sunnuntai 22. syyskuuta 2013

MoYouva ongelma

Yritin jo edellisiin lakkauksiin käyttää MoYou:n uusia laattoja, mutta en nyt saa niitä yhteistyöhön kanssani. Leimat kyllä tarttuu leimasimeen, mutta ei niin hyvin kuin haluaisin. Tai ongelma taitaa enemmänkin olla leimojen leviäminen. Kaverin kanssa analysoitiin näitä laattoja ja tultiin siihen tulokseen, että näissä kuviot ovat syvempiä kuin olemme tottuneet. Molemmilla leviää leimat kynnelle painettaessa. Onko kukaan muu huomannut näissä laatoissa vastaavaa?

Tämänkertaiseen lakkaukseen valitsin käyttämättömän Essencen lakan Prom-Berry (kiitos korjauksesta!). Ihana tumma luumuinen lakka, jossa on havaittavissa pientä punaista shimmeriä. Tulee mieleen A England Avalonin tummempi serkku. :) Todella helppo levittää, peittää yhdellä kerroksella huolellisesti lakattuna. Minä laitoin kaksi, sillä halusin vähän useamman kerroksen lakkaa kynsiä vahvistamaan. 
Tähän päälle laitoin leimat MoYou:n laatasta Pro Collection - 14, leimalakkana käytin Dependin 223:sta. Nämä kuviot siis levisivät, ne ovat ihan ohkaisia viivoja, mutta esimerkiksi nuo pienimmät kiehkurat ovat osaksi pelkkiä palloja. Olen testannut näitä eri leimalakoilla ja kaikilla saan saman tuloksen. Olen yrittänyt myös leimata viiveellä, eli odottelen vähän leimojen kuivumista. Tämäkään ei ole auttanut. Tulos on aina tällainen:
Nämä on kuitenkin muuten hyvin onnistuneet kynnet, mutta nuo pienet virheet ärsyttää. En pysty todennäköisesti leimaamaan kaikkia kuvioita kelvollisesti kun nämä kaikista ohkaisimmat kuviot vain lähes onnistuu. Muut kuviot leviävät enemmän. Ehkä tämä vaatii nyt vain harjottelua, mutta tuntuu että olen jo aika kauan harjoitellut leimaamista... :D

12 kommenttia:

 1. Minun mittapuullani nämä ovat hyvin onnistuneet mutta ymmärrän ongelman. Itsekin olen noita laattoja himoillut kun tulee leimailtua niin paljon (:D) mutta arveluttaa, että tuskin onnistuisin näinkään hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saanut kaikista mieluisinta leimakuviota siististi nousemaan lainkaan. :/ Yritin monella eri lakalla ja leimasimella, mutta en vain onnistunut. Täytyy jatkaa harjoittelua jos se siitä vaikka alkaisi luonnistumaan. :D

   Poista
 2. aika jännä ilmiö :o ja varmasti turhauttavaa myös. Silti mua naurattaa tuo sun otsikko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, ettei moni ajattele näistä laatoista samalla tavalla, nehän toimii hyvin. Silti haluaisin leiman olevan kynnellä täysin samanlainen kuin kuviossakin...

   Mun oli pakko laittaa toi otsikko kun sen niin nokkelasti muka keksin. :D

   Poista
 3. Mä en ole vielä saanut kynsille asti testattua näitä kuvioita, tosi iso harmi, jos on pientäkin vikaa. (Tosin itse varmaan en huomaa mitään :D) Nätit kynnet kaikesta huolimatta. :)

  PS: Essencen lakan nimi taitaa olla Prom-berry? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko että kaikki sitä vikaa huomaakaan, mulle se vaan sattuu olemaan haitallinen ongelma. :D Kiitti korjauksesta, sen siitä saa kun kopioi lakan nimen vain jostain eikä katso pullosta. :D

   Poista
 4. Otsikosta tosiaan kyllä lisäpisteet! :D

  Jestas miten mehevä tuo lakan sävy! Meni heti haavelistalle.
  Mulla on ikuisuusprojektina oppia leimaamaan löllöleimasimella, me ei vaan sovita sen kans yhteen, mutta sillä sais ne isoimmat kuviot... Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Tämä on tosi kaunis ja helposti levittyvä lakka. Testasin pikaisesti leimaamiseenkin ja näytti toimivan ainakin kohtuullisesti. :)

   Löllöleimasin on mun mielestä kyllä helpon leimasin kaikista, siinä vaan pitää muistaa ettei käytä liikaa voimaa. :)

   Poista
 5. On muuten kauniin värinen lakka! Ja kynnet näyttää oikein onnistuneilta.

  Onpa sitten hyvä, etten ole laattoja tilannut, vaikka usein olen niitä ihaillut. Mulla ei siis takuulla leimaaminen niilä onnistuis, jos sinullakin teettää hankaluuksia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ei näitä kannata jättää ostamatta pelkästään mun kommentin takia, voihan se olla että muilla ei ole mitään ongelmaa näiden kanssa. :D Mäkin vähän oottelen muiden postauksia näistä. :)

   Poista
 6. Ihanat! Pakko saada tuo Essence jostain. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin haluaisin tän lakan taas itselle, myin vahingossa eteenpäin. :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)