perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kynsiä ja telineitä. :)

Näytän tässä alkuun tämänpäiväiset kynteni. Nämä on sellaiset kynnet kun alkaa vaan lakkaamaan ilman mitään suunnitelmia. No, tykkään kyllä kovasti lopputuloksesta. :)

Pohjalla käytin Nubarin Wildlifeä. Olen kerran aikaisemminkin jo lakannut tällä kynteni, jotenkin ne nyt vain näytti paljon hienommalta.. Voiko kenties johtua siitä, että pääsin lakkaamaan kynteni auringonpaisteessa? :D


Vaikka vihreä ei olekkaan mun väri, tämä lakka on useimmissa valoissa kuitenkin osaksi kuparinen. Suorassa auringonpaisteessa siis pelkästään oliivinvihreä. :)Tähän vaan sitten jotenkin päätyi leimaukset konadin mustalla lakalla. Leimasinlaattana käytin BM03:sta.

Nämäkin kynnet sopisi hyvin johonkin tyynyjen tai verhojen kuvionniksi.. Mutta tykkään näistä silti. :) Näillä on hyvä istua iltaa tyttöjen kanssa.

Sitten se toinen asia... Kaikilla kun tuntuu olevan mies/poikaystävä, joka nikkaroi sitten jonkin kätevän kynsilakkatelineen kun sitä pyydetään. No, minulla ei ole sellaista jolla vasara pysyy kätevästi käsissä. Meillä korjaantuu kyllä autot ja tietokoneet miehen puolesta, mutta ei oikeen muut. Siispä täytyi alkaa itse nikkaroimaan itselle kynsilakkahyllyjä. Tosin isäni auttoi hieman tuon naulapyssyn kanssa... :)

Tein siis aluksi 2 hyllyä, mutta tarkoitus on tehdä näitä enemmänkin kun vain aikaiseksi saan.

Tässäpä telineet päivänvalossa:

 
Ja tässä sitten valaistuksessa. Kyllä, väsäsin sitten tuonne hyllyn yläreunaan valotkin näille! :)Eikös olekin aika kivat vai mitä? :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, erittäin kaunis tuo lakka :) Oikein suu loksahti auki, kun näin sun tekemän hyllyn! :O Kertakaikkiaan upea! Valot ja kaikki :D Harmi, kun meillä kumpikaan, mies eikä minä ole kätevä käsistään, niin joudun vaan tilata jonku tusinatuotteen jostain. Päättäis vaan ensin haluunko lakat seinälle vai hyllyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään kyllä tollasia ole paljon harjotellut.. Mutta jotenkin sitä ei oo ihan tunari noiden käsitöiden kanssa.. Ja teknisenä ihmisenä pitihän nuo valotkin asentaa... :D

   Poista
 2. Systeri on niin ylpee susta!!!:) Vasta oot tapetoinu ite tuon huoneen ja nyt jo käytit sahaa ja vasaraa. :) Tuohon tekniseen puoleen mä en sit ala alkuunkaan.. Sä voisit tul auttaa täälki niis. Tarvis ny saaja pistoke seinään ja valot päälle. Kiitti. heh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän onki tosi iso juttu tehä. :D
   Eikö sun pitäny laittaa sinne haarotin tai jotain?

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)