sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kriisiä pukkaa!

Tämä tapahtui jo aikaisemmin viikolla, mutta ehti vasta nyt postauksiin asti. Mun piti saada koira nopeesti lenkitettyä, niin ajattelin käyttää ton 45-kiloisen sylivauvan pyörän kanssa lenkillä. Ei kovin hyvä idea... Tulos oli tällainen:


Pieni pala lähti keskisormen kynnestä. Pieni, mutta riittävän häiritsevä. Oon muutenkin kasvattanut etu- ja keskisormesta geelinjämiä pois, joten olin jo päättänyt että jos kynsi katkeaa, niin sitten kynnet lyhenee. Enää en kovin pientä ala korjailemaan geelillä. No ne sitten lyheni ehkä vähän liikaa mun makuun.. Nyt on vähän sellainen olo että itkeäkö vai nauraa. Yritän vain vakuutella itselleni, että kyllä ne kasvaa! :D Ajattelin lakata jollain vaalealla sävyllä jotta kynsien lyhyys ei niin korostuisi. Ei paljon auttanut... Kynsillä Color Clubin Lumin-Icecent. 

 


Kärkiin tein liukuvärjäykset Color Clubin Sky Highilla ja leimasin päälle kuvion mustalla Konadin lakalla laatasta CH10.
Ei sekään oikeen auttanut. Toisille oikeesti sopii lyhyemmätkin kynnet, mutta tuntuu, et mulla on se tietty pituus jossa haluan minimissään ne pitää tai sit ne näyttää typeriltä. Miten tällaisen kriisin yli pääsee, vai pääseekö vasta sitten kun kynnet ovat kasvaneet takaisin? :D

21 kommenttia:

 1. mielestäni tuo lyhyempikin malli sopii sinulle :) toki itse pidän enemmän pitkistä kynsistä, mutta sinulla on tosi hienonmalliset kynnet, joten ne miellyttävät silmiäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mä aion nämä tästä pidemmiksi kasvattaa, se vaan tapahtuu vähän liian hitaasti! :D

   Poista
 2. Älä suotta kriiseile, se näyttää pahalta vaan sun omaan silmään! Musta noi on edelleen nätit, eikä sitä pituutta kauhean paljon lähtenyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi ollakin, että se näyttää pahimmalta omaan silmään.. :) Just mietinkin, ettei näistä lopen lähtenyt kuin ehkä 2 mm, joten aika turhaa nostaa hälyä, mutta onhan se erilaista olla kun vuoden on ollut jo pidemmät kynnet! :D

   Poista
 3. No tuota, lohduttaa varmaan tosi paljon tää:

  et sä taida päästä siitä yli ennen ku ne on kasvanu pitemmiks. Viimeks ku mulla oli häirihtevän lyhyet kynnet tulin sulle geelattavaks. MINÄ JOKA EN NIIN PERUSTA... :DDD

  Sori!! Mut noi on kyl hyvän näköiset eikä mun mielestä yhtään liian lyhyet. Vaihtelu virkistää ja ota asia siltä kantilta että nyt voit kokeilla niitä kaikki mitä et oo voinu kokeilla liian pitkiin kynsiin!!!:)

  Ja jos helpottaa mun kynnet on ihan lytyssä ja kipeenä nyt ku eilen kannoin (jääräpäisenä) yksin puulaattoja ja lyttäsin sitten kahden laatan väliin käteni. Sai vähän aikaa pomppia (ja tietty väki katto et mikä ihme tuollaki on) että helpotti vähän ja pysty jotain tekee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nythän tosiaan vois soittaa pianoakin paljon helpommin! :)

   Poista
 4. Nätit kynnet ja hienosti onnistunut liukuvärjäys. Kyllä nuo lyhyemmätkin kynnet musta ihan hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Onneksi kynnet kuitenkin kasvaa takaisin, mutta ompahan vähän vaihtelua. :)

   Poista
 5. Vieläkö se haittaa yhtä paljon, vai onko silmä jo ehtinyt tottua? Ja kyllähän ne sieltä kasvaa takaisin. Tosin odottavan aika nyt vaan on aina pitkä. Mutta tulipa perjantaina sentään joulu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vieläkin vähän ahdistaa, mutta alan päästä tästä jo yli. Ehkä. :D Onneksi tosiaan oli se joulu!

   Poista
 6. Siihen lyhyyteen tottuu parissa päivässä vaikka eka on sellainen olo, että olisi mennettänyt palan sormea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän oli kyllä kieltämättä sellainen olo, että palat lähti joka sormesta, mutta kyllä tämä alkaa jo helpottaan... :D

   Poista
 7. Ootko jo toipunut? :D

  Mä en tiedä, mitä omalle ajatusmaailmalle on tapahtunut kun ennen ajattelin, että kynsien pitää olla pitkät että ne voi olla näyttävät ja nykyään taas lyhyemmät miellyttää silmää enemmän. Malli ratkaisee. Mun mielestä sulle sopii oikein hyvin myös lyhyemmät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan! :D

   Mä en älyttömän pitkiä halua kuitenkaan kasvattaa, toi pari milliä pidempi näistä on musta se hyvä pituus mulle. En aio enää kasvattaa kovin pitkiä, mutta kyllä ne vähän pidemmät saisi olla mitä nyt. :D

   Poista
 8. Näkisitpä vasemman käden peukaloni, josta lohkesi kynsi smile linesta asti. En tiedä milloin ja miten, mutta olipahan lohjennut ja en jaksanut alkaa paikkailemaan, niin napsaisin sen kokonaan pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Jos mulla olis peukalosta lohjennut palanen, en todennäköisesti olisi pätkäissyt kaikkia lyhyeksi, mutta kun se oli keskisormi, niin pakko oli vetää kaikki lyhyeksi. :D

   Poista
 9. Minä en henk.koht. tykkää kauhean pitkistä kynsistä, ne ei vaan minusta enää näytä nätiltä. Minusta kynsien maksimispituus on sellainen, että ne ovat nätisti suhteessa käsien kokoon ja malliin jne.

  Minä olen aloittelemassa töitä enkä voi pitää töissä pitkiä kynsiä, niinpä olen vähän suruissani yrittänyt nyt totulella taas lyhyempiin kynsiin. Tosin minusta lyhyetkään kynnet eivät ole rumat (paitsi jos ne on esim. pureskeltu nysiksi), mutta koska itse tykkäisin itselläni sellaisista semipitkistä kynsistä, jotka ovat kuitenkin selkeästi ihan liian pitkät töihin, niin kynsien lyhentäminen vähän surettaa. Sekin hiukan harmittaa, että töissä ei voi pitää kynsilakkaa eli lakkailu jää nyt sitten aika pitkälti vain vapaapäiviin. ;-(

  Minusta sinun kyntesi eivät näytä lyhyiltä, ne ovat vähän niin kuin sellaiset lyhyen ja semipitkän välimaastossa. Ihana tuo liukuvärjäys ja leimauskuviokin sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi, jos joutuu töiden vuoksi olemaan ilman kynsilakkaa, onneksi itsellä ei ole tällaista ongelmaa ainakaan tällä hetkellä!

   Nämä tosiaankin on vähän tällaiset välimaastokynnet. :D

   Poista
 10. Otan osaa! Inhottavan alhaalta asti kyllä lähti tuo kulma :/ Mutta sun kynnet on silti kivan malliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti! Ei nää enää niin pahalta tunnu, kyllä nämä kasvaa pikkuhiljaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)