perjantai 23. syyskuuta 2016

Leimasinvaurioita

Monet ovat valitelleet eri merkkien läpinäkyvien leimasimien haurautta. Mullakin on käynyt pari vahinkoa oman BPS:n stamperini kanssa.

Mulla on sen verran käyrät kynnet, että leimasin pitää painaa aika syvälle tyynyyn, että saan kuvion siirtymään myös reunoille. Pari kertaa on nyt käynyt niin, että painan ilmeisesti liian syvään ja kynnen reunat ovat repineet tyynyyn painaumat.


Muita jälkiä en ole kyllä saanut tähän aikaiseksi, se ei ole lähtenyt murenemaan, mitä monilla on kalliimmat versiot tehneet. Mä en varo tätä kyllä sen kummemmin, vaan käsittelen samoin kuten muitakin leimasimia.

Tästä alemmasta kuvasta näkyy hyvin tuo kynnen kärjen jälki tyynyssä.


Jäljet eivät ainakaan vielä ole vaikuttaneet leimaamiseen, mutta kyllähän se jossakin vaiheess vaikuttaa niin, että kuvio ei siirry kokonaisena kynnelle. Tyyny on kuitenkin sen verran iso, että nuo pahimmat painaumat pystyy helposti välttämään ja käyttämään toista reunaa.

Onneksi mulla on kuitenkin toinen tyyny olemassa ja näitä saa kuitenkin edullisesti sitten ostettuakin jos seuraavakin tekee saman jutun. Onko teillä käynyt näin?

16 kommenttia:

 1. Mulla on kans käyny tolleen. Luulen, että samasta syystä kuin sullakin. En nimittäin tiedä mistä jälki on tullut, mutta se näyttää samalta kuin sinun leimasimessa ja omatkin kynteni ovat tosi kaarevat. Onneksi jälki ei tosiaan haittaa ja BPS:n leimasimet on niin halpoja, että raaskii ostaa uudenkin jos vanha lakkaa toimimasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näissä tosiaan kerrankin pätee se, että ne on halpoja ja hyviä. :D

   Poista
 2. Ei VIELÄ ole käynyt mutta sehän on vain ajan kysymys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä kyllä näiden kanssa, miksi ne ei ole ikupäiväisiä kuin monet muut leimasimet, jotka eivät ole läpinäkyviä?

   Poista
 3. Mulla on ihan sama juttu ja samalla leimasimella! Hyvin pelittää silti mutta pitäisi tilata uusi tyyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin että pitäisikö tilata jo jemmatyynyn jemmatyyny. :D

   Poista
 4. Mä huomasin juuri, että mun Clear Jelly Stamper on murentunut alareunoista, niistä kohdista, joistaa tyyny on kiiinni kehikossa. Mä oon käsitellyt leimasinta varovaisesti ja murentumisen on täytynyt tulla ihan tavallisessa käytössä kun leimaa on painettu kynnelle :( Leimaukseenhan vauriot ei vaikuta, mutta varmaan ajan kanssa ne kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon lukenut samaa, että käytöllä ei ole ollut merkitystä tuon tyynyn murenemisen kanssa mitenkään, se tekee sitä joka tapauksessa. :O

   Poista
 5. Mulla ainoat vauriot on tulleet kalliimpiin leimasimiin, eli CJS ja Uber Chic, ja nekin on murentuneet/repeilleet suunnilleen itsekseen laatikossa. BPS:n halpiksille ei oo tapahtunut mitaan, joten oon ajatellut ostaa niita viela muutaman varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti nämä halppikset saattaa ollakin kestävempiä kuin nuo kalliimmat, mene ja tiedä. Mutta halppiksia kannattaa ostaa jemmaan! :D

   Poista
 6. Minulla myös tullut joku kolo kynnestä tämmöiseen. Instassa ihmettelin bps:n julkaisemaa jättiläis kirkasta leimasinta jolla sai kokonaisen ison laatan leimattua kerralla, näinköhän toimii. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla käy noissa jättileimasimissa vaan aina mielessä, että mihin niitä tarvitaan? :D Saa kaikki kynnet kerralla leimattua vai hä. :'D

   Poista
 7. Koloja on tullut vain CJS:ään, Cosettet vielä pysyneet kuosissa. :o Onneksi nykyään tosiaan saa tyynyjä halvemmalla, jos hajoilevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan saa, kalliiksi tulisi aina pari kymppiä laittaa muutaman kuukauden välein leimasimeen.

   Poista
 8. Apua :o Mun CJS on vielä ainakin ihan ehjä. Sit ku se hajoaa ni täytyy ostaa joku halvempi tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pysyykin ehjänä! Onneksi tosiaan halpaversioita on saatavilla. ^_^

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)