maanantai 15. joulukuuta 2014

BP-03

Olen edelleen flunssassa, mutta ei tämä enää niin paha ole kuin viime viikolla (paitsi heräsin tänään aamulla vähän neljän jälkeen siihen, että oli vaikea hengittää nenän ollessa totaalisen tukossa). En ole saanut näiden kynsien lisäksi lakattua uusia, joten toivottavasti tämä tästä helpottuu. Jos vanha postaustahti olisi pitänyt paikkansa, niin mun olisi pitänyt postata eilen. Mutta tuskin kukaan sitä edes huomaisi, ellen olisi maininnut asiasta? :) 

Mä luulen että tulen nyt ainakin toistaiseksi muuttamaan postaustahtia niin, että postauksia olisi luvassa muutaman päivän välein. Ei parin päivän, kuten tähän asti on ollut. Eihän tämä suuri muutos teille ole, mutta mä koen sen tällä hetkellä sopivammaksi, kun intoa ei löydy tarpeeksi usein lakkausten vaihtoon. :) Muuttaa sitten takaisin tiheämpään tahtiin jos postauksia alkaa kertymään. 

Sitten mennäänkin tämänkertaisiin kynsiin. Sain testattavaksi Born Pretty Storelta neljä BP -leimauslaattaa ja niitä tuleekin sitten esiteltyä tässä useammassa postauksessa. Tässä ensimmäinen laatta BP-03.
Olen aiemmin maininnut pitäväni sellaisista laatoista, jotka eivät revi vanulappua puhdistuksen yhteydessä. Nämä mulla olevat laatat ovat kaikki hyviä, ne eivät revi. Ja hyvin nämä tuntuvat leimaavankin! Halusin testata Lumenen Silver Sandia ja lähdin rakentamaan lakkauksta sen ympärille. 

Nimettömässä on tuo Lumene ja muissa kynsissä Color Clubin Worth The Risque. Kaikki leimat ovat tuosta saamastani laatasta, mutta laitoin vain keskisormeen eri leiman. Leimauslakkana käytin China Glazen Delightia.


Ehkä tuon CC:n lakan tilalle olisi pitänyt valita jokin hopeinen lakka, sillä mua haittasi tuossa lakassa se, että se taittaa vihreään. Ainakin näissä kuvissa kun valoa on kohtuullisesti. :D


Lumenen tekstuuria on kaksi kerrosta. Mun mielestä tästä tuli vähän turhan rouheapintainen, mutta tiedänpä seuraavalla kerralla tasoitella sitä painamalla kevyesti lakkauksta ennen kuin se kuivuu. Seuravana päivänä rouheus ei enää haitannut, joten kyllä se tasoittui itsestäänkin. :)


Ja jälleen kerran mä käytän vuoden pimeimpänä aikana hololakkaa. :D Jälkiviisaana olisi tosiaan kannattanut vaihtaa tuo CC hopeiseen lakkaan. Mutta onneksi tuo ei näy noin vihreänä livenä. Eihän täällä päivällä näe edes ilman valoja. :D

Käytetyt lakat:

Color Club Worth The Risque, China Glaze Delight ja Lumene Silver Sand


Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja se maksaa 2.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


17 kommenttia:

 1. Luultavasti bloggaaja itse on ainoa, jota häiritsee jos tavoiteltu postaustahti ei toteudu joten parantelehan rauhassa:)
  Kynnet on kivat, hololakkoja voi ihan hyvin käyttää talvella! Minä ainakin aion kun sellaisia taas tupsahti testaamattomiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen kanssa, että bloggaaja on ainoa joka edes tietää asiasta. :D En itsekään huomaa muiden postaustahdeissä mitään eroa, ellei joku oma suosikki hiljene kokonaan. :D

   Mä olen samaa mieltä! Orlyn Mirrorball odottaa pääsyä kynsille, joten holoa on jälleen tulossa. :D

   Poista
 2. Onpa kiva laatta! Taidan joutua sen tilaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä kivoja kuvioita! Mä tilasin itse aamulla yhden isomman laatan itselleni, vaikka niitäkin on jo tulossa ennestään. :)

   Poista
 3. Nää on mun mielestä just hyvät näin! Suoraan sanottuna täydelliset. :3
  Itse sain juuri tuon Lumenen hiekkalakan miittipussista ja voi vitsi se on upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :3

   Eikö vain olekin ihan mieletön lakka! Harvoin markettilakoista löytyy tuollaista helmeä! :D

   Poista
 4. Todella upeat kynnet jälleen kerran!

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniit holokynnet! Ei tuo väri mun mielestä taita rumasti minnekään vaan nimenomaan sopii tosi hyvin :). Ja tuo Lumene <3. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnossa nämä oli tosiaan paljon kauniimmat, mutta niinhän ne aina! :D Yritetään parantua tästä, nyt sentään on jo siedettävä olo. :)

   Poista
 6. Aivan mielettömän ihanat kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)