lauantai 25. lokakuuta 2014

Milloin se Halloween nyt onkaan?

Suomessa ei ilmeisesti ole mitään vakiintunutta päivää, milloin Halloweeniä vietetään. Meillä kun ei hirvittävästi tule tuota juhlaa vietettyä, niin en osaa sanoa tuohon sen enempää, milloin sitä täällä vietetään. :D Lehtien palstoja kun seurailee, niin toisella paikkakunnalla sitä vieteään viikkoa aikaisemmin kuin toisella. Hmm.

Joka tapauksessa tein jo aikaa sitten yhdet kynnet Halloweenia ajatellen. Teemakynsiä en nyt jaksa toisia tehdä, sillä nämä jotka tein Amoriinille saavat luvan riittää tämän vuoden osallistumiseksi. 

Olen tämän jo kerran linkannut blogiin, mutta jos joku on missannut, niin tässä tuo lakkaus vielä täällä blogin puolella. Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on China Glazen Liquid Leather. Keskisormessa on pohjalla Ginan valkoinen ja nimettömässä Perfect Sand Lacquer s70.

Keskisormen leima on Bundle Monsterin laatasta BM-413. Leima nousi ihan täydellisesti, en ole paikkaillut sitä edes mitenkään. Nuo kulmakarvojen pisteet on tehty Essencen L.O.L. -lakalla. Niistä meinasin saada harmaita hiuksia enemmän kuin laki sallii, sillä nuo pisteet on todella pieniä! Käsi tärisi ihan hervottomasti, mutta kyllä mä lopulta onnistuin. Strassit ovat jostakin kaupanpäällispussukasta, ei mitään hajua mistä. :D


Leima onnistui kerralla suoraan, jotenkin ihmeellistä sekin. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta ja mielestäni se on mun näköinen. :) Jos kiinnostaa, niin ohjeet tähän lakkaukseen löytyypi Amoriinin sivuilta tuon mun artikkelin lopusta.

Milloin teillä vietetään Halloweenia, vai vietetäänkö ollenkaan?

26 kommenttia:

  1. Hihii, hauska ja kiltti pääkallo :) hyvin onnistuit kohdistamaan! Mä just mietin että milloin alkaisin tekemään Halloween kynsiä kun niitä näkyy kaikilla mutta itse en ole tehnyt vielä yksiäkään...eikös Halloween ole täällä pyhäinmiestenpäivä ensi viikonloppuna? Silloin kun telkkarista tulee kauhuleffoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo ei ole kyllä liian pelottava. Onneksi onnistui heti kerralla eikä tarvinut sen kanssa tapella. :D
      Halloweenia ilmeisesti vietetään (ainakin täälläpäin) molempina viikonloppuina, mutta enemmän itse miellän sen pyhäinmiestenpäivän yhteyteen myös.

      Poista
  2. Magee kallo! Mä en tajua miksei mun ko. laatasta nouse mitään, ei sitten millään ilveellä. Itku tulee, kun haluaisi tehdä pääkalloja eikä vaan onnistu. Sovitaan, että laatta on maanantaikappale. Itseänihän en tietenkään lähde syyttämään :). Tuo hiekkalakka on aivan mielettömän värinen. Mistä olet saanut näitä lakkoja? Itse en ole törmännyt missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Väittäisin, että se on laatasta kiinni. Bundle Monsterilla on näissä uusimmissa ollut paljon ongelmia noiden laattojen kanssa. Osa toimii tosi hyvin, osasta ei kuvio nouse sitten millään.
      Näitä Perfect Sand Lacquerin lakkoja oon tilannut Bulgariasta Beautycosmeticsilta. Voin suositella, erittäin edullisia ja hyviä. :)

      Poista
    2. Voi kökkö, että just tämän laatan pitää olla huono. Luin blogeista, että muillakin on ollut ongelmia tämän laatan kanssa. Kuvioita ei ole uurrettu tarpeeksi syvään. Pitääpä katsastaa tuo Beautycosmetics, kiitti vinkistä :).

      Poista
    3. Mulla ilmeisesti sitten sattui tuuri just tän laatan kanssa. Suurin osa tuota 400 sarjaa mulla onkin sitten susia. Kaikki kauneimmat kuviot on just sellasia, että kuvio ei ole tarpeeksi syvä... :/

      Poista
    4. Mä laitoin mailia BM:lle tuosta laatasta. Saapa nähdä vastaavatko mitään :). Oli muuten pakko tehdä "pieni" tilaus tuonne Beautycosmeticsille (lisää hiekkalakkojahan tässä just kaivataankin :))

      Poista
    5. Mä oon pari kertaa laittanut sinne viestiä ja molemmilla kerroilla saanut hyvää asiakaspalvelua. :)
      No kiva että löytyi jotain ostettavaa! :D :D

      Poista
  3. Ilmeisesti virallinen päivä on 31. päivä eli lokakuun vika, toki kaikkea halloweeniin liittyvää on näkyny jo varmaan kuukauden somessa:D
    Kynnet on hauskat ja hyvin teemaan sopivat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin tuo useimmissa maissa on, mutta käsittääkseni Suomessa ei ole vielä virallista päivää olemassa, vaan sitä vietetään vaihtelevasti ajalla 31.10.–6.11. Vähän tyhmä systeemi kyllä. :)
      On kyllä tosi paljon näkynyt teemakynsiä jo tosi kauan joka paikassa. :D
      Kiitti! :)

      Poista
  4. Oikein nätit kynnet. :)
    Halloweenhan tulee sanoista All Hallow's Eve, eli pyhäinpäivän aatto. Jenkeissä se on vakiintunut 31.10., mutta Suomessa pyhäinpäivä taitaa olla aina marraskuun ensimmäinen lauantai, joten myös halloweenin päivämäärä vaihtelee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tuohan oli hyvä selvennys asiaan, kiitos! :)

      Poista
  5. Oih, stalkkasin nää jo Instassakin, mutta todella ihanat Halloweenkynnet! Toi pääkalloleima on jotenkin erityisen siisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Oon kyllä tosi ylpee itestäni ton pääkallon kanssa, se onnistui ihan täydellisesti näihin. :3

      Poista
  6. Todella todella mageet! :D Varsinki tuo pääkallo ;)

    VastaaPoista
  7. Tosi makeet!!!!

    Meillä on töissä Halloween-menoa kuun lopussa ja käsittääkseni silloinnse ihan oikeastikin on..? Tai mistä näistä tietää sitten niin.... :D
    Yhdet lasten Halloween-juhlat on tiedossa ja yhdet aikuisten juhlat. En malta odottaa, että pääsen sit tuunaamaan naamaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Jep, joskus silloin se on. :D
      Meillä ei taida olla yksiäkään bileitä tiedossa teeman suhteen, joten ainakaan kynsiä ei tarvitse väsätä enää. :D

      Poista
  8. Onpas kiva halloweenmanikyyri, tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  9. Halloweenia mun mielestä vietetään aina kuun vikana viikonloppuna :) Mä tykkään ihan sikana Halloweenista ja rakastan näitä kynsiä! ^__^ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse kun ei tule vietettyä kyseistä juhlaa, niin sen ajankohtaakaan ei oikein huomaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)