torstai 11. lokakuuta 2012

Voihan ihanuudesta seurannut koristeluvaikeus... :)

Tähän väliin oli jo pakko ottaa hyllystä tuo Color Clubin Port-folio. Tätä lakkaa odotin kuin kuuta nousevaa kun ensimmäisen kerran näin tämän kokoelman tulon tossa kesällä (muistaakseni). Muita lakkoja tästä kokoelmasta en edes halunnut, mutta tämä näytti pullossa niin herkulliselta että se oli pakko ostaa itselle. Tästähän on jo aikaa kun tämän lakan sain itselleni, mutta kun on tämä käyttämättömien lakkojen lista... Tämä lakka sijoittui siinä listassa sijalle 41, joten en aikoinutkaan odottaa niin kauan. Vaihdan tämän ja OPIn Fresh Frog of Bel Airin paikkaa, koska tuo lakka taas sopii enemmän jouluun, ja oletan pääseväni tässä listassa jouluun mennessä tuonne asti. :) Mutta sitten siihen lakkaan. Itse sain peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Nämä kuvat eivät taas tee oikeutta tämän lakan ihanuudelle... 
Sitten alkoi tuskastelu. Mullahan on tapana peittää hienotkin lakat jollain leimalla... Tätä en halunnut peittää, mutta mitkään koristelut eivät tuntuneet sopivilta. Hex-glitterit eivät näkyneet, osa purkeista ei suostunut edes aukeamaan... Decaleja tai tarroja ei löytynyt sopivia, strassitkaan eivät istuneet. Joten päädyin taas leimaan, mutta hiukan eri tavalla. Laitoin sen vain nimettömään. Leimasinlakkana käytin vihreää China Glazen Cherishiä ja laattana A43:sta. 
Hirveä ero kuvien väreissä kun vaihtaa näytöstä toiseen... Siis mun koneessa on kaksi näyttöä ja tässä paremmassa ne näyttää paljon ihanammalta kuin tossa huonommassa... No, toivottavasti teillä on hyvä näyttö. :D Nää on kyllä luonnossa vielä paljon kauniimmat. Monta kertaa mietin pitäisikö laittaa muihinkin leimat, mutta jätin kuitenkin pois. Näin lakka pääsee oikeuksiinsa. :)

7 kommenttia:

 1. Hycin sopii tuo leima, mutta on kyllä todella kaunis tuo lakka pelkälteenkin.

  VastaaPoista
 2. Sinulle olisi tunnustus blogissani http://fromcaramelshands.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Gnnhhhhhh! Tänään nyt sitten katkesi kamelin selkä ja tilasin tuon Port-Folion. Olen yrittänyt uskotella itselleni, että en tarvitse enää yhtään duochromea ja että mulla on jo violetti-vihreä-duochromeja, mutta mutta... toi näyttää kuitenkin erilaiselta kuin esimerkiksi Gray's anatomy! Iiihanat kynnet, toivottavasti pääsen pian itsekin tutustumaan tuohon lakkaan :) -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullakin tän lisäksi yksi toinen vastaavanlainen, mutta se on kuitenkin tarpeeksi erilainen... :) Tämä on nyt vaan ihana lakka ja tuo duochromisuus näkyy tosi paljon enemmän vielä luonnossa. Kun saat lakan niin toivottavasti se ei tuota pettymystä. :)

   Poista
 4. Voi mäkin tahon jsut tän lakan! Pakko se on kyllä jossain vaiheessa tilata. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)