lauantai 29. syyskuuta 2012

Technic lakkaa testissä

Käyttämättömien lakkojen listassa seuraavana vuorossa oli Technicin Bonanza. Lakka on hyvin läpikuultava musta, jossa on seassa sinistä glitteriä. Yksistään tämä lakka ei varmasi peitä viidelläkään kerroksella, joten laitoin pohjalle China Glazen Liquid Leatherin.
Tein nämä kynnet tosi myöhään illalla enkä ehtinyt koristella näitä. Ajattelin koristella myöhemmin,  mutta sitten kävi pieni vahinko seuraava päivänä ja yhdestä kynnestä lohkesi lakkaa pois. En sitten viitsinyt korjata sitä, vaan tein kokonaan uudet kynnet.

Tähän loppuun vielä kuva tosta mun käyttämättömien lakkojen listasta. Oon mä saanut jo 10 lakkaa siitä käytettyä. :D Tosin tämä järjestys on vähän alkanut häiritsemään, joten voi olla etten malta odottaa tiettyjen lakkojen pääsyä kynsille listan mukaan... Taidan napata ne käyttöön jossakin vaiheessa ja jatkaa sitten listan läpikäyntiä... :)

 10 kommenttia:

 1. Ihana tuo Technicin lakka! Ja voi mitä ihanuuksia vielä kokeilematta! :D Munkin pitäs varmaan tehdä lista tai laatikko kokeilemattomille lakoille, niitä on varmaan parikymmentä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää auttaa ainakin mua saamaan kaikki käyttöön. :) Ja toi että niille on määrätty järjestyskin niin on ihan hyvä mun tapauksessa. Tosin luulen että ainakin Flicker, Port-folio, DS Reflection sekä Good to be Green päätyy kynsille aikaisemmin mitä listassa näkyy... Ne huutelee jo rumia mulle tuolta lakkahyllyltä... :D :D

   Poista
 2. Aah, miun on pakko ostaa toi lakka jossain vaiheessa! Aivan ihana ja oon kuolannu sitä jo aika kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on ollut tämä varmaan kohta vuoden ja nyt se vasta pääsi kynsille asti! :D

   Poista
 3. Tällanen yhdistelmä vetoo aina muhun. Liquid Leather on ihqu jota mul on kans just kynsillä :) Määäää tykkäääään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Liquid Leather on kyllä hyvä löytyä jokaisen lakkahyllystä! :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Onko tuo niitä mitä Seppälässäkin myydään?

  Mulla ei ole minkäänlaista kirjanpitoa käyttämättömistä lakoista...viimeksi tänään selailin valokuvia koneelta ja huomasin, että kas, mulla on tuollainenkin ja tuollainenkin testaamatta....hmph...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan sataprosenttisen varma, että myydäänkö näitä Seppälässä. Oon ostanut omani aikoinaan muualta, mutta käyn niin harvoin Seppälässä että en pysty varmaksi sanomaan. Muistelisin kuitenkin EHKÄ nähneeni näitä siellä. :D Eikö ollut tarpeeksi epävarma vastaus...? :)

   Tuo lista on tosiaan mun mielestä hyvä, tulee varmasti kokeiltua kaikki lakat läpi... Siitäpä vain itsekin rustaamaan vastaavaa! :)

   Poista
 5. Minä ostin oman Bonanzani Seppälästä :) Myös Prismat näitä Technicin lakkoja myy, mutta ainakaan meidän Prismassa ei ole glitterisiä versioita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)