lauantai 6. joulukuuta 2014

Jotain näissä on

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään mulla ei ole teemaan sopivia kynsiä, sillä mä tein jo aikaisemmin Amoriinille itsenäisyyspäiväkynnet ja ohjeet niihin. En sitten viitsinyt tehdä toisiakin. Toisekseen meillä on tänään illalla pikkujoulut, joten halusin tehdä niihin sopivat kynnet (joista ei tullut yhtään hyvät, mutta siitä sitten myöhemmin). Kannattaa muuten seurailla Amoriinin joulukalenteriakin, siellä on hyviä ohjeita ja arvontoja joulua varten. :)

Olen ollut tosi laiska viilailemaan kynsiä ja ne olivatkin venähtäneet aika pitkiksi. Otin itseä niskasta kiinni ja viilasin pari milliä pois. Nyt ne ovat jälleen mulle siinä oikeassa mitassa. :)

Aakkoshaaste jatkuu P-kirjaimella. Valitsin tällä kirjaimella kaksi lakkaa: China Glaze Pink Of Me ja Gina Tricot Purple Pool. Aluksi mukana oli vielä Ginan Purple Mint, mutta jätin sen pois, koska ideat oli ihan loppu ja kahdessa lakassa oli tarpeeksi miettimistä. 

Peukalon, etusormen ja pikkurillin kynnet on lakattu Purple Poolilla, lakkaa on kaksi kerrosta. Keskisormi ja nimetön saivat Pink Of Me:n, mutta sitä piti laittaa kolme kerrosta. 

Aluksi mun oli tarkoitus leimata vain vaaleanpunaisten päälle pinkillä Konadin lakalla Pueenin laatasta 50. Siihen tuli kuitenkin pieni muutos mun hajamielisyyden vuoksi. Olen viime aikoina mm. kaatanut vettä lasista roskiin(!?), sammuttanut uunin, vaikka ruoka oli siellä kypsymässä, laittanut pullon roskiin, vaikka se piti laittaa jääkaappiin jne... Siispä leimasin myös vahingossa toisen käden etusormen kynnen. En jaksanut ottaa kynttä uusiksi, vaan leimasin myös toisenkin käden vastaamaan toista. Pikkurilliin laitoin vielä OPIn I Snow You Love Me -glitterin, joka sekin näköjään kuvassa näyttää vain valkoiselta täplältä. :D


Tuossa laatassa osa teksteistä on tuollaisia reikäisiä valmiiksi, joten en sitten viitsinyt paikkailla noita reikiä sellaisista, joissa niitä ei pitäisi olla. :D


Tässä kuvassa tuo leimauslakan shimmeri vähän erottuukin, mutta ei sitä kyllä livenä huomannut.


Vaikka pidänkin näistä kaikista lakoista erikseen, ei tämä lakkaus iskenyt yhtään. Se on jotenkin liian hempeä, vaikka hempeistäkin tykkään. Onkohan se sitten liian tyttömäinen mun mieleen?

Käytetyt lakat:

Gina Tricot Purple Pool, China Glaze Pink Of Me, Konad pinkki ja OPI I Snow You Love Me

10 kommenttia:

 1. Nää on muuten aika hitsin kivat! :D

  VastaaPoista
 2. Kivat lakkaukset :) Kiitos muuten Amoriinin blogin linkkauksesta, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa tutustua tuohon sivustoon, sieltä kun saa paljon ideoita kaikenlaisiin juhliin! :)

   Poista
 3. Upeat värit ja leimat! Ei voi muuta sanoa. Itse en oikein lämpene tekstileimoille mutta muiden kynsissä ne on tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Mä näköjään pidän enemmän mustista tekstileimoista kuin tällaisista hempeistä, kun edelliset tekstikynnet miellytti enemmän kuin nämä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)