maanantai 27. helmikuuta 2012

Vähän jotain erilaista..

Tänään ajattelin tehdä vähän erilaisen postauksen. Sain postissa uusia kynsikiekkoja, joten päätin kokeilla niihin niitä lakkoja joita en ole vielä kertaakaan kokeillut. Häpeäkseni huomasin niitä olevan vieläkin yli 30, tarkemmin 35!! No ei siinä vielä mitään, laitoin siskon kanssa viikonloppuna rapakon taakse uutta lakkatilausta menemään... Mikä siinä on kun niitä ei muka ole koskaan tarpeeksi?!? :D :D

Ajattelinkin nyt käydä lakat läpi jossain järjestyksessä, että edes yhdesti tulee kokeiltua... :) Tässäpä nämä kiekot, joista näkee minkälaisia lakkoja on vielä käyttämättä..Lakkoja on monen merkkistä, ja koska niitä on noin paljon, en ala niitä erikseen käymään läpi. Saahan noista kuitenkin jonkinlaista kuvaa minkä värisiä kynsipostauksia on tulossa... :D Pari kynsilakkaa yllätti positiivisesti, näyttivät paljon hienommilta mitä pullossa. Mutta sitten taas pari kynsilakkaa on sellaista joista en yhtään tykännyt..

Ajattelin kuitenkin vielä esitellä yhden lakkauksen tässä lopuksi. Siinä ei ole mitään koristeluja, ainoastaan kahta erilaista lakkaa.  Lakka on siis GOSHin Pink Lady, jonka päälle laitoin vain China Glazen Technon. Tosin en onnistunut saamaan oikeansävyisiä kuvia taaskaan, mutta tässäpä tämä nyt kuitenkin on. Väri todellakin on pinkki luonnossa, ei punainen.

Ja tässä Technon kanssa. Vaikka lakkaus on yksinkertainen, jotenkin se oli niin kivan karkkimainen että tykkäsin. :)Tässä vielä salaman kanssa otettuna. Tässä tuo väri on ehkä lähimpänä sitä mitä se oikeasti on.


Tästä lakasta täytyy sen verran sanoa, että vaikka se oli tosi kiva kynsillä, se värjäsi kynnet ikävästi punaisiksi, vaikka käytinkin alulakkaa. 

Asiasta kukkapurkkiin... Tällä hetkellä minulla ei ole keittiönpöytää, jolla normaalisti lakkaukset teen, joten saa nähdä milloin saan seuraavat lakkaukset tehtyä. Itsestähän se on kiinni, kun pöytä pitää hioa ja maalata. Luulisin sen kuitenkin tämän viikon aikana palaavan oikealle paikalleen. :)


8 kommenttia:

 1. Mikä mikä.. Ootsä alottanu laittaa teijän pöytää?:) Hyvä hyvä. hih*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt illalla kävin hiomassa sen ja laitoin pohjamaalin. Olihan se jo aikakin... :)

   Poista
  2. No jooooooo... :) Munki pitäis maalaa uuestaan keittiönpöytä ja tuolit!!!!

   Poista
  3. No mut ne on sentään valkoset jo valmiiks, eikä tollaset sekasikiöt. :D

   Poista
 2. Tuo Techno on kyllä kiva. :D Löytyikö nuista kokeilemattomista lakoista jotakin kunnon yllättäjää/ "heti pakko kokeilla" lakkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeestaan toi ekan kuvan kymppi oli sellanen et se oliki ihanan musta luonnossa. Se oli ehkä suurin ylläri. :)
   Mut en silti kokeile sitä seuraavaks, ku aattelin kokeilla tota ruskeeta. :D

   Poista
 3. Mikä tuo ekan kiekon kymppi muuten on? Se hyppäs hyvällä tavalla mun silmille :D Sulla on niin paljon ihanuuksia vielä kokeilematta! :) Tuo Techno on kyllä ihana lakka, hienosti sopii pinkinkin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on OPIn Midnight in Moscow. Jos mä lakkaan kynnet n. 3 kertaa viikossa, niin aika monta viikkoa menee, että saan kaikki kokeiltua! :D
   Tuo Techno sopii varmaan minkä tahansa lakan päälle. Se on kyllä pakko vaan omistaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)