sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sohvatyynyt?

Tähän lakkaukseen lyhensin kynsiä taas aika paljon, mutta miten ne vieläkin näyttää kuvissa lähes yhtä pitkiltä kuin ennen? :)

Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä Misan lakkoja. Sävy on nimeltään Beyond Infinity. Tämä lakka oli jotenkin tosi helppo levittää tarkasti, reunoja ei tarvinnut paljon siistiä.
Ostin vähän aikaa sitten itselleni uuden Konadin mustan leimauslakan. Edellinen alkaa olemaan aika loppu, ja se oli helmiäisen mustaa, joten ostin nyt ihan puhtaan mustan. Kokeilin sitä pariin kuvioon, ja aina ne meni suttuisiksi, kunnes kokeilin CH16-laatassa olevaa kuviota. Sen sain siirtymään todella helposti kynsille asti. 
Nää on mielettömän ihanat! Voisin vaikka vannoa, että oon nähnyt tällä kuosilla olevia sohvatyynyjä jossain. Omistaako kukaan sellaisia? :D

14 kommenttia:

 1. Ihan varmasti on joku tuontyylinen kangas... Etsin, etsin ja etsin niiin kauan ku löydän sen. Paitsi et mein pitäis lähtee pian. Et jos joku vois kertoo mikä kangas se on ku "häirihtee". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on sellanen tunne, et ihan varmasti on. :)
   Ja me ollaan lähdössä ihan just! :D

   Poista
 2. Mullakin kellot soi heti kun otit sohvatyynyt puheeksi :D En muista missä olen nähnyt, mutta tosiaan, näyttää ihan joltain sisustuskankaalta! Hienot on ja tykkään tuosta tummanharmaasta paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, jossain olen nähnyt tällaisia sohvatyynyjä, mutta en vain muista missä! :D Toi tummanharmaa on tosi kaunis lakka, tykkään tosi paljon itsekin siitä.

   Poista
 3. Tosi makeet! Ihanan värinen tuo Misan lakka. Joo, näyttää ehdottomasti kangaskuosilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä melkeen nään sen kankaan ja tiedän miltä se tuntuu, mutta ei vaan saa päähän että missä sen oon nähnyt! :D

   Poista
 4. Repesin otsikolle mutta tosi kivat kynnet, taas niin sun näköiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että voi naurattaa näin sunnuntaina. :D Ja oot kyllä oikeessa, nää on ihan mun näköiset kynnet. :)

   Poista
 5. Tässä viime aikoina tapettikiroja (ihan liikaa) selanneena muistelisin törmänneeni hyvin samantapaiseen tapettiin kun nuo kynnet. :) Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, eli nämä menee siis sohvatyynyistä sekä tapetista! Hehee! :D

   Poista
 6. Tää näköjää vaivaa mieltä.. Höm. Ku kirjotit tohon että näät sen kankaan ja tiedät miltä se tuntuu niiiiin, toi musta osa varmasti siinä kankaassa on pehmeää, ehkä vähän samettimaista?!?! EIKÖ???? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, prikulleen! Se on sellasta samettia se musta osuus. :D

   Poista
 7. En omista, mutta takuulla muuten on olemassa! Mullakin on sellainen mielikuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Vielä kun tietäisi että mitä se kangas on, niin helpottaisi tämä miettiminen! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)