sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vesimarmorointikokeilu holoilla

Ajattelin tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja otin kokeilemattomien lakkojen listasta kaksi lakkaa kokeiluun. Listalta löytyy numerolla kaksi Flormarin hololakka numero 814. Vaikka säiden puolesta hololakat eivät oikein enää kynsille istu, silti aion sinnikkäästi testata kaikkia jouluun mennessä. :)
Tähän päälle tein vesimarmoroinnit flormarin lakoilla 814, 801 (joka myöskin oli kokeilematon ja listalla numero 7) ja 809. Vesimarmoroinnin toteuttaminen ei ollut kovin helppoa näillä, aika äkkiä tuntuivat jumahtavan tai "hajoavan" veden pinnalle. Tällaiset sain kuitenkin aikaiseksi:
Olisi ehkä pitänyt ottaa jotain tummia värejä mukaan, nää on aika hempeet eikä kuviosta saa auringossa paljon selvää... :) Onko kukaan muu kokeillut näillä Flormarin holoilla vesimarmorointia?


14 kommenttia:

 1. kivan näköset :) en oo kokeillu mutta voisi jossain vaiheessa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kyllä kokeilla jos lakat omistaa. :)

   Poista
 2. On kyllä tosi nätit kynnet :) Pitäis varmaan jaksaa kokeilla noilla Flormareilla marmorointia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näillä se ainakin jotenkuten onnistuu. :)

   Poista
 3. Jos yleensäkään jaksaisin vesimarmoroida, voisin joskus koittaa :) Mutta jos se ei sullakaan onnistunut kauhean helposti, mun kärsivällisyys ei välttämättä riitä....

  VastaaPoista
 4. tosi nätit :) voisipa kyllä joku kerta kokeilla holoilla vesimarmorointia.. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit :) Kivan näköinen tuo marmorointi, kun se ei ole niin "erottuva" :)

  VastaaPoista
 6. Minusta holot sopii talveenkin vaikka eihän niistä saa täyttä iloa irti, mutta etenkin nämä "hillitymmät" Flormarit ja muut on ihan käyttökelpoisia ympäri vuoden.

  Mä testasin joskus Flormarinholoa ja cremelakkaa vesimarmoroinnissa ja ihan hyvin toimi mutta kynsille asti kokeilut eivät päässeet.
  Nämä ovat kyllä nätit tällaisina "eleettömämpinäkin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin joudun käyttämään holoja talvellakin, nimittäin noita käyttämättömiä holoja on sen verran paljon, että niitä nyt vaan pitää vielä käyttää. :D

   Huomasin ite sen, että flormarit kuivaa aika nopeesti, joten sitä ulointa ympyrää ei kannattanut ottaa mukaan kuviointiin, vaan kannatti tehdä se kuviointi niihin tuoreisiin ympyröihin. :)

   Poista
 7. Kylläpä tekee kivan efektin tuo holo vesimarmoriin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)