torstai 29. maaliskuuta 2012

Golden Tuxedo!

Tämänkertaiset kynnet ovat sitten kultaiset. Käytin lakkauksissa GOSHin Gold-lakkaa. Olin jotenkin jättänyt tämän käyttämättä, koska luulin että lakka ei peitä kunnolla. No peitti se lähes yhdellä kerroksella! Kerroksia laitoin kuitenkin kaksi, ihan varmuuden vuoksi! :D
Koristelut yritin tehdä niin, ettei kynsistä tule joulua mieleen.. Päädyin sitten tähän aika monessakin blogissa esiintyneeseen smokkiaiheeseen. Idea ei siis ole uusi, itse en ole vain tätä koskaan kokeillut. Ihan kiva mutta ei mitenkään erikoinen lakkaus. :)
Tässä vielä käytetyt lakat:


Sain siis Verieanan lakkauskilpailusta palkinnoksi mm. Oumaxin akryylimaalit, joten niitä kai pitäisi yrittää sitten opetella käyttämäänkin. Tosin en osaa piirtää sitten yhtään (sisko varasti kaiken sen lahjakkuuden...), joten harjoitella varmasti täytyy ja paljon! :)

 

4 kommenttia:

 1. Tuo GOSHin Gold on kyllä ihana :) Ostin hetki sitten Silverin, ja sekin on yhtä hyvä! Ihana idea noissa kynsissä, tuo rusettileimaus ja napit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan se silveri laitta omallekkin ostoslistalle... :D

   Poista
 2. GOSH:n lakat ovat mun ehdottomia lemppareita, yksikään niistä ei ole tuottanut pettymystä. Nämä kynnet ovat todella kauniit! Olen uusi lukija ja siksi on pakko kysyä että onko sulla ihan omat kynnet? :) En jaksa alkaa metsästämään tietoa mistään, laiska? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla on ihan omat kynnet, mitä nyt parissa kynnessä on geeliä vahvistamassa repeytyneen kynnen kasvua. Eli pyrin kyllä pitämään geelittömät kynnet, mutta joskus pitää korjata vaurioitunut kynsi kun ei halua leikata kaikkia lyhyiksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)