lauantai 11. lokakuuta 2014

Ruskea leimauslakka vol. 2

Taas poiketaan aakkoshaasteesta, mutta kyllä mä siihen aina palaan! :) 

Mulla on ruskea Konadin leimauslakka, mutta en ole täysin tyytyväinen siihen. Se saisi paksuuntua hieman, että se toimisi mun käytössä hyvin. Mun mielestä oikein vanhat ja paksuuntuneet leimauslakat toimii ehdottomasti parhaiten! :) Ostin joskus kesän alussa Dashican leimauslakkoja ja mielestäni en ole tätä ruskeaa vielä testannutkaan. En löytänyt ainakaan postausta aiheesta. 

Tämä on siitä erikoinen lakka, että siitä löytyy paljon hopeista shimmeriä seasta. 



Valitettavasti tämä hopea ei kuitenkaan siirtynyt kynsille kuten olisin halunnut. Ehkä mulla oli liian kapeat leimat tai jotain, mutta se erottuu kynsiltä hyvin vähän. 

Pohjalle lakkasin Essien Sand Tropezin, tuon ihanan maitokahvin värisen lakan. Aihetta sivuten, musta olisi tosi hienoa oppia juomaan kahvia. Mutta ei. Se ei maistu yhtään hyvältä vaikka sitä kuinka yrittää maistella. Ei maidon ja sokerin kanssakaan. Teetä mä kyllä juon (ihan mustana), mutta olisi kiva joskus oppia myös se kahvi. Kaikki makukahvit kiehtoo mua ja olisin kyllä erittäin helppo mainoksen uhri ostamaan kaikkea. Mutta kun ei niin ei, ollaan sitten ilman. Että tämä teille tiedoksi vaan. :D

Takaisin lakkaan. Lakka on superkaunis, erittäin mallikkaasti käyttäytyvä ja peittää kahdella kerroksella. Mitä muuta lakalta voi vaatia? Lakka löytyy kaikista muista paitsi nimettömästä. Nimettömässä on perinteisesti Ginan valkoinen. Leimat tein kaikkiin kynsiin uudella Bundle Monsterin laatalla BM-509. Laatta toimi ihan ok, mutta leimaan jäi silti paljon reikiä. Näitä en jaksanut alkaa paikkailemaan, sillä siihen olisi uponnut ikuisuus. :)


Pitäisi ehkä kokeilla vielä toisillakin lakoilla tuota kuviota, mutta luulen ettei se paljon auta asiaan. Tässä vielä lähikuvaa tuosta hennosta kimalluksesta joka tuossa leimassa on:


En ollut oikein tyytyväinen tuohon leimauslakkaan, senkin pitäisi paksuuntua toimiakseen paremmin. Kyllä se silti asiansa ajaa, ehkä se toimisi hyvin W-sarjan ohutkuviosissa laatoissa. Pitää varmaan kokeilla kun taas tekee mieli ruskeaa kynsille. :)

Käytetyt lakat:

Essie Sand Tropez, Gina Tricot White ja Dashica ruskea leimauslakka

17 kommenttia:

  1. Söpöt, olet kyllä taitava leimaamaan :)

    Kahvia sivuten, entäs erikoiskahvit vaikkapa kapseleista? Minä juon aina aamukahvit maidolla, ne on pakko saada. Aamupäivällä juon kahvit töissä mutta iltapäivällä kotona iltapäiväteen. Mulla on myös Nestlen kapselikeitin joka piti saada parin vuoden takaisessa kapselikeitinbuumissa. Kyllä sillä tulee tehtyä ja just ne erikoiskahvit on hyvän makuisia kun niitä on niin monenlaisia. Sillä saa myös paria erilaista teetä ja kaakaota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Pitäisi varmaan päästä kokeilemaan noita kapselikahveja. Sellainen olisi varmaan paras, missä ei kahvi paljon maistu! :D :D

      Poista
  2. Kaunista leimailua taasen! Mulla menee hermot asetonin kanssa, kun se haihtuu issekseen tuolta pumppupullosta pois. Uskaltaisikohan sinne lisätä joukkoon vähän vettä, muuten on taas pullo kohta tyhjä. Ja kukahan ne huurut on hönkinyt tässä vieressä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla oli sama ongelma, kunnes ostin itselle vähän parempilaatuisen pumppupullon. Haihtuminen lakkasi lähes kokonaan. :) Mulla on käytössä tällainen kuin tässä linkissä: http://www.ebay.com/itm/Nail-Art-Pump-Dispenser-Polish-Remover-Cleaner-Empty-Bottle-Makeup-Plastic-220ml-/221470133483?pt=Nail_Polish&hash=item3390a60ceb

      Poista
    2. Kiitti tosi paljon vinkistä! Ostitko muuten Dashican leimauslakat sieltä niiden hollantilaiselta nettisivulta? Itse tilasin sieltä kasan lakkoja (ettei tarvinnut maksaa postikuluja), mutta tilauksessa oli 3 virhettä (yksi lakka kahteen kertaan, kaksi puuttui). Nyt olen yrittänyt saada yhteyden liikkeeseen sähköpostilla, nettisivuilla ja facebookissa viikon ajan. Ainoa lopputulos on torstaina saatu lupaus yhteydenotosta perjantaina, mitä ei koskaan kuulunut. Yleensä nämä nettikaupat on kyllä tosi tarkkoja palautteen kanssa ja korjaavat heti mokansa. Taistelu jatkuu... :)

      Poista
    3. Eipä kestä! :)
      Joo, ostin suoraan niiden sivuilta. Mulla oli vain 4 leimauslakkaa ja pari siirtokuva-arkkia, mutta ei siinä tilauksessa ollut kyllä yhtään virhettä. Aika omituista käytöstä kyseiseltä nettikaupalta jos eivät vastaa viesteihin mitään kautta. Ellei omistaja ole sitten lomalla tai jotain. 0.o
      Toivottavasti asia ratkeaa kuitenkin parhain päin! :)

      Poista
  3. Ihanat! Koita jotain oikein suklaista kahvijuomaa! Tai kahvisuklaata. Caffe mocha on varsinkin aika hyvä juoma, siis ainaki sellasessa kahvilassa missä on ihan kunnon espressokoneet ja nuo.. :) Erikoiskahveilla itekki alotin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitää yrittää kokeilla noita suklaisia siis! :D

      Poista
  4. Oih! Onpas kauniit kynnet jälleen. Sulta ei kyllä tulekaan muuta kuin upeita, kauniita ja onnistuineita kynsiä. :D

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet :)
    Kahvista puheen ollen, eli lempiaiheestani. Jos et halua ostella kahviloiden makukahveja, niin kotioloissa suosittelen kokeilemaan tälläistä: tummapaahto kahvia, muutama lusikallinen O'boyn kaakaota ja maitoa sen verran että kahvi-kaakao muuttuu, no kahvin ruskeaksi :D
    Näin itse opettelin juomaan ja juon tälläkin hetkellä vastaavalla "reseptillä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Okei, mun täytyy kokeilla tota vinkkkiä, kiitti! :D

      Poista
  6. Oi että, tuo leimauslakka on saatava! Nude lakka ruskealla leimauksella on ihan mahtava yhdistelmä, kuten nämä kynnet todistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nämä leimauslakat eivät kustanna kovin paljon ja postaritkin oli muistaakseni aika edulliset. Tuo väriyhdistelmä kyllä toimii aina!

      Poista
  7. Mielettömän upea lakkaus! Ai että!
    Ps: Jätä ne leimalakat auki joksiki aikaa, ni jos ne sitte paksuuntuis... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Juuri noin mä oon ajatellut tehdäkin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)