perjantai 16. syyskuuta 2016

Kunnon leikkilakka

Olin katsonut säätiedotuksia ja tiesin seuraavina päivinä olevan aurinkoista. Päätin kokeilla BOW:n Purityä kynsille. Se on ihan supernätti lakka, vaaleimmillaan se on hyvin lähelle Picture Polishin Lakodomia, mutta tämä kyllä levittyy sata kertaa helpommin kuin se. Lakka vaihtaa väriä hyvin vaaleasta tummempaan violetinpinkkiin UV-valossa. Sisätiloissa se on siis vaalea ja auringossa tummempi. Kuvat taittavat mulla liikaa vaaleanpunaiseen, jos omistatte LakoDomin, niin tiedätte sävyn. :)

Lakka peittää juuri ja juuri kolmella kerroksella, mutta on tosiaan helppoa lakattavaa. Lakassa on niitä ihania holohippusia, joita myös Picture Polishin lakoista löytyy.


Vähän oli vaikeuksia keksiä koristelut, jotka sopisi molempiin sävyihin. Päädyin Colour Aliken vaaleanpunaiseen leimauslaakkaan, joka kantaa nimeä Sweetheart. Leimat tein Überchic 8-03 -laatasta.


Näitä kuvia oli tosi haastava ottaa, mutta ehkäpä te näistä jotain selvää saatte. Tässä lakkaus normaalissa tilassa:


Tietenkään aurinko ei paistanut lakkauspäivänä, mutta yritin saada värimuutosta UV-uunilla aikaiseksi. Nopeasti tämä sävy kuitenkin auringossa muuttuu! Tässä piti olla tosi nopea, siispä en ehtinyt saada kovin tarkkoja kuvia aikaiseksi. :)Tämä lakka taitaa olla kauneimmillaan ihan yksinään edustettuna ilman koristeluja. Ihan mieletön! ♥

Käytetyt tuotteet:
 • BOW Purity
 • Leimauslaatta Überchic 8-03
 • Leimauslakka Colour Alike Sweetheart
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

21 kommenttia:

 1. Oliks tää nyt se lakka mitä esittelit ja mä en tajunnut sitä että se vaihtaa sävyä. :D :D Kattelin jotain ihan muuta, enkä edes tajua mitä. :D Voihan huumori!

  VastaaPoista
 2. Apua miten hieno :o Todella vaikuttava värimuutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Värimuutoskin on vielä vähän voimakkaampi luonnossa, mutta se ehti aina vaihtua vähän takaisin vaaleaan ennen kuin sain kuvat otettua. :D

   Poista
 3. Älyttömän kivan näköinen ja nätit koristelut. Vaikka en höpsis vaaleanpunaisista enää niin välitä mutta nämä on onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä taas en ennen pitänyt vaaleanpunaisesta tai pinkistä, mutta ne menee nykyään paremmin kuin hyvin! :D

   Poista
 4. No siis en kestä! Ihana lakkaus, ihana lakka ja vissiin pakko saada tuo überin kasisarja... Mielettömiä kuvioita, ja paljon tuollasia "ilmavia" vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kasisarja on kyllä ollut tosi hyvä, siinä on niin paljon hyviä kuvioita! :)

   Poista
 5. Oooh, onpas se nätti :)

  VastaaPoista
 6. Wau! Niiin hieno lakka - ja leimatkin näyttää hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on tosi ihana, ei siitä pääse mihinkään! Se Love At War on myös tosi kaunis. :)

   Poista
 7. Ihana lakka! Paras lakka tänä vuonna on mulla ollut Bown thermolakka. Voiko mikään olla hienompaa kuin lakka, joka vaihtaa jostain syystä väriä? Oli se syy sitten aurinko tai lämpötila. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana! Se musta thermolakka on ollut kyllä paras ostos tänä vuonna. :) Se värinvaihto aiheuttaa sen, että on pakko vain tuijotella ja leikkiä kynsillä. :D

   Poista
 8. Molemmat versiot miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä nämä oli kyllä vielä kivemmat, mutta kiitos! :)

   Poista
 9. Oho, upeus :o Tää olis kyllä melkein pakko hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ostamaan tämän! Tosi upea vaikka ei aurinko paistaisikaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)