keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Mattaa magneettia..

Tällainen tuli mieleen kun piti keksiä nopeasti jotain kynsien täytettä. Jos kokeilisin Laylan magneettilakkaa Magneffect Blackia ja siihen päälle China Glazen Matte Magicia. Ei ehkä kuitenkaan niin hyvä yhdistelmä. Tietyssä kulmassa näyttää ihan kivalta, mutta toisessa taas ei.. Päätelkää itse! :)

Tässä ihan normaali lakkaus ilman päällylakkaa.
Tässä sitten sama mattana. Tämä ensimmäinen kuva on mielestäni onnistunein. Muissa kynnet näyttää vähän epämuodostuneilta. :DVarsinkin tässä kuvassa lakkaus ei imartele. :)


Riippuen siis katsomiskulmasta nämä kynnet on ihan kivat. :D Tässä vielä käytetyt lakat:


Tänään on tapahtunut jotain todella kivaa.. Olen päässyt askartelemaan itselleni kynsilakkatelineitä.. Huomenna vielä pakkeloin ja maalaan ne toiseen kertaan niin saan ne sitten käyttöönkin viikonloppuun mennessä. Laitan kuvia kunhan saan ne omille paikoilleen. :)


5 kommenttia:

 1. Toisaalta aika hauskat!!! Ottaisin nämä ennenku nyt olevat vaaleanvioletit. :) hih*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullehan mää tätä lakkaa kokeilin sillon ensimmäisellä kerralla, et tää on sulla jo käsissä ollukki. :)

   Poista
  2. Niin mutta toi mattaki. :)

   Poista
 2. Ihana idea, näyttää hienolta! En malta odottaa kuvia kynsilakkatelineistä, oon itse kans suunnitellut sellaista seinämallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sain tehtyä 2 kappaletta niitä nyt, mutta suunnitelmissa on 2 vielä lisää. Mutta laitan kuvia niistä kahdesta kun saan ne kirjahyllyyn paikalleen. Itsekin mietin tuota seinätelinettä, mutta se ajatus tyssäsi siihen kun ei ole ylimääräistä seinää johon se sijoittaa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)