sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Aavikon aurinkoa sydämillä

Testiin pääsi tällä kertaa China Glazen Desert Sun. Oon tätä jo kerran aiemmin kokeillut siskon kynsille, mutta vasta nyt se pääsi omille asti. Siskolle lakatessa ajattelin, että ompas hankala lakka levittää, mutta sitten omille kynsille levitettäessä ei näin ollut. Vika oli siis siskossa. :D Lakkaa on muistaakseni kaksi kerrosta.
Vaikka tykkäänkin tän väristä, oli jotenkin masentava päivä ja halusin vähän piristettä tähän päälle. Laitoin Color Clubin Snow-flakesia lisäksi.


Paljon parempi siihen hetkeen. :) Olin valinnut etukäteen jo leimat näihin, mutta ne eivät onnistuneet Konadin mustalla lakalla kunnolla, joten kokeilin laatan muita kuvioita. Yksi kuvio nousi tarpeeksi hyvin leimasimeen, joten valitsin sen. Leimat ovat siis laatasta CH15.
Ihan kivat näistä sitten lopen tuli. Piristivät sopivasti masentavaa päivää. :)

--------------------------------------------------------------------------------

EDIT: Virheellisesti ilmoitin tässä postauksessa Giveawayn loppuvan tänään, mutta huomasin päivämäärän olevan 21. päivä, joten sehän on vasta keskiviikkona! Pahoittelut väärästä ilmoituksesta! Vielä on siis aikaa osallistua! :)

12 kommenttia:

 1. Toi Desert Sun on kyllä upean värinen!!
  Sopii hyvin nuo koristelut :))
  Tuo näyttää kivalta tuo Color Clubin flakie lakka ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on taas niitä ihania rumia lakkoja. :D Mustakin tuo falkielakka sopii hyvin tohon kaveriksi. :)

   Poista
 2. Siskoa on aina hyvä syyttää :D Ihanasti näkyy Snow Globe tuolta leimauksen välistä! Upea lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi! :D
   Tarkoitit varmaan Snow-flakesia eikä Snow Globea? Mutta kivastihan se sieltä pilkistää. :)

   Poista
  2. Niin tarkoitinkin :D Ei sais kommentoida kiireessä töihin lähtiessä ;)

   Poista
 3. Ihanat koristelut ja kaunis sävy pohjalla :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat! Mun silmään tuo musta on vähän "jyrkkä" tuolla pohjalla, ehkä tummanruskea leimauslakka ois tehnyt pehmeämmän vaikutelman. mutta kenellä on tummanruskea leimauslakka, hä? Ei mulla ainakaan. Tosi kivat kynnet kyllä :D -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin joskus miettinyt sen ruskean leimauslakan hommaamista, se vain sitten on jäänyt. :) Ehkä pitäisi alkaa metsästään sellaista tai testaan noita omia ruskeita soveltuvatko leimaukseen.

   Poista
  2. Mulla OLI Konadin ruskea leimauslakka, mutta se oli uskomattoman paska! Pigmenttiä ei nimeksikään :/ Just haaveilin, että se olisi toiminut peittävänä kuten musta, mutta ei tosiaan ollut mitään iloa siitä. Pistin eteenpäin, kun oli pari kertaa yrittänyt kokeilla. Että saa vinkata, jos löytyy leimailuun sopiva ruskea! Se ois joihinkin parempi kuin musta.

   Desert sun on mulla testaamatta vielä. Jotenkin ihana ruskean sävy :)

   Poista
  3. Hyvä tietää ettei ainakaan Konadin ruskeeta ala osteleen. Sulokynnet vinkkasi jossain aiemmassa postauksessa Dependin 186 ruskean mahdollisesti sopivan leimaukseen. Tiedä sitten kun en itse ole vielä ehtinyt ko. lakkaa ostamaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)