi jostain syystä pois Konadin vaaleansininen leimauslakka.

Picture Polish Whimsy, Gina Tricot White, Lumene Sandy Brook ja China Glaze Passion

32 kommenttia:

 1. Oih! Upeat! Whimsy on <3. Ja tuo Lumene... sen kun vielä jostain löytäisi. Yritän aina epätoivoisesti koluta Lumenet kaupassa läpi mutta eipä tuota taida enää kaupassa ollakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on tuo Whimsy aivan ihana ! Mä löysin vasta yhden Lumenen Kokkolan Tokmannilta, sieltä mistä omani ostin aikoinaan. Muualla näitä en ole nähnyt. Mutta eikös se Pretty Seriousin Dimension X ole aika samankaltainen, Sissi ainakin on näin maininnut. Sitä varmaankin saa jostain. :)

   Poista
  2. No, kun mä tilasin sen Dimension X:n jo kerran Harlowlta mutta koko paketti jäi tulematta ja sitten ne oli loppu, kun olisivat lähettäneet uudestaan paketin. Mulla on nyt joku huono karma tän kultaisen tekstuurin kanssa :).

   Poista
  3. No voi ei! :/ Toivottavasti et nyt kuitenkaan jää ilman kultaista tekstuuria ja jostain sopiva löytyy!

   Poista
 2. Whimsy näyttää tosi nätiltä lakata ja tekemäsi kynnet ovat kauniit <3

  VastaaPoista
 3. Mä ostin just ennen joulua kokeeksi ton saman laatan, lumihiutaleita oli niin ihanan paljon. Kuviot on vaan niin pirkuleen haastavaa nostaa kynsille, just samat kuviot onnistui mullaki mutta moni muu ei. Myös nuo isommat kuviot kuten kuuset oli ok! Onneksi ostin myös kaikki muut mahdolliset laatat joissa on lumihiutaleita niin pettymys ei ollut niin suuri ja täytyy sanoa että onki ollu paljon lumihiutale kynsiä tälle talvelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin huomasin että toiselta laidalta eivät onnistuneet kunnolla. Mullakin on ennestään muutamia lumihiutaleleimoja, mutta tässä on niitä niin ihanan paljon! Piti ostaa vielä lumihiutalesiirtiksiä, ihan kuin leimoissa ei olisi vaihtoehtoja. :D

   Poista
 4. Suloisia lumihiutaleita!

  VastaaPoista
 5. Oi kun kauniit kynnet ja tuo keskisormi etenkin on ihastuttava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin näistä kyllä itsekin paljon! :3

   Poista
 6. Kauniit! Tuplaleimakynsi on niin nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkäsin siitä kynnestä erityisesti. :)

   Poista
 7. Olen myös kolunnut Lumenen hiekkoja markettien ym. alelaareista mutta eipä niitä taida oikein enää olla. Kaunis kokonaisuus, varsinkin kun olet leimannut kahta eri kokoa ja kahdella värillä samaan kynteen. Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin kiersin muutaman sadan kilometrin alueen näitä etsiskellessäni. Alelaareista näitä saattaa hyvällä tuurilla löytyä. :D
   Kiitos! :3

   Poista
 8. Mielettömän upea ja onnistunut lakkaus! Raikas ja talvinen!

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihana Whimsy<3 Se on vaan niin upea ja lakkaus sopii siihen täysin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo lakka on rakkautta! Kiitos! <3

   Poista
 10. Voi jehna, että on taas upeat kynnet! ^.^
  Ja toi Whimsy on kyl täyttä rakkautta ♥

  VastaaPoista
 11. Tosi kauniit ja talviset <3 Minäkin viihdyn parhaiten tällaisissa skittletteissä mutta yritän väkisin aina tehdä jotain muuta vaihtelun vuoksi. En kyllä tiedä, miksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sama mulla, aina pitää yrittää vääntää jotain muuta. Sitä aina palaa skittletteen ja mietti, miksi sitä pitää tehdä edes muunlaisia. :D

   Poista
 12. Oikein somat! Tulet selvästi paremmin toimeen näiden Picture polishien kanssa kuin minä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä oon huomannut ennenkin sen, että se mikä on musta helppo lakattava, saattaa olla toisesta tosi hankala ja ärsyttävä. En yleensäkään omista kovin montaa lakkaa jonka kanssa en tulisi toimeen. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)