maanantai 12. syyskuuta 2016

Dance Legend Coffee -leimauslakka

Sain testiin Mi Nailsilta oman tilaukseni mukana DaLen leimauslakan. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta tuon merkin leimauslakoista, joten ilolla otin lakan vastaan. Coffee on mun silmään punaiseen taittava ruskeahko lakka, pullokuvassa se näyttää musta paljon punaisemmalta kuin mitä se kynsillä lopulta on. 

Suti on aika leveä, mikä nopeuttaa lakan sutimisen laatalle. Itse ainakin koin tämän siveltimen tosi käteväksi. Lakka on tosi pigmenttistä ja näkyy tumman ja vaalean päällä.

Rusehtavia omasta mielestä toimivia leimauslakkoja on kyllä saanut hakea kissojen ja koirien kanssa, mutta tästä täytyy sanoa että toimiva se on. Ihan kuin Colour Aliken leimauslakat, tykkään tästä kovasti. 

Lakkasin itse pohjaksi vaaleaa ja tummaa, ihan vain että tuon lakan käyttäytymisen näkee. Vaalea lakka on Essien Sand Tropez ja tumma OPIn Get In the Expresso Lane. Leimauslaattana MoYou Londonin Suki Collection -16.


Jännästi leima näyttää punertavammalle tumman lakan päällä, kun taas vaalean päällä selvästi ruskeammalta. Tiedä sitten johtuuko pohjalakasta vai onko se vain optinen harha. :D


Lakkaus oli mulla kokonaista viisi päivää, eli viihdyin näillä oikein hyvin. Se oli vielä poistovaiheessakin ihan hyvässä kunnossa, vähän kärkikulumaa oli vain havaittavissa. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Essie Sand Tropez (x2)
 • OPI Get In the Expresso Lane (x2)
 • Leimauslaatta MoYou London Suki Collection -16
 • Leimauslakka Dance Legend Coffee
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

7 kommenttia:

 1. Ihan huippukiva lakkaus ja tosi kivasti näkyy toi leimauslakka molemmissa sävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, tuo on kyllä tosi hyvin näkyvä lakka. :)

   Poista
 2. Oi kuinka kauniit värit, ihana lakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Oikein sievät! ♥ Ja kiva kuulla, että leimauslakkakin toimi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)