sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hääkynnet

Nyt ne serkkutytön häät on vihdoin saatu juhlistettua, vielä pitäisi mennä juhlapaikka siivoamaan. Oon koko viikon nukkunut todella huonosti, nähnyt ihan ihme unia ja ollut aika äkäinenkin. Jospa se nyt alkaisi vähän helpottamaan. Perjantai oli todella raskas päivä. Olin aamun töissä, lähdin 11 aikoihin tekemään muun suvun kanssa viimeisiä järjestelyjä häitä varten. Siellähän venähti melkein 12 tuntia, jonka jälkeen mun piti vielä laittaa siskon kynnet (laitoin myös neljät muut kynnet illan aikana). Ne laitettuani ehdin omien kynsien pariin. Sain nämä valmiiksi yhden aikaa yöllä. Siihen vielä todella huonosti nukuttu yö päälle niin olin sitten oikein pirteä ja iloinen juhlija. :D 

Näihin kynsiin sain pari lakkaa lainaan. Mulla oli ruskea mekko, joten halusin siihen sopivat kynnet. Pohjalle laitoin OPIn My Vampire is Buffin. Tätä sai levittää kolme kerrosta, jotta sain peittävän tuloksen. Silti tykästyin lakan väriin niin paljon, että aion ostatella tätä itselleni. :) Yöllä näitä lakatessani en todellakaan jaksanut kaivaa kameraa ja ottaa kuvaa pelkistä lakoista. Pohjalakan päälle laitoin vähän kimallusta kärkiin China Glazen I'm Not Lionilla. Tämä ei onnistunut niin hyvin kuin halusin, joten päälle piti laittaa suhteellisen peittävät leimat. Ne löytyivät Pueenin laatasta 33. Leimasinlakkana käytin myös lainattua Essien Don't Sweater it -lakkaa. Leimaa parhaiten tietämistäni ruskeista lakoista, mutta vähän tässäkin jäi toivomisen varaa. Leimojen läpi kuultaa nuo epäleijonan hippuset, eli niitä tuo lakka ei ainakaan peittänyt. 




En ollut oikein tyytyväinen lakkaukseen ja olisin halunnut lopulta tehdä sen uudelleen, mutta aika ei vaan antanut periksi. Yhden aikaa yöllä luovutin, näillä mentiin. Serkkutytöstä saatiin rouva ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Itse kotiuduin yhden jälkeen ja olen taas nukkunut todella huonosti, joten silmät ristissä nyt vain juhlapaikkaa siivoamaan! :)

22 kommenttia:

  1. Erittäin kauniit ja en löydä niin mitään vikaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ehkä näistä olisi tullut itselle mieluisammat, jos olisin jättänyt tuon epäleijonan pois tuolta välistä. :)

      Poista
  2. Oih, nämä ovat upeat! Väriyhdistelmä ja kuviot, erittäin tyylikästä. Olisko sulla Fan Clubia ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei Fan Clubia löydy kun en ihan vielä näe sille tarvetta. :D :D

      Poista
  3. Enköhän minä tosiaan voi siitä luopua :) En tartte edes autoa lainaksi!!!!!

    VastaaPoista
  4. Leimaus ja värit ovat todella kauniit :)
    Tekee mielenkiintoisen efektin tuo epäleijona.. Ihan kuin kynnen kärkiosa olisi paaaljon kapeampi. Outo vääristymä silmiltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Aika erikoinen efekti tosiaan! :D

      Poista
  5. Selvä loppukesän hääbuumi menossa. Just julkasin häävieraan kynnet ja omatkin on jossain vaiheessa tulossa julkasuun. Kaasona olin niissä häissä :) Nää on nätit ja samaa mieltä oon, että epäleijona ei ehkä sopinu tohon niin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on, onneksi sattui aivan mahtava ilma! :)

      Pitää kokeilla joskus uudelleen ilman epäleijonaa. :D

      Poista
  6. Mie tykkään näistä kynsistä, upeat! Ja ei miusta toi epäjellona oo ollenkaa paha kärjissä :)
    Ja voi jehna, että mie kuolaan tuon OPIn My Vampire is Buffin perään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mä kanssa rakastuin tähän lakkaan, vaikka se ei olekaan mikään maailman helpoin levitettävä. Mulla ei ole yhtään tän väristä lakkaa, joten pitäähän tää ostaa itselle. :)

      Poista
  7. Näähän on upeat! ♡

    VastaaPoista
  8. My vampire Is Buff on ihana. Olen käyttänyt sitä ainakin neljästi, mikä on kyllä todella harvinaista niin suuren lakkakokoelman omistajalle.

    Mä oon tykännyt Konadin ruskeasta leimauslakasta, mutta on siinäkin kyllä vähän huono pigmentti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole varmaan lakannut samalla lakalla neljää kertaa enempää. :D Ei vain ehdi jos on niin paljon lakkoja! :D

      Pitäis ostaa se Konadin lakka testiin ja katsoa mitä jälkeä sillä tulee.

      Poista
  9. Ihanat, jostain syystä tuli mieleen Omar-karkit; ne semmoset toffeet. Olisi kiva nähdä tää myös ilman epäleijonaa, se sai mun silmään tämän lakkauksen näyttäämään siltä, että on liikaa tavaraa, vaikkakin sävyt sopii oikein nappiin sen mukana ollessakin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, alkoi tekeen mieli Omareita! :) Mä kanssa harmittelin sitä, että laitoin sen epäleijonan tonne väliin. En vain enää ehtinyt vaihtaa lakkauksia! Pitänee kokeilla uudelleen joskus. :)

      Poista
  10. Ei jestas, rakastuin tähän lakkaukseen! ÄÄÄ! Pitää hommata toi Essie leimaukseen, aivan ihana väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Tää Essie tosiaan vähän kuultaa läpi, mutta vaalealla pohjalla ei mun mielestä haittaa. Tosi nätti väri leimaukseen. :)

      Poista
  11. Ihanan suklainen leima :) Buff on juuri munkin mieleinen nudelakka, kyllä sitä sen verran kestää levittää :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)