keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pikalakkaus ja uusi ihastus

Mä olen tällä hetkellä pahan flunssan kourissa. Lämpöäkin on ja huono olo. Lakkauksia en ole jaksanut vaihtaa, mutta vielä on yhdet kynnet jemmassa viikonlopulta. Toivottavasti tämä olo helpottaa pian ja pääsen taas lakkailemaan. Eilen oloa helpotti mun joululahjan saapuminen. Instassa vähän jo vilautinkin siitä. :D

Mulla oli kynsillä tuo edellisen postauksen väriä vaihtava Essencen lakka ja musta alkoi lakkausta seuraavana iltana näyttämään, että kynnet olisivat likaiset. Luulen kuitenkin, että ne eivät olleet, vaan tuo värin vaihto sai aikaan sen tuntemuksen. Pakko oli kuitenkin vaihtaa ilta yhdeksän jälkeen lakkaukset, vaikka mä olenkin normaalisti siihen aikaan jo nukkumassa. :D Jotain piti saada nopeasti kynsille. 

Viimeisenä käyttämättömänä lakkana oli Essencen Be Berry Now! Päätin lakata sillä ja valitsin sille kaveriksi Perfect Sand Lacquerin s68:n. Peukalon, etusormen ja pikkurillin kynnet on lakattu Essencellä. Keskisormi ja nimetön tuolla tekstuurilakalla. Lakatessani tuolla Essencellä huomasin sen olevan hyvin peittävää ja helppoa käsitellä. Lähes yksi kerros sai peittävän tuloksen ja lakka meni juuri sinne minne pitikin. Siispä päätin kokeilla sitä myös leimaamiseen ja hyvinhän se toimii siihenkin. Keskisormen kynsi sai leiman Pueenin laatasta 65, sillä ajattelin ohuempien kuvioiden häviävän tuon tekstuurin sekaan.


Tuolla Essencen lakalla leimatessa kannattaa käyttää samaa tekniikkaa kuin mustalla Konadillakin leimatessa, eli poistaa iholta ylimääräiset leimajäljet teipin avulla. Tämä nimittäin värjää muuten ihoa.

Nämä kynnet ehdin tehdä helposti ennen kymmentä ja olin siis ihan ajoissa nukkumassa. :D

Käytetyt lakat:

Essence Be Berry Now! ja Perfect Sand Lacquer s68


Loppuun vielä se uusi ihastus, joka on jo vilahtanut mulla instassakin. Mun piti kuluttaa aikaa kaupoilla, joten eksyin Lumenen standille. Katselin siinä lakkoja ja silmiini osui tämä hopeinen Silver Sand -lakka. Ajattelin ostavani korvaajan Dependin hopeiselle tekstuurille, sillä en oikein pidä Golden Rosen vastaavan huonosta peittävyydestä. Tutkin pulloa tarkemmin ja voi vitsi mikä kaunotar tämä lakka onkaan. Se ei ole täysin hopea, vaan siinä nuo isommat glitterit on vaaleanpunaisia/kuparisia. Oi että! <3 Onneksi mä tosiaan älysin kiinnittää tähän lakkaan huomiota nyt, enkä vasta sitten kun niitä ei enää ole saatavilla. :D


8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ^.^
  Koitahan parantua siellä, jaksuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kovasti tässä yritetään töitä tehdä parantumisen puolesta! :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet, ja ihana tuo lakka! Itekin oon ajatellut tuon ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kannattaa kyllä ostaa, kohta niitä ei pian saa! :)

   Poista
 3. Kaunis lakkaus ja minäkin tartten tuon Lumenen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tarvitset kyllä. Tämä on niin ihanan erikoinen! :)

   Poista
 4. Silver Sand on kyllä ihan lemppari täälläkin. Terkkuja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)