lauantai 3. maaliskuuta 2012

Rapakon takaa..

Sain perjantaina yllätyksekseni tilaukseni Head 2 Toe -verkkokaupasta. Laitoin tilauksen viime lauantaina menemään ja maanantaina sain viestin että tilaus on postitettu. Eli paketilla meni ainoastaan 5 arkipäivää saapua postilaatikkoon! Odotin näitä lakkoja vasta ensi viikolla, mutta onneksi tulivat jo nyt. :)

Tein tilauksen yhdessä siskoni kanssa, minä sain valita 5 lakkaa ja siskoni otti 4. Postikuluja yhdeksälle lakalle tuli 21.10$. Itselleni valitsin Color Clubin lakkoja 3 kappaletta, China Glazen Matte Macigin, sekä yhden Seche Viten. Color Clubit ovat Oooooo La La, Revvvolution ja Worth the Risque.

Tämä Oooooo La La on mielettömän kaunis valkoinen lakka. Kokeilin tätä pikaisesti kynsiin, mutta hermot menivät kun en saanut tasaista lakkausta aikaiseksi edes neljällä kerroksella.. Joten kokeilen toiste uudelleen, kun on parempi lakkauspäivä... :) Onko kenelläkään kokemuksia todella hyvistä valkoisista lakoista?Revvvolution on myöskin todella kaunis hololakka. Peittää jo kahdella kerroksella hyvin.


Worth the Risque on toinen hololakka jonka tilasin. Peittävä lakka tämäkin, kaksi kerrosta riittää hyvin ainakin omasta mielestäni.


Tätä oli nyt vain pakko tilata, jotenkin ne matat lakkaukset kiehtoo tällä hetkellä hyvinkin paljon. Vaikka pidän kyllä erittäin kiiltävistä lakkauksistakin. :D Tämä toimii siis minkä tahansa lakan "matattajana". Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan kuin kiekolle. Innolla odotan tämän kokeilua oikeisiin kynsiin.


Tällä kertaa ei ollut uusia lakkauksia tarjolla, mutta jospa sitä seuraavalle kerralle saisi jotain uutta. :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun oot valinnut ihania sävyjä! :) Nuo holot on niin kauniita <3 Mun kokeilemista OPIn Alpine Snow on paras, kahdella kerroksella saa melko hyvän tuloksen. Jos ihan pelkälleen meinaa jättää, niin sitten saattaa vaatia kolmannen. Valkoiset on kyllä haastavia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä laittaa ostoslistalle kyseinen lakka! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)