sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Uusia laattoja rantautunut kokoelmiini

Mulla kävi ihan mahdoton mäihä vähän aikaa sitten. Osallistuin huvikseni Bundle Monsterin järjestämään kilpailuun, jossa piti tehdä Pinterestiin kansio ja pinnata vähintään kymmenen lempituotetta kyseisen puljun sivuilta sinne. Kyllä meinasi suu loksahtaa auki kun sain sähköpostia, että olin kymmenen onnekkaan joukossa, jotka voittivat uusimman Sun Kissed -laattasetin. Rahattomalle leimailijalle tämä sopii paremmin kuin hyvin. 8D

Kokoelmahan on hyvin kesäpainotteinen, mutta tuleehan noita kesiä vielä. Heti kun sain laatat käsiini, kokeilin sormilla olisiko näissä  miten syvät kuviot ja sen suhteen vaikuttaa aika lupaavalta.

Tein taas Pinterestiin laatoista kuvat, siellä niitä voi halutessaan käydä kurkistamassa tarkemmin. Tässä kuitenkin kaikki kymmenen laattaa.


Tämän lisäksi mulle on kotiutunut myös muita leimauslaattoja. Itselleni täysin uusi tuttavuus ovat nämä Qgirl- ja Hehe-sarjan (vai miten tuo hehe nyt kirjoitetaankaan?) laatat. Näitä olen kaverin kanssa jo aikaisemmin ihastellut, mutta niillä oli silloin niin kova hinta. Kaveri bongasi nämä kohtuulliseen hintaan jokin aika sitten, joten eihän siinä auttanut kuin luottokorttia vinguttaa. :D 

Ensituntuma näihin laattoihin oli se, että ne on kiinalaisia. Reunat olivat aika terävät, mutta kalvo lähti helposti. Kuitenkaan kuvioiden reunat ole kovin terävät, eli eivät varmaankaan revi vanulappua puhdistettaessa. En voi kuitenkaan varmaksi sanoa ennen testiä. Osassa laatoissa oli pientä rosoisuutta kuviossa, mutta saa nähdä miten ne kynnellä näkyvät vai näkyvätkö ollenkaan. 

Itseä ärsyttää jos omistan tietystä sarjasta vain muutamia laattoja enkä koko settiä. Tässä tapauksessa kuitenkin valitsin vain itseäni kiinnostavimmat laatat. Saahan niitä tilattua sitten lisää jos nämä oivallisiksi osottautuvat. :)

Tässä kuvankaappaus Hehe -sarjasta:


Ja tässä Qgirlin laatoista:Jos haluat tarkastella näitä lähempää, suosittelen piipahtamaan Pinterestissä tai Googlaamaan ne.

Lakkojakin mulle on kotiutunut oikein kaksin kappalein, Essien Sand Tropez (Anttilassa tarjous, ei voinut vain kävellä ohi!) ja Halpa-Hallista Essence Give Me Nude, Baby! Tuo jälkimmäinen(kin) vaikuttaa tosi kivalta, lopputuloksesta tulee varmaankin läpikuultavan kimaltelevainen, sillä lakassa on vähän kimallustakin seassa.

Tässäpä olikin uutukaiset, eikä uusia juttuja olekaan tulossa tällä hetkellä. Paitsi jos ei lasketa OPIn mattalakkaa. :D Ostin jo yhden halvan mattalakan ebaysta, mutta se osottautui täysin sudeksi ja hermot meni. Ajattelin panostaa heti sitten OPIn mattalakkaan etten heitä rahaa toistamiseen hukkaan. Älkää nyt vain sanoko että se ei toimi hyvin? :D

16 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! Pitääpä vähän googlata tuota Qgirliä. Vaikuttaa vähän erikoisemmilta kuvioilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon ehtinyt nyt testata yhtä Qgirlin laattaa, eikä se oikein vakuuttanut. Näissäkin on varmasti eroja mikä laatta sattuu kohdalle, mutta mulla oli ainakin vähän heikko laatu noissa joissakin. Kyllä se leimasi, mutta leima levisi eikä reuna ollut kovin tarkka.

   Poista
 2. Oih, paljon onnea voitosta! ^.^
  Miulta kans löytyy Sun Kissed setti ja onhan se vaan ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vielä en ole ehtinyt kokeilla tuota settiä, mutta paljon on jo ideoita jonossa! :D

   Poista
 3. OPIn mattalakka on kyllä paras, uskallan suositella.
  Tilasin myös nuo Bundlen kesälaatat, on niissä sentään kuvioita, joita voi käyttää muinakin vuodenaikoina. Sain houkuteltua tilaukseen mukaan pari kanssahömppääjää, jolloin yhdelle setille jäi posteineen hintaa reilut 8€, ei paha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla! :)
   Joo, eihän tuon setin hinta ole onneksi kovin paljon, mutta onhan siinä laattojakin yli puolet vähemmän kuin muissa seteissä. Silti se lämmitti mieltä kun edes jossain asiassa on vähän tuuria. :D :D

   Poista
 4. Pistän silmät kii ja unohdan, että näin nuo laatat. En oo muute vieläkää koskenu skanneriin, jäi nii pahat traumat xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näistä laatoista mikään ei maksanut paljon. :D
   Voi ei, toivottavasti sä saat ne laatat lopulta onnistumaan, ettei se skannerin osto ollut täysin turha! :D

   Poista
  2. Mä yritän vakuuttaa itteni, etten hommannu sitä skanneria vaan tämän takia.. Oon mä tulostanu sillä Sintin kuvan jääkaapin oveen, et.. :D

   Poista
  3. Haha, tulipas Sintin jääkaappikuvat halvaksi! :D :D

   Poista
  4. Eikö, taattua paperitulostuslaatua 59,90! :D

   Poista
  5. No voi sun kanssa! XD

   Poista
 5. No hehe, en tarvinu yhtään uutta laattaa, mut tarvimpa näköjään sit kuitenkin. :) Ihania kuvioita, varsinkin noi pitsit <3 Paljon onnea voitosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullekin aina käy! Aina tulee uusia himotuksen kohteita, ihan niin kuin lakkojenkin kanssa!
   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)