sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kerralla vaan kaikki testiin...

Vielä toinenkin postaus tälle päivälle... Tämähän menee jo ihan mahdottomaksi! No, kohta oon saanut kiinni tämänhetkiset kynteni ja postaustahti hidastuu sitten taas muutamaan viikossa. :)

Testivuoroon joutui CHIn Amora to Drink-a. Sen verran olin tätä lakka aikoinaan testannut, että tiesin sen huonoksi peittävyydeltään ja hankalaksi käyttää. No ei tämä harrastuksen eteneminen ollut tuonut siihen muutosta. Lakka oli edelleen vaikea levittää ja ei peittänyt kolmellakaan kerroksella.
Tähän päälle sitten kokeilin Technicin Party Pinkiä. Näistä tuli lopulta aika herkulliset! Jotenkin tulee ihan karkki mieleen. :)
Kuvien oton jälkeen lakat meni kuitenkin vaihtoon. Mulla on ollut näitä halpislakkoja hyllyllä jo aika kauan, enkä ole saanut niitä testiin asti. Nyt ajattelin iskeä monta kärpästä yhdellä iskulla ja testata useammat lakat kerralla. Testiin pääsi La Femmen jokin vaalea lakka jonka nimeä en tiedä (olen saanut tämän lakan muistaakseni lakkakilpailusta), Wild & Crazyn Ladylike, Technicin Siona Island, Wild & Crazyn Amnesia sekä Classics Metallic nro 13. Näistä lakoista tiesin jo etukäteen, ettei ne jää kynnelle, joten lakkasin vain yhden kynnen/lakka.Tässä kaikki vielä yksittäin kuvattuna. 

Tämä lakka ei peitä, raidoittuu todella pahasti ja ei muutenkaan ole mieleen. En tykkää.


En oikein keksi Ladylikelle kovin paljon käyttöä, ei peitä tasaisesti eikä ole muutenkaan mieleen.

Ladylike
Tämä Technicin lakka taisi olla näistä miellyttävin, kivan värinen, peitti hyvin ja oli helppo levittää.

Siona Island

Tämä Amnesia oli jännän värinen, ei peitä kolmellakaan kerroksella, mutta ehkä käytettävissä jonkun toisen lakan päällä.
Amnesia
Tämä lakka peitti hyvin, helppo levittää, mutta sininen väri ei vain ole jostain syystä mun mieleen. Eikö nämä lakat toimi leimailussakin?

nro 13

Näistä ei taida päätyä kynsille toista kertaa ainakaan tuo La Femmen lakka…

Käyttämättömiä lakkoja selatessani silmät osui myös Classics Metallic lakkaan numero 10. Tuli heti sellainen olo, että olen nähnyt tämän joskus aiemminkin. Niimpä menin lakkahyllylle ja kas, siinähän se. China Glazen No Plain Jane ja tämä ovat kuin kaksi marjaa. Liian samanlaisia omistaa molemmat, sisko lupasi antaa hyvän kodin tälle Classicsin lakalle. :)

No Plain Jane vs. Classics 10

Näillä lakkatesteillä lista lyheni taas vähän... Olinkin testannut jo lähes puolet testaamattomista lakoistani ennen uusia tilauksia... :)

4 kommenttia:

 1. Mun oli ihan pakko mennä lakkahyllylle kun luin tän, ja siellähän oli Siona Island, testaamattomana :D Kyllä nuo Classicsit leimaa ihan hyvin, itsellä on se punainen metallilakka. Ja tuo Amnesia vois muuten näyttää upealta mustan päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii! Itse ainaki tykkäsin tästä lakasta eniten. Piti käydä lakkaan kiekolle heti musta kuivumaan, kokeilen sitten kohta sitä Amnesiaa siihen päälle. :)

   Poista
  2. Kerro sitten miltä näytti, tai laita kuva, että tiedän pysynkö jatkossa ideoineni kanssa hiljaa ;D

   Poista
  3. Aika jännän värinen siitä lopen tuli, laitan vaikka seuraavaan postaukseen siitä kuvan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)