torstai 4. joulukuuta 2014

Lempparileima


Aakkoshaaste jatkuu O-kirjaimella. Siitä on todella kauan, kun lakkasin kynnet A Englandin Ophelialla. Tämä on tosi upea lakka, harmi vain kun se lakan violettinen kimallus häviää kuvissa. Ja oikeastaan se häviää livenäkin lähes kokonaan lakkauksen kuivuttua. Mun on joskus pitänyt kokeilla töpötellä toinen kerros meikkisienellä, näin kimalluksen saa kuulemma paremmin esiin, mutta nyt ei ollut aikaa sellaiseen. 

Olimme Herra P:n kanssa menossa ystäväpariskunnalle istumaan iltaa ja mulla oli muutama tunti aikaa laittaa kynnet ja meikata. Ehdin hyvissä ajoin laittaa itseni valmiiksi, vaikka aluksi epäilinkin aikataulun riittävyyttä. :) Keskisormen kynnen ehdin tehdä kahteen kertaan ja toisellakin kerralla sain sen jotenkin tönäistyä ruttuun. Tämä ei kuitenkaan onneksi kauempaa näy, mutta lähikuvassa kylläkin. 

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on Opheliaa. Keskisormessa pohjalla China Glazen Harmony, jonka päällä kerros Essencen Oh My Glitteriä. Nimettömässä on Dependin Bluebell. Etusormen ja keskisormen leimat ovat laatasta BM-407. Etusormessa leima on tehty Harmonyllä ja keskisormessa Konadin helmiäismustalla. 

Tuo Bundlen laatta on mulle tuosta kokoelmasta kaikista mieluisin, mutta niin mulla meni vaan näin kauan, ennen kuin sain kokeiltua sitä kynsille asti. Kai sitä ei uskaltanut kokeilla kun tässä setissä niin moni laatta toimii huonosti. :D Nyt uskalsin kokeilla ja hyvinhän se pelitti.


Keskisormessa näkyy tuollainen vaaleampi kohta, joka tuli kun kuvausvaiheessa tökkäsin kynnen johonkin. Lakka tavallaan lähti pois päällyslakan alta tuosta yhdestä kohdasta. Sitä ei kuitenkaan kauempaa huomannut, joten kolmatta kertaa en tätä kynttä halunnut uusiksi ottaa. Ja huomatkaa muuten kuinka kaunis tuo Essence on!


Etusormeen yritin saada vähän sitä Ophelian kimallusta esille, mutta taitaa olla ihan yhdellä kädellä laskettavissa nuo näkyvät hileet... No on niitä ehkä muutama enemmän, mutta ei niin paljon kuin pitäisi. :)


Mun mielestä tämä oli hyvin onnistunut lakkaus ja iltakin meni melkein nappiin. Ainoastaan uni meinasi jäädä vähän vajaaksi seuraavana yönä. Itsehän join vain alkoholittoman siiderin illan aikana, sillä kotiinkin piti päästä. :P Pojilla sen sijaan oli seuraavana päivänä vähän heikompi päivä...


Käytetyt lakat:

A England Ophelia, Depend Bluebell, China Glaze Harmony, Essence Oh My Glitter ja Konad helmiäismusta

24 kommenttia:

 1. Kauniit, upeat, uskomattomat (mitä ylistyssanoja tässä vielä keksisi) kynnet! Tuo leima on ehdottomasti oma suosikkini. Pitäisi taas saada kynsille asti, huoh! Väritkin ovat kyllä niin nappivalinta tällä kertaa (taas) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! <3 Tuo leima on kyllä niin kaunis, että sitä tekisi mieli käyttää koko ajan. :)

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet ja leimaukset, etenkin tykkään tuolle mustalle pohjalle leimatusta kuvasta! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit, olet nähnyt vaivaa ♡

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot! :) Muistaakseni ihastelin Dimavarienin kynsiä miitissä, joissa oli samainen leima. Niin upeat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää on tosi ihana leima, tykkään ihan pöllönä. :)

   Poista
 5. Nyt meni taas niin mun makuhermoihin että ooooh, mitkä värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä ihanat munkin mielestä, kaikki sopii yhteen. :) Kiitos!

   Poista
 6. Todella kauniit<3 Lakat ja leimat on täydelliset<3

  VastaaPoista
 7. Aivan mahdottoman kauniit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 8. Oi miten kauniit lakkaukset! :)

  VastaaPoista
 9. beautiful design!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)