perjantai 13. syyskuuta 2013

Shimmer Polish: Vivian

Tällä kertaa esittelyssä Vivian. Lakka on tummalla pohjalla varustettu glitteripommi.

Aluksi aioin laittaa tämän lakan jonkin vaalean päälle, mutta koska tässä on tumma pohja, niin se ei mielestäni soveltunutkaan niin hyvin vaalean päälle. Siispä laitoin tummaa pohjalle. OPIn nimihirviö Nein! Nein! Nein! Ok Fine! pääsi toteuttamaan tätä tehtävää. 
Tähän päälle vähän tylsästi vain lakkasin tuon Vivianin, mutta pää kolisi tyhjyyttään tässä vaiheessa, joten näillä mennään. :)


Äärimmäisen vaikea kuvattava! Jotenkin näyttää aina jokin kynsi olevan suttuinen tai tärähtänyt! :D Tässä vielä sama kiekolle lakattuna:
Tuo oikeassa laidassa oleva punainen heijastuu kiekon seuraavasta lakasta, se ei kuulu tähän. :) Hyvin erikoinen lakka! Tälle pitäisi löytää se täydellinen pohja kokeilemalla. Hyvin syksyyn sopiva lakkaus mielestäni.

Huomasin juuri, että tänään on perjantai 13. päivä! Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. :) Oletteko taikauskoisia tämän päivän suhteen? Itse en ole, mutta tätä päivää on hyvä syyttää jos jokin menee pieleen. :D

4 kommenttia:

 1. Nättejä lakkoja kummatkin :) En ole taikauskoinen, mutta aina 13 perjantai pitää katsoa joku kauhuleffa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tohtisi katsoa tänään kauhuleffoja kun en katso niitä muutenkaan! :D Nään aina painajaisia niistä. :D

   Poista
 2. On kyllä kaunis lakkaus ja niin syksyyn sopiva!

  Minä olen erittäin taikauskoinen! Aina säikäyttää, kun perjantaiaamuna tätän kiekon, ja merkkaan päivämääräksi 13. Nytkin eilen piti vielä lastata itse betonielementtikuorma, mutta hyvin se meni päivämäärästä huolimatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Onneksi sulle ei mitään onnettomuuksia sattunut perjantaina! Mun serkun mies tippui tikkailta perjantaina ja sai kasvoihin aika monta tikkiä... Se päivä ei mennyt hänen osalta ihan putkeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)