torstai 1. maaliskuuta 2012

Kynsiä ja haaveita..

Tästä tuleekin aika pitkä postaus..

Näytän nyt ensin nämä tämänhetkiset kynteni. Kynnet ovat omasta mielestäni hyvin epätarkasti lakattu.. Johtuen siitä, ettei minulla tällä hetkellä tosiaan ole keittiön pöytää jossa kynteni lakkaisin. Olen päättänyt sen uudistaa maalamalla, ja nyt oli sen aika. Sain sen kyllä maalattua, mutta sen pitää vielä kuivuakin.. Eli kynnet on tehty tietokonepöydällä TODELLA huonossa valossa ja ahtaasti. Jälki ei ole mitä parhainta, mutta tässäpä ne nyt kuitenkin ovat.

Lakkauksissa käytin OPIn You Don’t Know Jacques! -lakkaa. Ihana suklainen väri. :)


Koristelin nämä pikaisesti vain yksinkertaisilla leimauksilla, joihin käytin Konadin valkoista lakkaa ja kuvalaattaa BM11. Päälle vielä kirkkaat strassit ja näillä mennään taas pari päivää. Käteni ovat ihan maalissa tällä hetkellä, onneksi ehdin ottaa kuvat ennen pöydän maalausta. :D


Tässä vielä käytetyt lakat.Tässäpä se toinen osio.. Eli Haaveita..

Sain haasteen Höttiäisen Höpötelmiä-blogista jo ajat sitten, mutta olen niiiiiiin hidas näissä asioissa... Mutta tässäpä tämä: 

Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä), mitkä 5 tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat." 

Aika paha, mun toiveet onkin aika isoa luokkaa... 

1. Haluaisin isomman omakotitalon. Ison ja syrjässä muilta ihmisiltä. :)


2. Erillisen rakennuksen pihalle kynsien laittoa varten. Hyvin sopisi tämä tuon ensimmäisen kuvan etupihalle, eikö vain?!? :D


 3. Kesämökki, sekin syrjässä muilta.. :)


4. Uuden auton. Siitä pitäisi löytyä tarpeeksi tehoakin, ettei jalkoihin jää...


5. Tuhansia erilaisia kynsilakkoja (paketissa tietenkin, jotta se voidaan laskea yhdeksi tavaraksi...)


Tämäkin haaste pitäisi jakaa viiteen blogiin, mutta tämänkin on niin moni tehnyt, etten taaskaan ala sitä erikseen jakamaan kenellekkään.. Nämä on aina niin hankalia jakaa! :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Niin hyvin sopii nuo leimaukset, enkä mä lakkausjäljessä näe moitittavaa ;) I Don't Know Jaques on kyllä kaunis ruskea, itsekin siitä haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse näen näissä parantamisen varaa, mutta täytyy myöntää, että nuo leimaukset sopii kyllä omastakin mielestä tämän lakan kanssa yksiin. :)

   Poista
 2. You've got a nice blog.
  I'm you're new follower now.
  Would you look at my blog to? and maby follow me?
  xx Iris

  http://www.nailartbyiris.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)