tiistai 11. syyskuuta 2012

Did It On 'Em

Ensimmäisenä täytyi kokeilla viime viikolla ostamistani lakoista kauan himoitsemaani OPIn Did It on 'Emiä. Lakka kuuluu Nicki Minaj-kokoelmaan, josta omistan siis nykyään kaksi muutakin rakkauspakkausta. :)
Koristelut olisin halunnut tehdä ruskealla, mutta en omista yhtään ruskeaa lakkaa, jolla pystyisi leimaamaan. Valitsin sitten pienen harkinnan jälkeen China Glazen Delight -lakan. Kokeilin muutamia leimoja jotka mielestäni sopi tähän väriin, ja valitsin niistä sen joka parhaiten onnistui Delightilla leimata. Eli lopulta valitsin laataksi Konadin m60. 
Ei tämä nyt ihan sitä ollut, mitä alunperin ajattelin, mutta näillä mennään! :) Onko kenelläkään muuten kokemuksia ruskeista lakoista (ei Konadista), jotka soveltuvat leimaamiseen?

 


6 kommenttia:

 1. On se vaan upea :) Ja niin tykkään tuosta salmiakkikuviosta, tai mikä onkaan. Mä sain tuota lakkaa levittää kolme kerrosta, ja se tuntu tosi paksulta laittaa niin paljon, ja siltikin meinasi kärjet kuultaa läpi :D Oliko sulla ollenkaan samanlaisia tuntemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ehdoton helmi mun kokoelmissa. :D

   Muistaakseni levitin tätä myöskin kolme kerrosta, mutta en huomannut että kärjet olisivat kuultaneet läpi. Tosin mulla on edelleen niin lyhyet kynnet, ettei ne olis kovin helposti pääse kuultamaankaan.. :D Sain lähes hyvän lakkauksen aikaiseksi kahdellakin kerroksella, mutta laitoin vielä kolmannen varmuuden vuoksi.

   Poista
 2. Testasin just Dependin 186 ruskeaa, leimaamiseen, siinä voip olla aineksia mutta vaatii vielä kokeilua. Testasin yhteen kynteen mutten kehdannut postata kun kuva oli tturhan armoton. Tää sun OPI on kyllä hienon färinen ja jotenkin toi slipoverikuosikin on ihan jeesm ruskeena varmaan vielä ihqumpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, pitää laittaa korvan taakse toi lakka! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)