tiistai 30. joulukuuta 2014

BP-15

Vuosi lähenee loppuaan ja tämä onkin sitten tämän vuoden viimeinen postaus. Nämä kynnet tein jo reilu viikko sitten, joten paras julkaista tämäkin alta pois.

Viimeinen tämän erän testilaatta Born Pretty Storelta oli laatta BP-15. Laatta on suhteellisen sileä pinnaltaan, eikä mun tarvinut vaihtaa vanulappua leimausten aikana repeytymisen vuoksi. Siitä minä tykkään! :) Näissäkin on kuitenkin ihan varmasti eroja, kuten kiinasta tulevilla tavaroilla aina on.Tein Amoriinille yhden tutoriaalin eräänä iltana ja sen jälkeen mulla ei hirvittävästi ollut inspistä lakkailla monimutkaisia kynsiä itselleni. Kellokin näytti mun nukkumaanmenoaikaa, joten jotain piti saada nopeasti kynsien suojaksi. Valitsin upean Essencen Caramel Brownien. Kaksi helppoa kerrosta riitti ja olin ajoissa nukkumassa! :)


Seuraavana päivänä koristelemattomuus alkoi ahdistaa. Leimasin tuosta laatasta China Glazen Passionilla nimettömään feeniks-leiman ja muihin kynsiin koukeroita. Vähän epäilin tuon feeniksin toimivuutta, mutta se nousikin täydellisimmin noista kuvioista kynnelle. Sitä en ole paikannut yhtään jälkeenpäin!


Tosiaan tuo nimettömän feeniks onnistui älyttömän hyvin.Musta tämä lakkaus oli erittäin mieluinen, pidinkin tätä vielä monta päivää kunnes kärjet olivat jo aivan liian kuluneet ja lakkaus oli pakko vaihtaa. :)

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein maltillista vuoden vaihteen juhlimista (itsellä se on ainakin sitä) ja parempaa uutta vuotta vuodelle 2015!

Käytetyt lakat:


Essence Caramel Brownie ja China Glaze Passion

Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja se maksaa 2.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)

18 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus ja kaunis laatta :)

  VastaaPoista
 2. Upea lakkaus! Toi feeniks-leima on ihan tajuttoman nätti. :) Itse aion viettää vuodenvaihteen tiiviisti WoWin ääressä ja metelistä kiukutellen. Siitä on jo tullut perinne, etten juhli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään tosta leimasta tosi paljon. Wowin parissa vuodenvaihteen viettäminen ei kuulosta yhtään pahalta! :-)

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta! ☆☆☆

  VastaaPoista
 4. Upeat lakat, upeat kynnet, upeat leimat... huoh :). Tuo feeniks on <3. En ole uskaltanut kokeilla sitä vielä itse pettymyksenpelossani. On mullakin ongelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 On sulla kyllä isot ongelmat! Nyt äkkiä kokeilemaan vaan! :D

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta! Tuo Essence on niin upea ja tykkään kokonaisuudesta erittäin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tuo Essence on tosi ihana. :3

   Poista
 6. Ihana Essence ja erittäin kauniit leimaukset, toimiva kokonaisuus!
  Ja oikein hyvää uutta vuotta sinnekin:)

  VastaaPoista
 7. RÄY miksei mulla ole tuota Essenceä?? Kauniit on kyllä kynnet, leimaukset ihan täydelliset kuten aina:) Oikein hyvää uutta vuotta!
  t: lakkakateellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää pitää kyllä saada sulle jostain! :)
   Kiitos ja sitä samaa! :3

   Poista
 8. Onnekasta uutta vuotta Belegwen <3. Ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 9. Ihanat :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)