torstai 2. lokakuuta 2014

Vähän erilaista yhteistyötä

Ajattelin infota teitäkin tästä asiasta, sillä amoriini.com JUHLAOPAS uudistui tällä viikolla ja mä sain kunnian olla hyvin pienessä osassa tätä uudistusta. Multa nimittäin pyydettiin muutamia esimerkkilakkauksia (ja niihin ohjeita) juhliin, jotka mä sitten olen tässä syksyn aikana tehnyt. Tämä on musta hirvittävän jännää, sillä eihän näin pieni blogi yleensä mitään tällaista pääse kokemaan. Minäpä pääsin! :)


Amoriinin sivuilta löytyy ihan mielettömän paljon ideoita erilaisiin juhliin ihan lastenkutsuista häihin. Suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan sivuston tarjontaan, siellä on nimittäin PALJON ilmaista tietoa erilaisten juhlien järjestämisestä. Tämän lisäksi he tarjoavat Somistevuokraamopalveluja. Somisteita voi vuokrata juhlaan kuin juhlaan tuolta sivustolta. Olisipa tällainen palvelu ollut silloin kun siskon häitä vietettiin vuonna 2004. Nimimerkillä edelleen ne 60 shamppanjalasia käyttämättömänä äidin kaapissa, kun eihän niitä voi poiskaan heittää. :D


Mutta sitten siihen mun juttuun. Kattokaa ny, siellä ne möllöttää! Oikealla alhaalla, jos joku missasi! :D

Yritin tehdä suhteellisen yksinkertaisia lakkauksia, joissa ei välttämättä tarvitse ostaa omaisuuksia maksavia tarvikkeita. Tietysti mun piti ujuttaa leimaustakin sinne, kun se kuitenkin tässä blogissa näyttelee aika suurta osaa. :D 

Haasteellista tässä toteutuksessa oli se, että miten mahdutan teko-ohjeet yhteen kuvaan. Yritä sitten vielä selittää asia niin, että sen ehkä ymmärtää sellainenkin, joka ei ole kynsikoristeluista kuullutkaan (joo-o, sellaisiakin ihmisiä on, uskokaa pois!). Täysin tyhjentävästi ohjeita ei pysty mielestäni tekemään noin lyhyesti, mutta kyllä se saattaa ehkä innostaa tutustumaan asiaan lisää. Meitä kynsihörhöjähän kun ei ole koskaan liikaa!

Tein aluksi viidet kynnet ja fiksuna valitsin osan koristelutavoista vielä sellaiset, joita tekniikoita en ollut edes itse kokeillut. Pienenä vinkkinä sanomalehtikynsiin S-etukortin omistajille, että Yhteishyvä-lehden tekstit siirtyivät parhaimmin kynteen. :D

Viime viikonloppuna mä väsäsin vielä yhdet kynnet lisää. Multa pyydettiin kynnet Halloween -teeman mukaisesti ja mä sitten yön pimetessä näitä lakkailin samalla kun miehen tatskaa väriteltiin. Tästä pääset Halloween-artikkeliin. :) 


Itse olen tyytyväinen kaikkiin tekemiini kynsiin ja mielestäni ne ovat mun blogin näköisiä. Tästä pääset vielä katsomaan tarkemmin noita tekemiäni kynsiä.

Oikein mainiota torstaita kaikille! <3

18 kommenttia:

 1. Enpäs ole koskaan kuulutkaan tuosta sivusta. :D Ihania kynsiä oot tehnyt ja tosi selkeet ohjeetkin. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ne jotka on suunniteelleet paljon omia häitänsä niin tämä sivusto on varmasti tullut tutuksi. Ennen tämä sivusto oli enemmän häihin liittyvä, mutta nyt sieltä löytyy paljon juttuja myös muihin juhliin. :)

   Kiitos! <3

   Poista
 2. Wau, huikeita kynsiä o_O Ohjeet oli itselleni ainaki selkeät ja luulen, että ne on sitä myös vähemmän kynsiä tehneille. Ja kuten sanoit, aina voi vaikka googlata asiaa ensin ennen kuin alkaa tekemään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 Toivottavasti näillä saataisiin edes muutama ihminen innostumaan kynsienlaitosta. :D

   Poista
 3. Suuren työn oot tehnyt. Ja tosi hyvät ja selkät ohjeet/kuvat :)
  Nuo halloween-kynnet on mun suosikit! Enkä ole koskaan kokeillut sanomalehtikynsiä..noilla ohjeilla voisin testata, kun Yhteishyväkin tulee kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuossa sai aikaa palamaan ihan kiitettävästi, mutta hauskaa se kuitenkin oli!
   Kiitos ihanasta palautteesta, päivä tästä vain paranee! :)
   Noissa sanomalehtikynsissä etusormi onnistui heti ekalla kerralla, mutta keskisormeen piti yrittää useamman kerran ennen kuin hyväksyin lopputuloksen. :D Nyt vain sitten kokeilemaan itsekin!

   Poista
 4. Hieno kunnia päästä tuollaseen mukaan =)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon uudesta yhteistyökumppanista! :)

  Tosi hienoja tutoriaaleja olet tehnyt, oikein selkeitä :) Kyllä noista kokemattomampikin ymmärtää, kunhan vaan innostusta riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiva kuulla, että nuo vaikuttaa selkeiltä ohjeilta. Jospa niistä joku saisi inspiksen kokeilla koristelemista! :)

   Poista
 6. Hienoja kynsiä olet tehnyt, mukavaa, että pääsit tekemään yhteistyötä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli kyllä kiva projekti! :)

   Poista
 7. Hieno juttu että pääsit mukaan! Eipä kyllä mikään ihmekään hyvillä ohjeilla ja selkeillä kuvilla :)

  VastaaPoista
 8. Wau! Onneksi olkoon! ^.^
  Tosi mahtavat kynnet ja tutot olet tehnyt sivuille :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa! upeita kynsiä oot loihtinut ja todella selkeät ohjeet<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)