lauantai 22. syyskuuta 2012

Kilpailukynnet

Pilvihattaraa-blogissa oli kynsikilpailu, johon pitkän mietinnän jälkeen jotain yritin sohaista. Olisi varmaan kannattanut aloittaa kokeileminen ennen viimeistä osallistumisiltaa... 


Aika monta kertaa mietin, kehtaanko edes lähettää omiani tuonne kilpailuun, mutta laitoin silti menemään... :) Pääsin kuitenkin finaaliin asti. Jälkeenpäin huomasin monta seikkaa, jotka olisi pitänyt tehdä toisin. Ainakin kuvaaminen, tuo oma kuva on huomattavan paljon pienempi verrattuna moniin muihin kuviin, joten eihän siitä paljon edes selvää saa... :D No ei voi mitään, tulipahan kokeiltua. Käykäähän kuitenkin äänestämässä suosikkianne täällä, äänestäjien kesken arvotaan myös pieni palkinto!

4 kommenttia:

 1. Wau, nämähän on upeat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ne on, kiinnitin juuri noihin huomiota finalisteissa ;) Mutta en hokannu että ne on sun, koska on jotenkin "erityyliset", kuin yleensä sun ottamat kuvat :) Tosi ihana kun tuo yksi kynsi on sininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää näyttää tosiaan erilaiselta kuin normaalisti mun ottamat kuvat kun rajaan ne niin, että kynnet näkyy lähempää ja leikkaan ylimääräisiä pois. Mutta tässä kilpailussa kuvan piti olla kuitenkin käsittelemätön, joten siksi tota ylimääräistäkin on niin paljon. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)