sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syksyä kynsilläkin

Käyttämättömien lakkojen lista pääsi jälleen valitsemaan mulle tämänkertaisen lakan. Sijalta 7 löytyy China Glazen Mahogany Magic. Jollei joku ole jo sitä huomannut, tykkään enemmän erikoisista väreistä kuin perus pinkistä. Joten tykkään tästäkin. :D
Tämä lakka näytti niin syksyiseltä, että piti keksiä syksyiset koristelutkin. Siispä leimasin lehtiä laatasta BM04 ja lakkoina käytin Konadin keltaista, viininpunaista ja oranssia. Näitä sopivasti sekoittelemalla sain aikaiseksi tällaisia lehtiä:
Näistä tuli mun mielestä ihan kivan syksyiset. :) Miten on, tykkäättekö te juurikin niistä punaisen eri sävyistä, vai enemmän erikoisemmista sävyistä? Itsehän tykkään paljon tummista sävyistä mutta kyllä ne tietyt vaaleatkin sävyt menee. :)

29 kommenttia:

 1. Ompas makiat leimaukset, luulin ihan waterdecaleiksi tai tarroiksi! Ja kaunis tuo ruskia lakkakin, mulle iskee eniten nää erikoisemmat värit. Punaset ja pinkit on jotenki ihan boooring. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää onnistu tosiaan ihan helposti sotkemalla lakat siinä laatan päällä.

   Joo, harvemmin mulla täällä blogissa niitä pinkkejä lakkauksia on esittelyssä, mutta pitää niitäkin välillä olla. Tykkään niistäkin, mutta nämä erikoisemmat värit vie voiton. :)

   Poista
 2. taas niin ihanat ja syksyiset kynnet!

  VastaaPoista
 3. Mun ei varmaan tarvii ees kertoo sulle kummista väreistä pidän enemmän... :DDD Heeh. Nää on tosi kivan syksyset.

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihan suklaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en oo kynsienpureskelija, nämä voisi pahentaa asiaa... :D

   Poista
 5. Uuuu noi leimaukset! ♥ Näyttää tosi aidolta :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivasti teit nuo lehdet, nää on kyllä niin syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pakkohan se on jo luovuttaa, kyllä se syksy on tullut. :)

   Poista
 7. Ihanat syksyiset kynnet! Määkin tahon tuon laatan!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitä vain Bundle Monsterille tilausta vetään... :D

   Poista
 8. todellakin söpön syksyiset!:)

  VastaaPoista
 9. Ihanan syksyiset, ja tosi onnistuneet leimaukset !(:

  VastaaPoista
 10. Vau, empä olisi uskonut noita leimaamalla tehdyiksi, tarroiksi luulin minäkin! Hienot! :)

  VastaaPoista
 11. Herkulliset kynnet! Ja aivan ihanan aidon näköiset lehdet! Syksyssä parasta onkin lehtien väriloisto ja oot ihanasti saanut juuri oikeat värit lehtiin =)

  VastaaPoista
 12. Ihanat! Mullakin on just nyt lehtiä kynsillä, en ole vain vielä ehtinyt blogata niitä :) Toi Mahogany Magic oli mun mielestä swatcheissa aivan.. tuota.. kakan väristä... :D Mutta nää sun kynnet on kyllä nätit eikä kakkamaiset :D -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti tätä on liikkeellä... Ja omistan mun mielestä montakin vähän sellaista, noh, vähemmän kaunista sävyä... Mutta lopen kun ne saa koristeltua ne onkin ihan nätit. :D

   Poista
 13. Mun on nyt kyllä ihan pakko kysyä, koska sä leimaat tosi usein ja aina on niin täydelliset. Miten sä onnistut? Itse tein tänään kanssa koko kynnen leimat niin että alla on punainen ja leima Konadin vihreä pop green. No, sehän näyttää kun olisin haalean harmaalla lätkinyt punaisen päälle...Jes.
  Muutenkin tuntuu, että tosi ohut on aina leimaus, ei koskaan tuollaiset tosi selkeän näköinen kuin sulla on AINA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh, pakko myöntää, että en mä tiiä tarkkaa reseptiä leimauksien onnistumiseen... :)
   Mä kokeilen tosi paljon noita lakkoja ja leimoja yhteen ja valkkaa ne millä leimaukset onnistuu. En hirveesti tykkää kokokynnen leimoista Konadin lakkojen kanssa, koska harvoin ne onnistuu tarpeeksi hyvin. Monet Konadin leimauslakat on juurikin sellaisia läpinäkyviä tiettyjä leimoja tai pohjaväriä käytettäessä. Joskus se harmittaa kun on hyvä idea ja ei saa lakkaa ja leimaa toimiin yhteen, mutta sitten pitää vaan vaihtaa ideaa. Näin mulle usein käy joten mulla tuhraantuu paljon aikaa siihen, että löydän ne toisilleen sopivat parit, joilla saan sitten leimatkin onnistumaan. :)

   Poista
  2. Äh, voi harmi ettei tullut ratkaisua :D Mulla on kauheen vähän lakkoja ylipäätään mitä kokeilla leimaukseen ja suurin osa niistä on juurikin Konadeja...Pitänee kattella joitain muita.

   Poista
  3. Mä itse suosin taaskin niitä paljon käyttämiäni China Glazen Romantique-sarjan lakkoja. Ne on niin peittäviä ja leimat yleensä onnistuu hyvin. Mutta ei nekään kaikkien leimojen kanssa suostu yhteistyöhön... :D

   Poista
 14. Mageet! Mun suosikkeja on kans ne vähän tummemmat sävyt, tosin nyt bloggaamisen myötä olen yrittänyt niitä punaisia ja pinkkejä tuoda omaan tietoisuuteeni ja hyllyyn lakkapullojen muodossa. Lopputuloksena on kuitenkin se että tumma rulettaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mullakin löytyy niitä punaisia ja pinkkejä, nekin on kyllä ihania, mutta noi tummat sävyt vaan on mulle niitä rakkaimpia. :)

   Poista
 15. Ihanat! Justiinsa tämä kuvastaa sitä, mikä on syksyssä kaikista parasta. Oikean kirkkaan syksyiset, ei ollenkaan masentavat. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)