lauantai 28. syyskuuta 2013

Mikrotaiteilua

Ostin jo aikaa sitten Adeninasta Hologlam-lakkoja, nyt ne taitavat olla kaikki loppuunmyyty kun ne myytiin alennuksella pois. Näiden lisäksi mun piti ostaa itselle tuo legendaarinen Fairy Dust. :D Ostin samalla myös koristeita, mutta niistä en jaksanut ottaa kuvaa.


Lakat vasemmalta oikealle: OMG a Ufo, When Stars Collide, Infra Red, Astro-Hot ja Fairy Dust. Ensimmäisenä näistä pääsi kynsille tuo vaaleanpunainen Astro-Hot. Kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Tai jos ihan rehellisiä ollaan niin tuo OMG a Ufo on varpaissa, mutta siitä en varmasti teille kuvia laita. :D
Näihin en keksinyt millään sopivia koristeluja, joten laitoin vain nimettömiin leimatut siirtokuvat (joita käytin myös edellisessä postauksessa). Nämä leimat olivat jo niin pieniä, että maalaaminen Oumaxeilla oli jo turhan hankalaa. Toiste en yritä näin pieniä leimoja edes maalata. Suurennuslasin kanssa maalaaminen on jo turhan työlästä. :D Siitähän tuo otsikkokin on peräisin, nämä menivät jo mikrotaiteiluiksi. Leima on Essencen laatasta, nousi todella huonosti, kolmannella leimasimella sain jotenkin nousemaan. 


Lakka ja koristelut eivät nyt sovi yhtään yhteen, mutta nämä olivatkin sellaiset "kunhan kokeilin" -kynnet. :D 

6 kommenttia:

 1. Oi! Söpö pieni maatuska! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana maatuska ja astro-hot on todella kaunis. Mä sain myös vihdoin tilattua ja kotiutettua fairy dust:in, olihan se pakko saada heti kynsille ja se on vaan niin upea että tekisi mieli tilata toinen heti perään ettei se vaan lopu kesken ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä en vielä ole ehtinyt saada Fairy Dustia kynsille asti, mutta olen sen jo kiekolle testaanut ja upeahan se on. :)

   Poista
 3. Ooooo, mikä maatuska. :D Menny ihan ohi tää juttu kyl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ihmettelinkin et miten sulta ei tullut kommenttia kun maatuskoista on kyse. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)