maanantai 8. joulukuuta 2014

Toimiiko vai ei

Olen aikaisemmin maininnut ostaneeni Essencen Road Trip -kokoelmasta pari lakkaa. Toinen näistä lakoista oli termolakka ja toinen ilmeisesti tekstuuri, kun siinä lukee asphalt effect. 

Termolakka on nimeltään My Sweet Escape. Lakka oli todella helppo levittää paksusta korkista huolimatta. Se meni sinne minne pitikin ja peitti kahdella kerroksella. Tuota lakkaa laitoin kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään. Siihen laitoin kolme kerrosta On The Road Again -lakkaa. Tämä lakka kuivui nopeasti kolmesta kerroksesta huolimatta. Pinta ei oikein ole tekstuuri, siinä on pientä röpelöisyyttä, mutta se tasoittuisi varmaan kokonaan pikakuivattajakerroksella. 

Muihin paitsi nimettömään leimasin OPIn My Vampire Is Buff -lakalla kiehkuroita Pueenin laatasta  59. OPI leimasi ihan kohtuullisesti, mutta vähän tuo jälki jäi kuitenkin läpinäkyviksi.


Tässä lähikuva tuosta tekstuurilakasta vasemmalta löytyvällä koirankarvalla varustettuna:


Kuten ensimmäisestä kuvasta huomaa, lakan väri ei ole muuttunut miksikään. En saanut sitä muuttumaan, vaikka uitin sormiani sekä kylmässä että kuumassa vedessä kauan. Seuraavana aamuna kuitenkin katsoin kynsiä ja huomasin niiden olevan tyvestä aavistuksen vaaleammat. Ilmeisesti tämä lakka vaatii kunnon kuivumisen toimiakseen oikein. Lakka vaalenee lämpimästä ja on tummempi kylmemmässä kohdassa. Mulla nämä oli koko ajan kärjistä aavistuksen tummemmat. 


Ylläolevassa kuvassa olen uittanut keskisormea hetken lämpimässä vedessä (värieron voimistamiseksi) ja otin kuvan. :) Ihan toimiva lakka siis.  Kuva oli jotenkin rakeinen, joten en viitsinyt laittaa sitä isommaksi tähän. Mutta saa tuosta varmaankin paremmin selvää noin. 

Nyt on tullut testattua tämäkin ja en oikein tiedä onko mun juttu. Pitäisi ehkä kokeilla muillakin väreillä ennen kuin voin tehdä päätöstä suuntaan tai toiseen. :)


Käytetyt lakat:

Essence My Sweet Escape ja On The Road Again, OPI My Vampire Is Buff

16 kommenttia:

 1. Ainakin tosi kauniit värit noissa lakoissa! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kun hempeät värit! Tuo tekstuuri on aika jännän näköinen. En uskaltanut ostaa sitä, kun ei ollut hajuakaan miltä näyttää :). Kauniit värit olet yhdistänyt leimauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo tekstuuri on tosiaan aika jännä. Pitää kokeilla sitä vielä vaikka pikakuivattajankin kanssa. :)

   Poista
 3. Mäkin olen noita termolakkoja tuijotellut ja miettinyt että tykkäisinkö... Toistaiseksi olen tullut siihen tulokseen että ei ehkä maksa vaivaa. Mutta tässä on ainakin niin nätti sävy että tuo ihan hauska lievä liukuefekti on vaan plussaa :)

  Leimat on taas upeat, en olis arvannut että leimattu MVIB:llä... Pitäisi testailla omistakin lakoista eri yhdistelmiä, voisi tulla yllärisävyjä leimaillen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama, onneksi tässä ei mennyt paljon rahaa hukkaan vaikka en olisi tykännytkään. :)

   En mäkään tiennyt, että sillä voi leimata. :D Ei se kovin tumman päällä varmaan hirvittävästi erottuisi, mutta tuosta se kuitenkin jotenkin näkyy. :)

   Poista
 4. Termolakkoja minäkään en oo vielä intoutunut ostamaan, sellaiset tosi vahvan värivaihtelun tuovat thermot tuntuu ihan mahdottomilta koristella :D Buffilla tehty leimaus on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla tulisi varmasti sama ongelma! :D Kiitos, mutta pitää mun etsiä itselle oikea leimauslakka, joka olisi tuon värinen. Tuo oli vähän liian hailakka. :)

   Poista
 5. Joo. Kyllä se varmaan oli oikea valinta jättää nämä sinne kauppaan, sillä tämänkään nähtyäni ei tee vastustamattomasti mieli rynnätä Halpa-Halliin ostoksille :) Ehkä tosiaan sitten, jos värit olisi erit tai tuo lämpövaihtelu suurempi. Mutta just näitä kahta en taida tarvita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen kanssa, että et olisi pahemmin näistä välittänyt. :D

   Poista
 6. I love the colors, looks so delicate!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)