tiistai 3. syyskuuta 2013

Hedelmäsalaatti pienikyntisille

Kokeilin uusia Essencen lakkojani. Yleensä tämän merkin lakat ovat olleet kohtuullisen hyviä, osa levittyy kynsille ihan itsestään. Tämänkertainen lakkakin levittyi hyvin, mutta kuvista tarkkaa katsomalla huomaa, että lakka kupli. En tykkää! Silti tämä on niin ihana väri, että pakko antaa toinenkin mahdollisuus. Ai niin, kyseessä on siis Essencen L.O.L. Olen muuten testannut (kahteen kertaan) jo toisenkin uuden Essencen ja sillä voisin vaikka heittää vesilintua... Mutta siitä sitten joskus toisessa postauksessa. :)
Nyt sitten niihin otsikkoon viittaaviin koristeluihin. Mun piti saada kynsille todella nopeasti jotain, sillä olimme lähdössä tädin syntymäpäiviä juhlistamaan ja syömään hyvin. :) En sitten muka keksinyt muutakaan kuin hedelmiä XL4 -arkista.
Kuvista voi päätellä, että nämä siirtokuvat ovat hyvin pieniä, ja sopivat sen vuoksi pienikyntisillekin. Eli jos pidät hedelmistä ja sinulla on pienet kynnet, nämä ovat sinulle todennäköisesti sopivia. :D

Näistä ei oikein tullut mun näköiset, siskokin tuumasi että taisi mennä koristelut metsään... :D Hedelmät kynsillä ei ole oikein mun juttu.

30 kommenttia:

 1. Tuo vihreä on syötävän hyvän värinen :P
  Näyttää kyllä hassun pieniltä nuo kuvat noin pitkillä kynsillä. Kaipaisi ehkä jotain muuta seuraksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siksi en malta luopua siitä ennen toista kokeilua! :D

   Kaipaisivat kyllä ehdottomasti jotain muuta tähän kaveriksi, mutta en silloin ehtinyt laittaa mitään muuta, ehkä lisää hedelmiä? Totesin silloin itsekin, että eivät näytä oikein mun kynsiltä ja jätin ne suosiolla tällaisiksi. :D

   Poista
 2. Vähä ihanan värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo L.O.L kauniin värinen lakka, mutta lähti menemään itseltäni alta aikayksikön juuri tuon koostumuksen takia. Sen jälkeen ei kyllä ole tullut Essencen lakkoja hankittua.

  Nuo hedelmät ovat lähikuvassa todella kauniit, mutta ehkä tuo pohja vaan on liian kirkkaan värinen niille? Ne jää meinaa aika pahasti varjoon. Tai sitten vaan lyhyemmät kynnet, että ne näyttäisivät isommilta. En tiedä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pääsääntöisesti kyllä positiivisia kokemuksia Essencen lakoista.

   Erivärinen pohja olisi tosiaan voinut olla parempi vaihtoehto näille hedelmille. Onhan mulla näitä vielä toinen satsi. :)

   Poista
 4. Siis MIKSI kaikkien muiden L.O.L. on noin kauniin vihreä?? Mun on sellainen räänkeltainen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Kyllä mulla on ihan selvästi vihreä, enkä kyllä usko että tämä kuvakaan niin paljon vääristäisi väriä. Ootkohan sitten saanut jonkin maanantaipullon tai jotain? Kokeile laittaa vähän vihreää lakkaa sekaan jos se auttaisi! :D

   Poista
 5. Joo, nämä eivät ole ihan sinun kyntesi, vaikka sinänsä nätit ovatkin :) Mullakin on muutama Essence kuplinut, mutta ne samat lakat eivät ole kuplineet muilla, joten voi olla kyse ihan yhteensopivuusongelmasta (aluslakka + Essence) tai sitten lakasta on sattunut saamaan maanantaikappaleen. Onneksi mulla on pikakuivattaja yleensä sitten sulattanut ne kuplat niin, että lakkapinta on ollut lopulta varsin siisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eivät ole oikein mua. :D

   Mulla taisi olla esim. Ballerina's Charm joka ei kupli, mutta Sissillä se taas muistaakseni kupli. Pitääkin kokeilla eri aluslakalla uudelleen. :)

   Poista
  2. Joo, mulla kupli tuo Ballerina's Charm mutta omistan sen vieläkin ja se odottaa uutta testiä. Väri on liian nätti, sitä on pakko kokeilla toisissa olosuhteissa uudelleen:)

   Poista
 6. Näyttää hyvälle tuo lakka! Itse en oo vielä omaa l.o.l lakkaani saanu edes tikutettua :D hyvälle näyttää hedelmät mun mielestä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana lakka! :) Äkkiä nyt kynsille tämä. :D

   Poista
 7. Haha. Noi ois voinu olla yhdellä lisähedelmällä mulle sopivat!!:D Ehkä, vaikka tuumasinki että tais mehtähä mennä juu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle nämä olisikin sopineet paremmin kuin mulle. :D

   Poista
 8. Söpöt kynnet silti! :) Ei kyllä ehkä minunkaan näköiset mutta tykkään katsella söpöjä kynsiä ihan muutenkin vaan. P.S. Kuplimiseen auttaa Seche Vite pikakuivattaja, sain sillä hurjat kuplat katoamaan. Juuri siis Essencen lakoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siis kyllä mun käyttämä Poshekin tasoittaa kaiken altaan. Näissä vain jäi noiden kuplien tilalle koloja, joihin pikakuivattajakaan ei pysty kun ne sieltä näkyvät vaikka tasaista onkin. :) Secheä en viitsi ostaa kun se levittää helpommin leimaukset kuin Poshe, vaikka se toimiva muuten onkin. :)

   Poista
  2. Ourait. :) Oon tässä itse harkinnut noita pikakuivattajia laittaa testiin, tosin Poshe puuttuu kokonaan. Täytyy hankkia ja sitten alkaa testailla. :)

   Poista
  3. Toiset tykkä Poshesta ja toiset ei. Itse tykkään siitä juurikin sen vuoksi ettei levitä niin helposti leimoja. :)

   Poista
 9. Jotenkin nää on silti hienot vaikka siirtokuvat onkin melko pienet, ne sopii tuohon pohjalakkaan joka on ihana ! =)

  VastaaPoista
 10. Tosi söpö lakkaus, mutta ei kyllä yhtään sun näkönen :D

  VastaaPoista
 11. Oi nams! Tykkäääään.
  Kiva kun kokeilit rohkeasti jotain uutta! =) Mulla on noita samoja siirtiksiä, mutta en ole niitä vielä mihinkään osannut kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   Pitää aina välillä kokeilla jotain joka ei ole mun näköistä, että voin taas palata siihen vanhaan tuttuun kaavaan. :D

   Mä jäänkin sitten odottelemaan sun versiota näistä. :)

   Poista
  2. Kääää-äääääk.

   Poista
 12. Onpa sievät! Tykkään ihan älyttömästi limenvärisistä lakoista, niin tästäkin vaikka laatu tosiaan taisi jättää vähän toivomisen varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä rakastan just tän värisiä lakkoja, mutta kaikissa jotka omistan on toivomisen varaa... Silti en halua niistä luopua. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)