perjantai 2. marraskuuta 2012

Keksiä ja pitsiä...

Tein itselleni uuden käyttämättömien lakkojen käyttölistan. En jaksanut laittaa tänne postaukseen sitä erikseen, jos jotain kiinnostaa niin voin sen myöhemmin esitelläkin. :) Mutta tarkoitus olisi taas sen listan mukaan edetä. Ensimmäisenä listan mukaan testiin olisi päätynyt OPIn A-Taupe the Space Needle. Laitoin sen kynsille, ruttasin kynnet moneen otteeseen ja lopulta hermostuin ja poistin lakat. Ompahan kokeiltu, vaikka kuvaa en laitakaan tänne. :P Yritän uudelleen sitten parempana lakkapäivänä. Seuraavana listalla oli Essencen Cookie Love. Tämän kanssa ei tarvinut tapella sen kummemmin. Lakkaa kynsillä 3 kerrosta.
Tää lakka on mielettömän kaunis! Ei ehkä ihan paras väri mun ihoa vasten, mutta silti niin ihana. :) Tähän päälle halusin jotain pitsistä. Leimat on tehty mustalla Konadin lakalla laatasta BM-323.
Nämä on mun mielestä todella kauniit! Tykkään kovasti lopputuloksesta.

10 kommenttia:

 1. Oi rakkaus miten kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Oooooh tuo pitsikuvio!! Tosi kauniit kynnet. :) Ja olipa hieman hämmentävän hauska tuo sun Tunniste-listasysteemi, ihan säikähin ku vein kursorin siihen päälle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Myönnän, että tuo tunnistepilvi on jo hieman sekava kun on niin paljon tunnisteita... Mutta se on vaan pakko jättää siihen kun sitä on niin nörtti. :D Tosin ne tunnisteet löytyy selvemmin siitä alapuoleltakin.

   Poista
 3. Niin. Mullakin on postaamatta ne yhdet tekemäni lähes samanlaiset kynnet. Mutta olenkin niin pahasti perässä näissä postauksissani! Ja kyllä lopputulos on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullakin on vielä muutama postaus jemmassa... :)

   Poista
 4. Kylläpä on syötävän hyvän näköiset kynnet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en oo kynsien puremiseen taipuvainen... ;)

   Poista
 5. Ihana tuo pitsileima! Piti äkkiä käydä tarkistaan, että olihan se siinä laattasetissä jonka minäki hankin, ja onneksi oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo leima on kyllä ihana. Hyvä että se löytyi sit sultakin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)