keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Parit epäonnistumiset ja lakkahuone

Käyttämättömien lakkojen listalla olisi ollut seuraavana vuorossa toinen lakka, mutta huomasin erheeni vasta kun olin saanut lakattua, joten vaihdan sitten näiden kahden lakan paikkaa. Tämä Anna Suin lakka olisi ollut vasta sijalla 28, mutta päätyi siis vahingossa kynsille. Ja päätyi muuten viimeistä kertaa. Ostin tämän joskus kauan sitten jossain lakkapaketissa, joten se on vain jäänyt käyttämättä. Tämä lakka haisee todella pahalle, voin suorastaan pahoin tätä lakkausta tehdessäni, joten onneksi lakkaukset menivät pilalle ja pystyin poistamaan ne heti kuvat otettuani. Tälle lakalle en tiedä edes numeroa tai nimeä, lakkamerkki on siis Anna Sui.


Ihan kivan hempeä lakka. Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa decaleita kun en muutakaan koristeita keksinyt. Annoin lakan kuivua kunnolla (ainakin omasta mielestäni) ja laitoin decalit. Ne näyttivät jotenkin niin tylsiltä, joten ajattelin lisätä vielä decalittomiin kohtiin glitterilakkaa. Laitoin lakkaa ja aloin ottamaan kuvia. TADAA! 


Alimmainen lakkakerros oli mennyt jostain syystä ruttuun glitterilakan kohdalta kaikissa kynsissä. :O Nämä kynnet lähti poistoon heti kuvien oton jälkeen.

Otin listalta seuraavan kokeiltavan lakan. Wild and Crazyn Kilimanjaro. Tämä lakka on ollut mulla jo tosi kauan, enkä ole saanut sitä kokeiltua. Ei tullut mielilakkaa tästäkään. Jotenkin ei vain iskenyt. :)


Näille kävi vielä hullummin. Annoin lakan kuivua, sain leimattua ne ilman ongelmia (Konadin sininen ja laatta A31). Viimeisenä laitoin vielä pikakuivattavan koko lakkauksen päälle ja kahdesta kynnestä meni samalla tavalla lakat ruttuun kuin tuossa edellisessäkin kuvassa! Sen ei ainakaan olisi pitänyt olla siitä kiinni, että pohjalakka ei olisi ollut kuiva. Pystyin kuitenkin leimaamaan ne ilman ruttuja. No tässä kuva lopputuloksesta. Etusormi ja peukalo olivat rutussa, mutta tässä kuvassa ei sitä huomaa (eikä peukaloa edes näe :D).


Näillä mentiin kuitenkin seuraava päivä kun en ehtinyt vaihtaakaan. Saipahan pari lakkaa kokeiltua ja poistettua listalta. :)

Sitten toiseen aiheeseen. Tein viikonloppuna itselleni kaksi uutta kynsilakkahyllyä. Nyt ne kaikki mahtuvat esille. Tarkoitus on, etten tee näitä enempää, vaan lakkojen pitää mahtua näihin. :) Kuva on hiukan rakeinen huoneen hämäryydestä ja kameran huonoudesta johtuen, mutta kyllä siitä selvää saa.


Eli tuosta näkee taas ton mun lakkausnurkkauksen tai pikemminki se on täyttänyt jo puoli huonetta... Mulla on tuossa pöydällä kaksi Ikean Jansö-työvalaisinta sekä tuollainen valkoinen pöytälamppu varustettuna päivänvalolampulla. Näillä mä nään tarpeeksi hyvin. Expedit-hyllystä löytyy (kirjojen lisäksi) siis kuusi itsetehtyä lakkahyllykköä, pari Dröna-laatikkoa, UV-uuni, sekä tuollainen "hyllynjakaja" jonka nimeä en nyt muista. Hyllyn valot ovat myös Ikean ja asensin nekin itse. :) Näkyy tuossa vasemmassa laidassa näköjään vähän mun salkkujakin, jotka sisälltävät tarrat ja decalit, glitterit, strassikiekot ja muut koristelutarvikkeet.

24 kommenttia:

  1. Hieno kynsinurkkaus, oikein studio <3 Kyllä kelpaa:)

    Mitä tulee noihin "epäonnistuneisiin" lakkauksiin niin useimmille nuo varmaan menisivät ns. täydestä mutta kieltämättä vähän kummallisia ovat nuo molempien lakkojen sävyt. Paljon kauniimpiakin on nähty sun kynsillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Vielä pitäisi se sun linkkaama "kuvauskuutio" hommailla... :)

      Tosiaan kumpaakaan lakkaa tulee tuskin paljon käytettyä, tota Anna Suita en aio aukaista enää koskaan. :D

      Poista
  2. Ois menny mullakin kumpikin lakkaus helposti täydestä, ehkä oon vaan liian laiska tekemään uusiksi... =D Tapasin kerran sellasia nail art -glitterilakkoja, että sulattivat alla olleen vanhan lakkakerrostuman, ei kuivunut ollenkaan, vaan parin tunnin päästä tölväsin kynnen johonkin, niin lähti glittereineen aluslakkoja myöten mun koristeluviivat menemään. Sopii ehkä paremmin kynsilakkojen poistamiseen kuin koristeluun... ;D
    Mitkä lamput sulla on tossa hyllyn alla valaisemassa lakkoja?
    Haluaisin omia hyllyjä valaisemaan jotkut spotit tms, mut pelkään valojen lämmittävän lakat pilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain sulamista tossakin varmaan on tapahtunut.. Täytyy ehkä kokeilla tätä sitten hankalien kynsilakkojen poistamiseen... XD

      Mulla on tossa ihan tarroilla kiinnitettävät ledivalolamput, eli ne ei kuumene juuri yhtään. Valaisee tarpeeksi pientä hyllyä ja helppo asentaa. :)

      Poista
    2. Nämä mulla on käytössä:
      http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40116541/

      Poista
    3. Kiitos, täytyyki käyä kurkkaamassa Ikean valikoima joku päivä kulkeissaan. =)

      Poista
  3. Tosi hieno lakkahuone! Kelpais kyllä mullekkin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Siitä vain rakentelemaan itsekin. :D

      Poista
  4. hienot lakkaukset ja aivan upea lakkahuone ,mahtavasti kaikki järjestyksessä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä tykkään kyllä että kaikki on järjestyksessä. :) Tosin yleensä se ei kyllä näytä tolta, varsinkaan heti lakkauksen jälkeen kun kaikki lakkapullot ja leimasintarvikkeet on pitkin pöytää... :D

      Poista
  5. Heeeeeei! Minäkin haluan tuollaiset hyllyt :D Todella näyttävän näköiset, good job!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Siitä vain itsellekin omaa lakkahuonetta värkkäileen... :D

      Poista
  6. Mulla on myös oma lakkaushuone, tosin ei yhtä siisti. Joskus kysyinkin miten noi pienet, porrashyllyt on tuonne Expediittiin tehty, mut kerro vielä, jookos? :) Haluisin mun hyllyyn myös tollaset mut en osaa tehä.
    Lakkauksista sen verran et olin jotenkin yllättynyt että sulla on noin vaaleita lakkoja, oonko ihan väärässä vai tykkäätkö yleensä tummemmista? Nuo siniset kiehkurat kynsillä on kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siis sahannut kulmalistasta oikeankokoisia pätkiä, jotka sitten olen naulannut kiinni toisiinsa. Vähän hankala selittää tarkemmin, mutta kulmalista on se pointti millä näiden tekeminen onnistuu. Sitten vain pakkelia ja maalia päälle.

      On mulla olemassa vaaleitakin lakkoja, mutta oot oikeassa siinä, että tykkään tummista lakoista kaikista eniten. Ja sitten vähän erikoisen värisemmät miellyttää silmää enemmän kuin perus vaaleanpunaiset tai vaaleansiniset. :)

      Poista
  7. Vau mikä nurkkaus! Mulle ei ikinä mahtuisi:(

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo sun lakkausnurkka! Ja kynsilakkahyllyt on kyllä niin nätit :) Mä en kehtaa kuvata vielä omaani, kun on sisustus "vähän" vaiheessa, ja säilytysratkaisut hukassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kannattaahan siitä omastakin kuvia napsia niin mukava sitten vertailla lähtötilannetta ja lopputulosta. :)

      Poista
  9. wooooouuu! ♥ mäkin haluan (mutta mihin tänne muka mahtuisi:D)
    hei, minkälaisesta puusta kannattais tehdä seinälle kynsilakkahylly? Ja mistä sais ostettua? oon koittanut miettiä, mutten tiedä kuka tietäisi, niin heitin nyt sulle, kun oot kuitenkin noita omia pikkuhyllyjä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistitpä pahan! Jos ei niin väliä näkyykö lakkapullot kokonaan, niin mieleen tuli ensimmäisenä IKEAn Ribba-tauluhyllyt. Niitä löytyy kahden mittaisia, ja niissä varmaan sais hyvin lakkapullotkin säilytettyä. :D Toinen vaihtoehto on tietysti se, että kävelee paikkaan jossa myydään puutavaraa (esim puumesta) ja sanoo mihin tarkoitukseen haluaa puutavaraa ja minkälaista. Sitä varten ne siellä on. :D

      Poista
  10. Mä oon ehkä loppuelämäni kateellinen sun kynsinurkasta. Se näyttää niin hienolta. Siis niin hienolta, että merkkasin tän postauksen itelleni ylös, että voin tulla tänne ihastelemaan ihan koska tahansa näkemättä kummemmin vaivaa sen etsimiseen. Hpmhm. Mullakin on kynsilakkahylly kirjahyllyssä, mutta se ei ole yhtään niin vakuuttavan näköinen. Ledivalotkin puuttuu (tosin Ikea ois aika lailla naapurissa). Tänään tuli kyllä ehkä maailman paras kommentti ulkomaalaiselta vieraalta: "oh you have a shrine for nail polish". Alttaripa hyvinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos tästä ihanasta kommentista! Mukavaa kun joku on oikein kateellinen tästä mun tekeleestä. :) Aika hyvä tuo vieraalta saatu kommentti! :D

      Poista
  11. Ihana lakkanurkkaus. Minulla sama ongelma kuin monilla muilla, ei ole tilaa. Yritäppä sitten tehdä tuollainen huoneeseen, jossa on iso kissankiipeilypuu, kanin häkki, 4 hyllykköa ja parvisänky+pöytä. Siinähän vähän hommaa, josa ajattelee joskus saada valmiiksi.

    Ja kviat kynnet on rutuista huolimatta! Mullakin joskus menee ihan ruttuun, ja ne lähtee kuvausten jälkeen heti pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo onneks mulla ainakin toistaseksi on riittänyt tilaa täällä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)