perjantai 23. marraskuuta 2012

Splatter-kokeilua

Ajattelin postata tälle päivälle vielä toistamiseen, näitä kun on taas jäänyt vähän rästiin. :)

Olin jo tämän lakan ostaessani ajatellut kokeilla splatter-tekniikkaa kynsilleni. Tämän kokeileminen on vain viivästynyt ja viivästynyt. Mutta nyt se pääsi kynsille asti. Kyseessä on Essencen lakka numero 43 Where Is the Party. 
Aivan ihana lakka! <3 Tähän päälle kokeilin siis puhallella pillillä mustaa lakkaa. Kokeilin ensin China Glazen Liquid Leatherilla, mutta totesin sen olevan hiukan liian paksua ja vaihdoin toiseen lakkaan. Shisemin musta lakka tuntui olevan hyväpigmenttistä ja tarpeeksi juoksevaa tähän tarkoitukseen. Kaikki onnistui hyvin siihen asti kunnes mun piti laittaa viimeinen kerros päällylakkaa. En ymmärrä mikä tässä joskus on, mutta taas kävi niin, että ihan alimmainen kerros meni ihan ruttuun päällylakan levittämisen jälkeen. Mulle on käynyt tämä pari kertaa, mutta syytä tälle en keksi. Peukalossa ja etusormessa siis päällylakat, loput jätin ilman ja otin vain kuvat. Tämän jälkeen poistin lakkauset.


Olisin tykännyt paljonkin lopputuloksesta, jos se vain olisi onnistunut. :D 

Pikaisesti sitten vain laitoin kynsille Laylan lakan numero 52. Tää on niin ihana! Pohjalle olisi voinut laittaa jonkun peittävämmän lakan, mutta kyllä näillä seuraavaan päivään pärjäsi! :)
Suorastaan herkullinen lakka! :)

10 kommenttia:

 1. ootko mistä ostanu kolmen vikan kuvan lakan? ja semmonen kuva missä on sun kaikki lakat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut tän lakan Kärkkäisen kauppakeskuksesta. Niitä taitaa löytyä neljä Suomesta. Mun mielestä joku vinkkas näitä nähneensä jossain muuallakin myynnissä mutta en muista missä. :) Mun pitääkin ottaa asiaksi kuvata kaikki lakat kerralla. :)

   Poista
 2. Hienoja lakkauksia molemmat :)

  VastaaPoista
 3. Toi Essencen lakka muistuttaa vissiin vähän Gray's Anatomya? Ainakin mun silmään.

  Ja tota Laylaa on tullut itsekin kokeiltua, mutta joku siinä sit lopen kynnellä tökki. Vaikka se onkin aivan ihanan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on aika samanlainen kuin se lakka.

   Mun mielestä tosiaan olis ollu paras jos olis joku lila lakka ollut pohjalla. Muuten tykkään hirveesti! :)

   Poista
 4. Ihania molemmat lakat! Harmi, että nuo splatterit meni ruttuun, ne on niin hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä olisin kans halunnut pitää noi splatterit, en ymmärrä mikä noissa meni vikaan! :)

   Poista
 5. Mulla kävi samanlainen ruttaantumisefekti Gray's anatomyn kanssa! Eka päällilakkakerros onnistui moitteetta, sen jälkeen leimailut päälle ja uus kerros päällyslakkaa, joka kurttasi alla olevat kerrokset:/ Muiden lakkojen kanssa ei oo ikinä käynyt noin, joten minäkin kaipaisin tietoa, että mistä moinen reaktio voisi johtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa hyvä että jollekin muulle on käynyt näin! Mä luulin olevani ainoo. :) Mulle kävi Wild&Crazyn ja muistaakseni jonku toisen halpislakan kanssa sama homma aikaisemmin. Mistähän lie johtuu. :O

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)