torstai 5. syyskuuta 2013

Liisa ihmemaassa

Nämä kynnet oli pakko tehdä todella nopeasti, sillä mulla oli todella paljon tekemistä sinä päivänä. Pohjalla ihana China Glazen Hyper Haute. Olen aikaisemminkin esitellyt tämän kynsillä, joten jos swatchit kiinnostaa niin se postaus löytyy täältä.  

Tähän päälle laitoin leimat S-sarjan laatasta S7 (nämä laatathan ovat Adeninassa tällä hetkellä alennuksessa). :) Kokeilin oikean käden peukaloon leimaa. Totesin etten saa niitä tarpeeksi suoraan ja juuri oikeaan kohtaan jokaiseen kynteen. Siispä päätin laittaa tahallaan kaikki leimat vinoon. :D 






Näistähän tulikin tosi kivat! Ensimmäisenä tuli mieleen Liisa Ihmemaa, en tiedä kyllä yhtään miksi. :D Mitäpä nämä teille tuo mieleen?

Loppuviikko on todella kiireistä aikaa serkkutytön häiden laittamisessa, joten voi olla etten ehdi postailla normaaliin tahtiin. :)

26 kommenttia:

  1. Nää on todella herkulliset kynnet, niin kauniit!

    VastaaPoista
  2. Aivan I-H-A-N-A-T kynnet! Todella upeat! :P
    Ja toi lakka on niin herkku! En saa silmiäni irti näistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, saahan näitä tuijotella, teen niin itsekin! Kiitos :)

      Poista
  3. Tosi kauniit! Aina mä jakan ihmetellä tota täydellisyyttä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Lunalii! Aina niitä pieniä virheitä löytyy, kuvakulmat pitää valita oikein... :D

      Poista
  4. Ihanat! Mikä lakka on leimauksessa?
    Oisko irvikissa ton näkönen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Näissä oon käyttänyt vanhaa Konadin lakkaa kun se on vähän paksuuntunut ja toimii siten paremmin näissä leimoissa. On mulla uusikin käyttämätön mutta se on paljon lirumpaa kuin vanha joten käytän sitä vanhaa pääsääntöisesti.

      Irvikissahan tästä voi tulla tosiaan mieleen. :D

      Poista
  5. On kyllä aika psykedeeliset kynnet! Tosi ihanan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan olis sopinut otsikoksikin! :D Kiitos!

      Poista
  6. Tosi upeat! Näissä on vähän särmää, vaikka ovatkin tyttömäisen pinkit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä kaipaankin aina vähän särmää, en tykkää liian tyttömäisistä kynsistä. :D

      Poista
  7. Onpas sulla pitkät kynnet! =)

    Tosi huikea yhdistelmä, tulee kyllä tosiaan joku taikamaailma mieleen, ei auta liian kauaa tuijotella tai menee simmut sikkuraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne näyttää tosiaan näissä hirmu pitkiltä. :D Näitä pitäisi pikkuisen viilata lyhyemmäksi ettei ne ala katkeileen, mutta miten raaskii? :)

      Migreeninhän näistä tosiaan voi saada jos on siihen taipuvainen. XD

      Poista
  8. Ihan mahtavat! Kivan voimakas kuvio :)

    VastaaPoista
  9. Wautsi ! Näää on tosi mageet!

    VastaaPoista
  10. Miten kukaan voi osata leimata noin täydellisesti *ihastunutta huokailua jälleen*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh noh, mä täällä punastelen ihan! :) Reseptinä toimi hyvä vanha leimasin, onnistunut kuvion valinta ja vanhentunut leimauslakka. :D

      Poista
  11. Oh my.... Täydellisyyden rajan rikkovaa jälleen! :) ja oisko sun mahdollista tehdä pieni postaus leimaamisestasi, siis näin:
    -mitä leimasinta käytät
    -mitä leimasinlakkoja (yleensä) käytät
    -miten säilytät laatat
    -mitkä on sun lempilaatat
    -mitkä on helppoja laattoja leimata

    Ja jos jotain muuta tulis ittelles mieleen nii tollanen postaus olis ihan huippu! Plussana tietysti olisi iiiiiiihan huippua jos leimaamisen mestarina tekisit oman leimausvideoutoriaalin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla löytyy tuolta välilehti, missä on esitelty mun leimauskamat. Se on tosin vähän jäljessä, sieltä puuttuu joitain laattoja ja lakkoja jotka on hyviä tarkoitukseen. Sinne voisin lisäillä näitä sun ehdottamia juttuja vielä kunhan ehdin. :)

      Videon tekemistä oon miettinyt jo kauan, mutta en oikein hallitse noita videokuvauksia. :D Kyllä mä sen vielä joskus teen.

      Poista
  12. Upeat kynnet! Itse hankin juuri vähän aikaa sitten leimalaattoja, joissa on myös tuo samainen kuvio. Ihmettelen vaan, että miten sä olet saanut tuon kuvion koko kynnelle? Sulla näyttäisi olevan jonkun verran pidemmät kynnet kuin mulla ja kun itse mittailin kynttä kyseiseen kuvioon, jäi se jonkin verran kesken. Mulla tosin on eri laatta kuin sulla. Mahtaisko niissä sun laatoissa olla kuvio isompana vai jatkatko kuviota jotenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei mulla ollut mitään ongelmaa ton kuvion kanssa, se mahtui oikein hyvin kynnelle, vinoittain tietty vielä paremmin. Mulla on yleensä pisimmilläänkin kynnen mitta alle 20mm ja tässä S-Sarjan laatassa ton kuvion pituus on 19-20mm, joten kyllä se mahtui ilman jatkamista.
      Onko sulla näitä samoja S-sarjan laattoja, vai onko jossakin muussa laatassa samanlainen kuvio? Nämä laatathan on niitä isompia, eli halkaisija on jotain 7cm kun pienemmissä se pyörii jossakin viidessä sentissä. :)

      Poista
    2. Oli pakko kaivella viivotin esiin ja tehdä pieniä mittauksia. :P Mun laatassa oleva kuvio on n. 16mm pitkä ja mun peukalon kynnet on nyt n. 20mm. Mun laatat on on jotain "jättilaattoja", jotka on tilattu Pretty.fi:stä. Yhdessä laatassa on siis yli 200 leimakuvaa. Sun kynnet näyttää kuvissa paljon pitemmiltä kuin mun, mutta ehkä sulla on sitten vaan pienemmät sormetkin, jos kerta pisimmilläänkin kyntesi ovat alle 20mm. Ehkä mun täytyy vaan koittaa soveltaa leimoja jotenkin omiin kynsiini, kun leimat ei koko kynnelle riitä. Oliskin hauska nähdä sulta joku postaus, jossa sovittelet jonkin leiman kivasti vain osittain kynnelle. :)

      Poista
    3. Joo, yleensä noissa jättilaatoissa ne kuviot ei ole läheskään niin isoja kuin näissä tällaisissa pyöreissä, jotka ovat 7 cm halkaisijaltaan.

      Piti taas mitata kynnet, mulla on tällä hetkellä pikkuisen normaailia pidemmät kynnet, ja peukalon sekä keskisormen kynnet on 18mm. Mulla ei oo mitenkään järjettömän pitkä kynsipeti, sekin voi vaikuttaa siihen, että mulla näyttää kynnet tosi pitkiltä. :)

      Mun pitääkin laittaa todo-listalle tuo osittain leimaaminen. Kiitos postausideasta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)