maanantai 26. maaliskuuta 2012

Otetaan sitten varman päälle...

Viime viikko oli aika heikko kynsien onnistumisen suhteen, joten päätin ottaa varman päälle tämän maanantain lakkauksen.. Tein siitä siis hyvin yksinkertaisen. :) Sain Lissu-serkulta syntymäpäivälahjaksi mm. Lumenen Farewells-lakan. Lakka on hyvin tumma punainen, lähes ruskea. Ensimmäisenä siitä tuli mieleen oikein paksu veri. :D Lakka on todella kiiltävää joten kynnet olivat vähän vaikeat kuvattavat koska valot heijastuivat niistä todella hyvin. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella.

Eli koristelut eivät nyt ole mitenkään ihmeelliset, mutta silti tykkään tosi paljon näistä kynsistä. Leimaukset on tehty Konadin laatalla m9.


Tässä vielä käytetyt lakat:
7 kommenttia:

 1. Loistava vertauskuva... ;) heh* Joku sentäs tohti ostaa sul lakan lahjaks. Mä en ku ei enää tiiä mitä sul on ja mitä ei!!:) Tai no jos kivan värinen nii mitä se haitannee vaiks niit ois toinenki. Ee katto tänään mun kynsiä ja totesi (taas kerran) että miksi tuommoiset kynnet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksihän mulla on tuo lakkalista, sieltä näkee mitä on ja mitä ei! Kaikki lakat on aina tervetulleita! :)

   Poista
  2. Onneksi on tuo lakkalista täällä esillä, niin pystyy aina kattomaan et mitä löytyy jo, jos ehdottomasti jotain haluaa ostaa... ;D

   Poista
  3. Niin ja ehdottomastihan te aina haluatte mulle jotain ostaa. :)

   Poista
 2. No eihän se lista ole silloin läsnä kun sitä tarvitsee.. :DDD

  VastaaPoista
 3. Tulipa nätit kynnet! Makia tuo väri! Hyvä jos lakka miellytti :)
  -serkku-lissu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran! Kyllä se lakka miellytti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)